Arkadaşlar partner oldum ama biliyor musunuz?

• Kullanıcı furkancnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

furkancnc

Kayıtlı Üye
1 - Acaba kaç yıl zorunlu sözleşme yapıyorlar?

2 - Ödemeleri paypal üzerinden ayarlayıp kontrol edebiliyor muyuz?

3- Analistik de biriken 30$ dan %20 kesinti yapıp mı yollluyor yoksa %20 kesinti yapılmış en az 30$ olduğunda mı size ödeme yapıyor?

1-sözleşme 1 yıl felandır genelde partnerlerde zaten çıkmak zor boşver sözleşmeyi
2-paypal hesabı yazarsın oraya geliyor
3-tam olarak bilmiyorum ama %20 sadece ayrıca google payı kesiliyormu onu bende tam bilmiyorum

o değilde bu 2013 de kayıt olup 50-100 mesajı bulunmayanlar bence incelenmeli aynı ip den mi alınmış üyelikler kontrol edilmeli?

o değilde bu 2013 de kayıt olup 50-100 mesajı bulunmayanlar bence incelenmeli aynı ip den mi alınmış üyelikler kontrol edilmeli?

aynen bi acayiplik var. 50 100 mesaj olmayabilir belki ama en azından 10 mesaj olur bi tuaflık var.

aynen bi acayiplik var. 50 100 mesaj olmayabilir belki ama en azından 10 mesaj olur bi tuaflık var.
Böyle çok var dikkatimi çekiyorda işte bişey deyince art niyetli oluyorsun hemen.
Ayda 1 mesaj atsa 1 yıl boyunca 12 mesaj olur. Ben buraya üye olacam diye özel alan adı falan almıştım.

Böyle çok var dikkatimi çekiyorda işte bişey deyince art niyetli oluyorsun hemen.
Ayda 1 mesaj atsa 1 yıl boyunca 12 mesaj olur. Ben buraya üye olacam diye özel alan adı falan almıştım.

r10 gibi üye olmak çok zorlaşır diye fazla fazla hesap açıp stok yapmışlar, eğer davetiye sistemi getirilmiş olsa diğer forumlarda hesapları satışa çıkaracaklardı muhtemelen.

Ekleme yapayım konuyu açan arkadaş kesin böyledir demiyorum ama muhtemelen birçok kişi bu dediğimi yapmıştır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri