arkadaşlar sahtemi bu telif

daha bir kere telif yedim sildim videoyu saten

en iyisini yapmışsın hocam ceren hanım 3 tane fragman kanalımı kapattırdı kendisine mail attım telif için rica ettim yayın politikalarına aykırıymış. diziyi bırak fragmana bile tahammülleri yok. gerisini sen düşün

bu ne saçma mail. adam resmen dalga geçmiş. herşeye inanmayın. %10000000000 sahte.

bu ne saçma mail. adam resmen dalga geçmiş. herşeye inanmayın. %10000000000 sahte.

doğuş yayın grubunu arayıp bilgi alabilirsin ceren açıktepe hakkında %100000000 gerçekmi sahtemi o zaman anlarsın. mail okunduğunda anlamsız gelebilir fakat malesef doğru.

karşı bildirimde buluncam durduk yere yavalık olmayalım die korkuyorum

doğuş grubunun kendi mail adresleri var.gmailden neden alsın

dostum bu tip şeylerle uğraşmayın. hayatını asla ama asla şansa bırakmayacaksın. burada söylenene göre de hareket etme. karşı bildirimde falan bulunma %1 ihtimal bile olsa o mail gerçekse seni bitirirler. hep ilerisini düşün. başka videolardan kazanma ihtimali varken tek video yüzünden gerçek hayatını asla riske atma. bildirimde falan bulunma derim.

karşı bildirimde buluncam durduk yere yavalık olmayalım die korkuyorum

doğuş grubunun kendi mail adresleri var.gmailden neden alsın

arkadaşlar içinizde şüphe varsa ilk gözlemlerde bu normaldir. aynı olay benimde başıma geldi

Doğuş yayın grubunu arayıp gerçekle yüzleşirsiniz

Doğuş Yayın Grubu

Ahi Evran Cad. No:4 34398
Maslak - SARIYER / İSTANBUL

Tel: 0212 335 00 00
E-posta: [email protected]

Doğuş ne alaka beyler ntc medianın yayını, atsa atsa ntc ya da ışıl televizyonculuk atar, telif sahte .

kardeşim kardeş payı düğün dernek gibi çalışmalardan uzak durum derim video video 160 binde al aşağı edildi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri