Arkadaşlar sonunda pin geldi !!!

Rorschach

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sonunda pin geldi ve pin blokajım kaldırıldı. Fakat banka hesabı eklemeyi unuttuğumdan ''çek'' işaretlemişim. Ödemeyi askıya aldırdım hemen . Pin'i girer girmez ; çek işleme konulmuş mudur? banka hesabı girsem kesinleşmiş kazancım hesaba yatırılır mı ?

Ayın 15 ine kadar değişiklik yapma hakkına sahipsin. Ayın 15 in de hangi ödeme yolu aktifse oraya, o şekilde ödeme yapılır. Banka hesabını girsen bile hemen aktif olmaz o hesap, ufak bir miktar yatırıcak hesabına, o miktarı girecen doğrulayacan. Şimdi banka hesabını eklesen ayın 15 ine kadar hayli hayli hesabı doğularsın. 4-6 iş günü içnide o cüzi miktar yatırılıyor.

Ayın 15 ine kadar değişiklik yapma hakkına sahipsin. Ayın 15 in de hangi ödeme yolu aktifse oraya, o şekilde ödeme yapılır. Banka hesabını girsen bile hemen aktif olmaz o hesap, ufak bir miktar yatırıcak hesabına, o miktarı girecen doğrulayacan. Şimdi banka hesabını eklesen ayın 15 ine kadar hayli hayli hesabı doğularsın. 4-6 iş günü içnide o cüzi miktar yatırılıyor.

Teşekkür ederim hocam, peki Mayıs,Haziran ayları var onları 15'inden önce almak hiç bir türlü mümkün değil doğru muyum?

Emekli aylığı gibi düşün, her maaş günün de yatar. Adsense de öyle, her ayın 25 ile 31'i arası ödeme gerçekleştirir, ne var ne yok hepsini öder. Bu arada belki bilmiyorsundur ödenecek tutarın 100$'ı geçmesi gerek, yoksa ödeme alamazsın. Yok benim 80 dolarım var ödeme alamaz mıyım diyorsan, alamazsın. 100$'ı geçmesini bekleyeceksin.

Mayıs, Haziran, Temmuz vs. kazançlarının toplamı 100$'ı geçmişse ağustos 25 ile 31 arası ödeme alırsın.

Bu arada ödeme alabilmen için ayın 15'i ne kadar banka hesabı vs. işini halletmen gerek, yoksa ödeme alamazsın.

Konu hakkında tam bilgim yok oyüzden yardımcı olamıycam kardeşim . Pin nezaman istemiştin onu sormak için yazıyorum :)

pini ne zaman gönderdiklerini yazabilirmisin

evet pini nezaman yolladırlar bende merak ediyorum 2. pini istedim halen ses seda yok

[MENTION=541]Sume[/MENTION] ben bekledim ilk pini 5 hafta çünkü 2 6 hafta arası gelebiliyomuş diye gelmedi şimdi adresi değiştirdim yine bekliyorum 16 temmuzda yolladım 31 temmuz sanırım 3 pini ağustosun 2 haftası isterim gelmezse eğer ozamanda eylülde kimlik ve fatura yollucam yani en geç eylülde ödemeyi alırım sanırım

3. Pin'i istememden 1 gün sonra geldi şansa eseri.
Tahminim 2 ay olmuştur.
Şehir de Adana.

---------- Mesaj saat 12:43:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:36:33 civarında gönderildi. ----------

QezNDjU.jpg

Şöyle birşey geliyor. içerisinde 6 haneli PİN var girince blokaj kalkıyor.. bu kadar.

Oha 2 ay çok fazla. Benim pinde 12 temmuzda gönderildi inşallah bu kadar uzun sürmez ödeme alamazsam bu ay çok sıkıntıya gireceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri