Arkadaşlar Durduk yere para kazanma işaretleri yok olmaya başladı

satilmis032

Kayıtlı Üye
arkadaşlar Durduk yere para kazanma işaretleri yok olmaya başladı

ne ihtar var ne de ünlem ama dolar işareti çoğu videomda yok

nasıl geriye dolar işareti getirebilirim yok sa gelmezmi

e24ad0.jpg

Videolarin ne ile alakali olduguna bagli. Youtube kaldirmis o dolar isaretlerini, geri getirmenin bi yolu yok.

önemli ise videolar bekle 1 hafta sonra düzeliyor otomatik olarak dolar tekrar geliyor

ben silmenden yanayım dolar işaretlerini giden videoları bütün kanallarını etkileyebilir ..

Eğer videoların tutma ihtimali yüksek ise tekrar yükleme yapabilirsin,
YT eşleşme taraması yapar, tarama da tam kestiremediği eşleşmeler elde eder ise para kazanmayı kapar...

Tekrar yükle şansını deneyip...

Hatta format factory diye bir program var, bu programla formatını değiştirip öyle yükle tekrar bu sorunu yaşamazsın!

Program linki http://format-factory.en.softonic.com/

hayırlısı o zaman hakkımızda sagolun yardımlarınız için

Bu tip olaylar bende genelde eroin,esrar haberi geçen videolarda oluyordu Bende adsense kurallarına harfıyen tekrar okudum şimdi boyle sorunlar yaşamıyorum

acıklarmısın nasıl yani
Benım onceden 3 tane haber kanalım vardı O zamanlar fazla dıkkat etmeden bulduğum haberı yayınlıyordum Kendı kendıne para kazanma sekmesı yok olan bütün videoları inceledım hepsinde eroin esrar haberi geçiyordu Anladımkı bu tarz haber videolar yarın öbür gün iyice başımı ağırtacak Adsense kurallarını tekrar gözden geçirdim uyuşturucu,aşırı şiddet,hakaret,aşırı çıplaklık vs videolarına artık hiç bulaşmıyorum O günden beri kendı kednıne para sekmesı yok olan videom olmadı

bazı kelimeler yüzünden oluyor s*xy nak*d gibi kelimeler geçen videolarınız varsa onlarda da para kazanma kayboluyor.

Benım onceden 3 tane haber kanalım vardı O zamanlar fazla dıkkat etmeden bulduğum haberı yayınlıyordum Kendı kendıne para kazanma sekmesı yok olan bütün videoları inceledım hepsinde eroin esrar haberi geçiyordu Anladımkı bu tarz haber videolar yarın öbür gün iyice başımı ağırtacak Adsense kurallarını tekrar gözden geçirdim uyuşturucu,aşırı şiddet,hakaret,aşırı çıplaklık vs videolarına artık hiç bulaşmıyorum O günden beri kendı kednıne para sekmesı yok olan videom olmadı

ben saten videoları bir başkasından cektim o kisinin videoları hepsi mnken videosu ama onun reklamları duruyor benımkınler yavas yavas gitmeye basladı

kopyaladığın kanala tekrar girip kopya yaptığın videonun sayfasına gelip sağ tıklarmısın oradanda sayfa kaynaığı görüntle deyip başlık etiket açıklama kısmına o ne yazmıs bir bakarmısın onda reklam cıkıyorsa sende de cıkması lazım boyle yapıp sorununun çözüleceığını tahmın edıyorum

kopyaladığın kanala tekrar girip kopya yaptığın videonun sayfasına gelip sağ tıklarmısın oradanda sayfa kaynaığı görüntle deyip başlık etiket açıklama kısmına o ne yazmıs bir bakarmısın onda reklam cıkıyorsa sende de cıkması lazım boyle yapıp sorununun çözüleceığını tahmın edıyorum

denicem sagol usta

Eğer videoların tutma ihtimali yüksek ise tekrar yükleme yapabilirsin,
YT eşleşme taraması yapar, tarama da tam kestiremediği eşleşmeler elde eder ise para kazanmayı kapar...

Tekrar yükle şansını deneyip...

Hatta format factory diye bir program var, bu programla formatını değiştirip öyle yükle tekrar bu sorunu yaşamazsın!

Program linki Format Factory - Download

Sayın hocam bu dediğiniz yöntemi ünlem gelen videolara da uygulamalı mıyız? Ünleme dönenleri silip yeniden yüklüyorum mesela ben. Formatını falan hiç değiştirmeden.

etiketlere dikkat etmek lazım.kavga kelimesi geçse bile videonun para kazanmasını kapatabiliyo

Sadece etiket ve açıklamayla alakalı değil video ismini 1111111 gibi saçma birşey yapın yinede adsenseye illegal gözüken bir içerikse örneğin +18 veya Şiddet gibiyse $ işareti yine kaybolur.

videolarının bazılarının para kazanması açık bazıları gitmişise dert etme sıkıntı oluşturacak bir durum yok. sayfayı birkaç kez yeni çıkış yap bi 20-30 dakka sonra tekrar gir sıkıntı kalkar. youtube bu aralar güncellemeri sıklaştırdı o sebebten kaynaklı. para kazanma tüm videolarda gitseydi kanalın paraya kapanmış olurdu. ama resimde göstermiş olduğun gibiyse panik yapmana gerek yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri