Arkadaşlar ilk 30 günümü yorumlar mısınız?

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jeito

MultiColor-PingTR Yetkili
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.multicolornetwork.com
Merhaba arkadaşlar aşağı yukarı 30 gündür yt ile ilgileniyorum. hatta ilk 2 hafta araştırmayla geçti diyebilirim. 20 günlük kazanç gibi yani. Uzun yabancı dil video çalışıyordum ama iki gün önce kısa videolarla da denemelere başladım. Teşekkürler :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
demek bir de aralık ayında olsak günlüğün 50 tl yi bulur:)

Hocam 20 kanal var ama 3 4 tanesiyle iş yaptım. Gerisi hep denemelerdi. Denemek için açılmıştı para kazanmak için değil :)

---------- Spam Engelliyici 08:55 ---------- Önceki Mesaj 08:54 ----------

demek bir de aralık ayında olsak günlüğün 50 tl yi bulur:)

hayırlısı hocam hedef 100 günlük :D yüksek mi ilk aydan bilmiyorum ama :D

Hocam 20 kanal var ama 3 4 tanesiyle iş yaptım. Gerisi hep denemelerdi. Denemek için açılmıştı para kazanmak için değil :)

İşe yaramayan riskli olanları çıkar aman hocam gözünü seveyim üzülme sonra.diğerlerinin para kazanması gitmesin.

İşe yaramayan riskli olanları çıkar aman hocam gözünü seveyim üzülme sonra.diğerlerinin para kazanması gitmesin.
Hocam valla tam cozemedim kanali acip geciyorum bida bakmiyorum. Videolari atiyorum telif eslesen vereni siliyorum. Bida bakmiyorum kanal takip uygulamasiyla takip ediyorum. Hangi kanaldan ne kazandim gorme imkanim yok ona canm sikiliyo :) bi de kanaldan video siliniyo ama telif engel gelmemis o nasi oluyo hocam?

Hocam valla tam cozemedim kanali acip geciyorum bida bakmiyorum. Videolari atiyorum telif eslesen vereni siliyorum. Bida bakmiyorum kanal takip uygulamasiyla takip ediyorum. Hangi kanaldan ne kazandim gorme imkanim yok ona canm sikiliyo :) bi de kanaldan video siliniyo ama telif engel gelmemis o nasi oluyo hocam?

Dünya engeli hocam

dostum jeito harikasın başarılarının devamını dilerim :)

oha diyorum.eğer yeniysen süper.3-4 ay sonunda 1 2 k altında almazsın

Kategori güzel demekki. Güzel kazanç sağlamışsın.

Kısa video denemelerine başlamışsın. Bence pek başlama. :) Uzun video iyidir. Bu arada başlangıç için gayet güzel tablo. Birde kötü zamanda başladın tbm ler çok düşüktü bu ay.. İlerleyen zamanda daha güzel kazanırsın kardeşim..

İng. içerik ve kategori doğru seçince ve işi hakkıyla yapınca yeni başlamak filan önemli değil, iyi kazanç iyi kazançtır, tebrikler..

dostum jeito harikasın başarılarının devamını dilerim :)
hocam tanıyamadım tam ama Allah razı olsun
oha diyorum.eğer yeniysen süper.3-4 ay sonunda 1 2 k altında almazsın
Valla hocam ayın 7 8 inde akti çalışmaya başladım
Kategori güzel demekki. Güzel kazanç sağlamışsın.
Belli kategorim yok hocam. Deniyorum hala, iki kanal tuttu 2 kanalla alıyorum bu geliri :) Araştırmayı okumayı denemeyi çok severim ama hala körlemesine gidiyorum. Ne yaptım da kanal tuttu onu bilmiyorum yani :)
Kısa video denemelerine başlamışsın. Bence pek başlama. :) Uzun video iyidir. Bu arada başlangıç için gayet güzel tablo. Birde kötü zamanda başladın tbm ler çok düşüktü bu ay.. İlerleyen zamanda daha güzel kazanırsın kardeşim..
Allah razı olsun. ayın 7 8 inde 20 kanal açtım sonra hiç kanal açmadım. bir de dün 1 tane açabildim. Ayın 3 ünde tekrar başlayabilcem nasipse. Yeni bir emek yok yani, 20 günlük kanallar yani. Okul başlasın tekrar başlarım aile biraz karşı bu bilgisayar işlerine :D alın teri olmadan para mı olur diyolar :D
İng. içerik ve kategori doğru seçince ve işi hakkıyla yapınca yeni başlamak filan önemli değil, iyi kazanç iyi kazançtır, tebrikler..
İngilizce var çekce var hintçe var ispanyolca japonca var. Deniyorum hocam :) Denemek iyidir :D
Eyvallah mert :D seni geçicem :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri