Arkadaşlar Müzik Olayına Damga Vurucak Bırşey Yaptım Ins Sonuc Verır

• Kullanıcı jackjones53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jackjones53

Kayıtlı Üye
Arkadaslar Suan Muzık Konusunda Bır Kaç Deneme Yaptım Rıhannanın Herhangıbır sakısında degısıklık yaptm bazı arkadaslar 2-3 sanıyeyle bıle 3. taraf verebılıyor dıyodu eğer bu yaptıgım degısıklık olumlu sonuc verırse burda herkeze o yaptıgım degısıklıgı acıklıcam suan acıklamanın bır anlamı yok belkı ıse yaramayabılırde sarkıyı upload ettm beklıyorum para kazanma aktıf olana kadar ıns olumlu sonuc verır hepımız 3-5 birşey kazanırız :) Olumlu sonuc alırsam bu konuyu tekrar güncellerım.

:D pos çıkacak dostum.. ama denemeye devam et sen genede... arkasına başka bir şarkı gome bilirsen profesyonelce programlarla belki yedirirsin ama gorseldede yakalanma olasılık yuksek goruntuyude karlamalaı bişe yapman gerek bozman gerek.. ozaman başarırsın. yoksa tırışşş yanı..

Şimdi vermiyor ama sonra telif hakkı veriyor bende verdi inşallah sende vermez

şunu yap düzenlede etiketleri açıklamlaarı sil başlığada a1 yada ne bilim s1 falan gir para kaznamayı kapat sonra aktif et ve bekle

ben o sistemı pek sevmıyorum ya ıstıyorumkı youtube dibine kadar ıncelesın katakulli olmasın işin içinde para kazanma aktıf oldugu an kafayı yerım heralde :D

bide birşey sorcam para kazanma aktıf oldktan snra tkrar 3. taraf verme gıbı bır durum olabılıyomu ? yoksa para kazanma aktıf olana kadar hatalar geldi geldi gelmedi olay tamam mıdır :D

ben o sistemı pek sevmıyorum ya ıstıyorumkı youtube dibine kadar ıncelesın katakulli olmasın işin içinde para kazanma aktıf oldugu an kafayı yerım heralde :D

bide birşey sorcam para kazanma aktıf oldktan snra tkrar 3. taraf verme gıbı bır durum olabılıyomu ? yoksa para kazanma aktıf olana kadar hatalar geldi geldi gelmedi olay tamam mıdır :D

3. taraf sonradan cikabilir.

reklam çıkıyomu ???? çıkmıyodurr

Hocam yaptigin degisikligi soylersen belki partnerli kanali olan arkadaslar dener. Orada direkt aktif oluyor. O zaman daha kesin ve erken sonuc alinabilir. Resimdeki kanal normal kanal gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri