Arkadaşlar Frikik Videoları YÜKLEMEYİN !

uskumru

Kayıtlı Üye
Web sitesi
salavatifatih.tr.gg
Arkadaşlar ben youtube işine girdiğimde bu videolarla başladım geçen sene. Şuan Öyle huzursuzum ki ne kadar günaha girdik kim bilir. tövbe ettim. Lütfen sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın. O kadınların, izleyenlerin günahına giriyorsunuz ayrıca kazançta haram.

LÜTFEN Yüklemeyin. Yüklenecek o kadar video varken....

1 tane öyle videom vardı şimdi silicem hocam verdiginiz bilgiler için teşekürler

1 tane öyle videom vardı şimdi silicem hocam verdiginiz bilgiler için teşekürler

Ben şahsen hiç yüklemedim. İşin diğer boyutunu düşünmen çok güzel. Paylaşım için teşekkürler

Teşekkürler arkadaşlar. Zamanında Düşünemedik. Para tatlı geldi. ama şuan her an bunları düşünüyorum. Hayatımda Huzur Yok. Her an ağlayacak gibi oluyor insan. İnternet insanı çok değiştiriyor. Normalde böyle biri değilim ama ne oldu bilmiyorum.

Dostum onlar paylaşmandan mutlu bile oluyordur daha popüler olacağım diye )

bir kere denedim 1 video atmıştım izlenme almadı diye silmiştim bir daha hiç yüklememiştim olayın diğer boyutundan görmen daha da mantıklı

Vallaha yuklemeyi dusunmedim degil ama bu uyardan sonra dusunmem bile :)

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hocam bu dünyada mutlu olabilir ama ahirette insanın ciğerini sökerler. üzerimden para kazandı diye.

hocam ona bakılırsa kendimiz çekmediğimiz için hepimiz birilerinin üzerinden kazanıyoruz ama en azından o kategoriyi bırakman iyi olmuş, daha sağlıklı kazanç elde edersin ve çok takılma insanlar şu dünyada senin benim üstümden neler yürütüp neler yapıyor memlekette. İyi kazançlar, iyi forumlar.

Dostum onlar paylaşmandan mutlu bile oluyordur daha popüler olacağım diye )

hocam ona bakılırsa kendimiz çekmediğimiz için hepimiz birilerinin üzerinden kazanıyoruz ama en azından o kategoriyi bırakman iyi olmuş, daha sağlıklı kazanç elde edersin ve çok takılma insanlar şu dünyada senin benim üstümden neler yürütüp neler yapıyor memlekette. İyi kazançlar, iyi forumlar.

doğru söylüyorsun hocam. zaten bırakmayı düşünüyorum youtube işini, parayı harcayıp abur cubur alırken bile huzursuz oluyor insan. Azıcık aşım kaygısız başım

aslında şaka bir yana ilk başlarda tatlı gelen youtube parasını-şimdi harcarken tedirginlik oluyor bende de?!
anlamadım gitti..

Beyler onlar üzerinden para kazanıyoruz ama. Size telif atan programı bir daha yüklemeyin olsun bitsin. Ben mesela şu ana kadar lig tv videoları paylaşırdım. Hep telif atarlardı bıraktım ama çünkü bence o günah. Adamlar istemiyor yüklüyorsun. Ha şimdi eski dizileri yüklüyorum. Kimse telif atmıyor sadece eşleşen veriyor. Bence size telif atan türleri daha yüklemeyin sorun olmaz fazla.
O zaman dinlediğimiz müziklerde günah. Sonuçta hepsi korsan. İndirdiğimiz crackli oyunlar hep günah bunlar şaka değil.
Artık nasıl bir yol izlersiniz bilemem.

Beyler onlar üzerinden para kazanıyoruz ama. Size telif atan programı bir daha yüklemeyin olsun bitsin. Ben mesela şu ana kadar lig tv videoları paylaşırdım. Hep telif atarlardı bıraktım ama çünkü bence o günah. Adamlar istemiyor yüklüyorsun. Ha şimdi eski dizileri yüklüyorum. Kimse telif atmıyor sadece eşleşen veriyor. Bence size telif atan türleri daha yüklemeyin sorun olmaz fazla.
O zaman dinlediğimiz müziklerde günah. Sonuçta hepsi korsan. İndirdiğimiz crackli oyunlar hep günah bunlar şaka değil.
Artık nasıl bir yol izlersiniz bilemem.
evet onlarda günah. Dönemin şartları çok tehlikeli. Keşke 1960'lı yıllarda genç olsaydım diyorum kendi kendime. Yada pc'den hiç anlamıyor olmak. Bugüne kadar şu internet yüzünden girdiğim günahların haddi hesabı yok.

Hocam Telif versin vermesin, izin almamız gerekiyor yapımcılarından. Adam belki youtube'a yüklendiğinin farkında değildir videolarının. Bir arkadaş örnek vermişti. Bir komşunun tavuğunun yumurtasını çalıp satarsın. Sahibi Farkında Değildir.

Ona kalırsa diğer yüklediğimiz çalıntı videolarla da kul hakkına girmiş oluyoruz. Buna nasıl bir çözüm önerin var peki?

evet onlarda günah. Dönemin şartları çok tehlikeli. Keşke 1960'lı yıllarda genç olsaydım diyorum kendi kendime. Yada pc'den hiç anlamıyor olmak. Bugüne kadar şu internet yüzünden girdiğim günahların haddi hesabı yok.

Hocam Telif versin vermesin, izin almamız gerekiyor yapımcılarından. Adam belki youtube'a yüklendiğinin farkında değildir videolarının. Bir arkadaş örnek vermişti. Bir komşunun tavuğunun yumurtasını çalıp satarsın. Sahibi Farkında Değildir.

Bu yönde haklısın ama nasıl bir çözüm bulabiliriz yani artık benliğimizde yer etmiş dostum. İnternetten oyun indirmek artık sıradanlanmış Ne kadar günah da desek artık normalleşmiş içimizde.
Bunu değiştirmek de o kadar kolay değil. Sen başarabilirsen ne mutlu sana. Ama bence bunlara para vermekte bana israf gibi geliyor. Yani düşünsene şu ana kadar dinlediğin müziklerin oynadığın oyunların hepsine para verdiğini..

görende full orjinal çalıştığınızı sanır.Attığınız her video o videonun sahibinin aslında.Sonuş olarak o günahda diğerleri değil mi hakkını çalıyosunuz başkasının

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri