Arkadaşlar delircem yardım..

• Kullanıcı furkan889
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkan889

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay öncesinde tam 4 youtube hesabım ve onlarla birlikte adsensem kapandı ve içinde emeğimle kazandıgım 100 lira vardı.Diyeceksiniz ki 100 lira ne ki fazla üzülme fakat sizin kadar profesyonel değilim ve o parayı 2 ayda kazanmıştım.O olayın üstüne tam 1 ay geçti ve tekrardan başlıyım dedim başka pcden youtube hesabımı açtım ve kendi pcmden adsenseyi açtım tam 3 gün dayandı.3 gün para kazanma gitmiş ve adsense banlanmış Allah için yardım edin delirecem ya beni mi buluyor hep bu youtube.​

Adsenseyi kendi adına açma. Kara listeye girmişsindir.

Pes ETME...!!

Haftada 1-2 Kez PAra Kazanmam Kapatılıyor Ama Konu Açıp İçimi Daraltmıyorum.
Başka Yollar Deniyorum :)

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay öncesinde tam 4 youtube hesabım ve onlarla birlikte adsensem kapandı ve içinde emeğimle kazandıgım 100 lira vardı.Diyeceksiniz ki 100 lira ne ki fazla üzülme fakat sizin kadar profesyonel değilim ve o parayı 2 ayda kazanmıştım.O olayın üstüne tam 1 ay geçti ve tekrardan başlıyım dedim başka pcden youtube hesabımı açtım ve kendi pcmden adsenseyi açtım tam 3 gün dayandı.3 gün para kazanma gitmiş ve adsense banlanmış Allah için yardım edin delirecem ya beni mi buluyor hep bu youtube.​

Şimdi iddali birşey diyecem yanlış anlamasın kimse. Bu sektörün ilk başlarından beri Serkan abimizin öncülüğünde beni kendisi çok bilmeye bilir ama r10.net'den yigit0can nickiyle araştırın eski konuları, bu sektöre giriş yaptık. O gün bu gündür kullandığım adsense hesabı ne kapatıldı ne de ödeme yapmama sorunu oldu, ayrıca spam ve riskli işler yapmama rağmen. Emin olun ki yanlış bir şeyler yapıyorsunuz...

Sizin içerik illegal s...x uyuşturucu aşırı şiddet vs tehlikeli içerikmı veya kanallarınızı arkadaşlarınıza söyledinizmi onlar reklamlara tıklamıs olmasınlar adsense ayni şehirden bile huy kapıyormus tıklama olunca bilgili arkadaşlar öyle yazmıstı Benimde 80 nin üzerinde kanal kapandı toplu para kazanmalar gıtı adsensede sorun yok çok şükür

büyük ihtimal etiketlere forex tarzı cok para gerıren kelımeler yazdınız ve tıklattırdınızmı

12-Forumda "Yardim edin"Acill"Lutfen bakin" vs tarzi konu basliklari ile konu acilmasi yasakdir..Bu tur konu acanlar 1.ci seferde 1 Gun.2. Seferde 3 Gun uzaklastirma alir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri