Arkadaşlar bu binary option,forex nedir?

Turkuaz

Yasaklanmış
Evet arkadaşlar çoğunlukla sitelerde reklam olarak karşımıza çıkıyor.Bu forex,option,binary falan yazıyor.Nasıl bişey bu?Deneyen var mı?

Reklamlardan borsa olduğunu tahmin etmiştim ama hiç deneyen oldu mu?Bizler yapabilir miyiz acaba?

Forex avantajı çok gözüküyor ama ben beceremedim 500 lira batırdım :)

Kredi kartı nosu yazmak gerekiyor mu yoksa başka yolu var mı?Malum binbir dolandırıcılık var

Sql(öyle bir sey) lisansı falan var. Devlet kontrollü galiba. 23 sayfalık bir yazı imzalayıp onlara postalıyorsun önce. Kimlik fotokopin falan.

Arkadaşlar Forex en kaba tabirle döviz bürosunda yapılan işlemlerin internet üzerinden(sanal) yapılması. Aradaki fark Forexde kaldıraç denilen uygulamanın olması. Kaldıraç dediğimiz olay ise sahip olduğunuz paranın daha azını yatırarak seçtiğiniz varlığın daha fazlasını kontrol etmek için borç para almak anlamına gelir. Kaldıraç kullandığınızda, sadece kendi paranızla yapabileceğinizden çok daha büyük bir yatırım yapmak için borç para kullanmış olursunuz.

Her işte olduğu gibi bu iştede tecrübe gerektirir. Temel analiz, Teknik Analiz ve psikolojik konularında bilgi sahibi olmalısınız. Çok risklidir. Bu dediğim konularda bilgi sahibi değilseniz ve forex işlemlerine girerseniz kumardan farkı kalmaz.

Otobanda , kirmizi bir Ferrariyle , 250 km hizla makaslara girdigini düşün : Ferrari , gaza basssss diye bagiriyo , sen basmicam diye direniyosun . Bunu her gün yaşadigini düsün ...

İşte forex budur ;)

Otobanda , kirmizi bir Ferrariyle , 250 km hizla makaslara girdigini düşün : Ferrari , gaza basssss diye bagiriyo , sen basmicam diye direniyosun . Bunu her gün yaşadigini düsün ...

İşte forex budur ;)

Ferrarim olmadığı için böyle bir his hiç yaşamadım :)

Bulaşmanı önermem tecrübesizlik çok büyük kayıplara yol açalabilir. örnekleri çevremde mevcut sadece 1 haftada 10 bin dolarda kaybedebilirsin sadece 1 saate 10 bin dolarda kazanabilirsin. zaten bu denge insanları çekiyor

Ama tecrübenin olmadığı her işte olduğu gibi bundada batmakla çıkıyor sonuç

Nereden başlayabilirim peki bu forex için tecrübe elde etmeye hiçbişey bilmiyorum.

Ferrarim olmadığı için böyle bir his hiç yaşamadım :)

O zaman şöyle anlatiyim

- forex prof, lar icin yatirim , amatörler icin batirimdir.
- bana göre 10 kisiden sadece 2 si kazanir , 8 kaybeder .
- bilgi , tecrube , psikoloji ve şans gibi bir cok faktore baglidir. birinden biri sorun cikarirsa kazanc gider.
-metatraderlarda ufak oyunlar vardir (tuzaklar ) bunlari da aşman lazim
- öfke , kibir , panik gibi faktorlere dikkat etmen lazim. cunku forex , yt gibi işlem yapma bagimliligi yapar.borsa gibi uzun vade yatirimi yapip unutmak zordur ..
- kazanirsin , kazanirsin bidaha kazanirsin ama bir cirpida aliverir, basindan kaynar su dökulur . o adrenalin herseye bedeldir ancak kendine geldiginde cebinden paralarinin alindigini anlarsin.
- kumar degil derler ama, poker de yasadigin duygulara benzer duygular olusur...
- dunya ekonomisini ve haberleri cok iyi takip etmen lazim ... forex bahane arar. japonya da deprem olsa sen para kaybedebilirsin ...

kisacasi forex hata affetmez. en ufak bir hata büyük kayiplara sebep olur. Ayni otobanda Ferrariyle makasa girip kaza yapmak gibi :d

Edit : bende hayatimda ferrariye binmedim :d , ama corvette 240 dan sonra titremeye basliyo onu biliyorum :D

Anlatabildim mi?

Son düzenleme:
Reklamlardan borsa olduğunu tahmin etmiştim ama hiç deneyen oldu mu?Bizler yapabilir miyiz acaba?

şöyle söylim küçük yada çok para pariteleri kaldıraç yöntemi ile kullanıyorsun sen 100 dolar alım yapıyorsan kaldıraç %400 gibi yani anlıcan paritelerdeki çok küçük farkedilmeyecek kadar oynamalar seni ya zengin eder yada tüm paranı yer olay bu genelde hep kaybedenlerle karşılaştım uzak durmak gerek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri