Arkadaşlar google açılan bir hesabın giriş ip adresini ne kadar saklıyor ?

hakkitrb

Kayıtlı Üye
merak ettiğim konu hesap alıp satıyoruz peki hesap aldığımız yada sattığımız bir kişi yasa dışı bir işle uğraşıyor ise bu bizim başımızı ne kadar ağrıtır.

g+ güvenlik bölümünde var. Sırasıyla döküman şeklinde.

1-2 gün geçmeden farklı ülke IP'sinden açınca spam'a düşüyor. Alırken bekletilmesine dikkat etmek lazım.

merak ettiğim konu hesap alıp satıyoruz peki hesap aldığımız yada sattığımız bir kişi yasa dışı bir işle uğraşıyor ise bu bizim başımızı ne kadar ağrıtır.

mail açan kişi önce temizliğini yapar ipsini değiştirir başka bi işle uğraşmdan maili açar hocam gönlünüz rahat olsun. hem googleden senin başın değil onun başı belaya girer girerse yine. Mac adresi muhabbetinden yani :) Hayırlı forumlar.

mail açan kişi önce temizliğini yapar ipsini değiştirir başka bi işle uğraşmdan maili açar hocam gönlünüz rahat olsun. hem googleden senin başın değil onun başı belaya girer girerse yine. Mac adresi muhabbetinden yani :) Hayırlı forumlar.

ama şöyle bir durum var örneğin adam o mail adresi ile farklı bir iş yapıyor yasa dışı ve sonra ip adresi açılan adres benim ip gözüküyor işlem yapılan adres farklı bir ip gelip benide alıyor o adamıda alıyor ve siz ortaksınız diyor bundan nasıl sıyrılabilirim.
en kötü senaryoyu düşünüyorum kabul ediyorum ihtimalide çok zor ama ıspatlayamazsan senin geleceğin karşıdaki kişinin iki sözüne bağlı ortağız yada değiliz.

ama şöyle bir durum var örneğin adam o mail adresi ile farklı bir iş yapıyor yasa dışı ve sonra ip adresi açılan adres benim ip gözüküyor işlem yapılan adres farklı bir ip gelip benide alıyor o adamıda alıyor ve siz ortaksınız diyor bundan nasıl sıyrılabilirim.
en kötü senaryoyu düşünüyorum kabul ediyorum ihtimalide çok zor ama ıspatlayamazsan senin geleceğin karşıdaki kişinin iki sözüne bağlı ortağız yada değiliz.

zaten mailini güvendiğin insandan alırsın hocam. Hani şöyle bişey de var, adam maili açıyo kaydediyo çıkıyo. zaten ilk girişte anlıyosun hiç girilmediğini. o yönden sorun olmaz diye düşünüyorum. ayrıca mis gibi yt varken ne yasa dışı işi be :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri