Arkadaşlar ünleme dikkat.

• Kullanıcı Kurabiyeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Kurabiyeci

Kayıtlı Üye
Merhabalar kanallarımın 1 inde 3 tane ünlemli video vardı.PARA KAZANMAYAN sekmesine tıkladığım zaman birşey gözükmüyordu fakat tek tek gezince gözüküyordu lanet olsunki atlamışım.3 Tane ünlemli video yüzünden kanallarımın para kazanması kapatıldı.Aman arkadaşlar dikkat edelim...

Yeni kanal açıyorum şuan tekrar başlıyorum bu bana çok büyük darbe vurdu :(

bendede oldu aynı sıkıntı ve tüm kanalların kazanması kapatıldı. büyük ihtimal çok sayıda video ünleme düşünce kapatılıyor.

Bende tek maile yonlendırmıstım ona guvenerek kontrole etmıyordum Kanallarda bir sürü 3.taraf eşleşmesi varmış 3.taraf eşleşmesını bellı bır zamanda kabul etmessen veya silmessen aynı dünya geneli engeli gibi para kazanmaları kapattırıyor

Aynen arkadaşlar.

Eşleşen,ünlem,dünya geneli çok tehlikeli aslında :(

Aynen arkadaşlar.

Eşleşen,ünlem,dünya geneli çok tehlikeli aslında :(

ünlemler yaklaşık olarak nekadar sürede kaldı kanalınızda. ayrıca o kanalda hiç dünya geneli uyarı varmıydı yokmuydu

---------- Mesaj saat 16:56:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:50:17 civarında gönderildi. ----------

Bende tek maile yonlendırmıstım ona guvenerek kontrole etmıyordum Kanallarda bir sürü 3.taraf eşleşmesi varmış 3.taraf eşleşmesını bellı bır zamanda kabul etmessen veya silmessen aynı dünya geneli engeli gibi para kazanmaları kapattırıyor

ne kadar zaman kabul etmediniz peki hocam. ayrıca kanalınızda hiç dünya geneli varmıydı ve para kazanmaya kapatılma sebebi o kanalmı yazıyor gelen mailde

Soru işaretlerini silin ünleme düşüyor.

ünlemler yaklaşık olarak nekadar sürede kaldı kanalınızda. ayrıca o kanalda hiç dünya geneli uyarı varmıydı yokmuydu

---------- Mesaj saat 16:56:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:50:17 civarında gönderildi. ----------

ne kadar zaman kabul etmediniz peki hocam. ayrıca kanalınızda hiç dünya geneli varmıydı ve para kazanmaya kapatılma sebebi o kanalmı yazıyor gelen mailde

15 güne yakındır kontrol etmıyordum nasıl olsa bir problem olduğunda yönlerdırme mailine gelıyor dıye bakmayı kesmıstım Sebeb gösterılen kanalım disneye ait çizgi filmler vardı 3tane dünya geneli engeli gelmıstı ama geldığı gıbı sıldım Dün akşam bu kanal yüzünden bütün kanallar para kazanması gıttı İkinci sefer kapandığı için google+ kesılme url yok epey urastım ama açamadım

15 güne yakındır kontrol etmıyordum nasıl olsa bir problem olduğunda yönlerdırme mailine gelıyor dıye bakmayı kesmıstım Sebeb gösterılen kanalım disneye ait çizgi filmler vardı 3tane dünya geneli engeli gelmıstı ama geldığı gıbı sıldım Dün akşam bu kanal yüzünden bütün kanallar para kazanması gıttı İkinci sefer kapandığı için google+ kesılme url yok epey urastım ama açamadım

hocam ozaman kanallarınızın para kazanma sebebi ünlem değil dünya geneli. çünkü 3 adet dünya geneli yerseniz kanallar güm oluyor. yani ünlemlerle ilgisi yok sizin kinin

Arkadaslar sadece unlem,dunya geneli,3. taraf degil daha bir kac tane daha var boyle kanalinizi kapanmasina yonelik sorun cikaran uyari...

bencede arkadaşlar ben aylardır bu ünlem işi başladı başlayalı kanallarıma günlük bi kaçtane gelir en fazla 7-8 saat içinde silerim(yani geç farkettiklerim 7-8 saat) ama ünlemden dolayı ne bir kanalım kapandı nede para kazanması ...Senin sorunun yüklediğin videoların eşleşeninden zaten forumda ben çk denk geldim disneyden eşleşensiz video yüklemek çk zordur emin ol katagori değiştirmeni yada kaynak değiştirmeni tavsiye ederim

Mesela neler var hocam? Telif, Dünya geneli, Eşleşen, Ünlem haricinde?

Google Adsense politikasina uymayan, yaninda herhangi bir isaret cikmayan bazi videolar var.Bunlarin icinde ciplaklik vs. gibi video icinde veya baslik,aciklama vs gibi Adsense politikasina aykiri bazi icerikler oluyor.Bunlardan dolayi kanallariniz risk altinda oluyor.. Ayrica bazi videolarda Para Kazanma Statusu Reddedildi gibi bir takim isaretler gorebilirsiniz.. Bunlar da kanallarinizi riske atar..

Bu sebepten dolayi da Youploader'a bu secenekleri de ekledik ve arzu etmeniz durumunda sizin yerinize bu videolari program ile siliyoruz..

evet arkadaşlar özellikle 2 telifli ve ünlem işaretli videolara dikkat. Botlar görevini yapıyor fakat yinede menüel olarak kontrolleri sağlamalıyız.

<P>Ben 20 30 tane unlem yedim kanal saglam unlmden oldugunu sanmiyorum</P>

peki ünleme düşenleri aynı gün silsek bir sıkıntı çıkarmı benim bir kanalıma bügün 9 tane ünlem gelmiş otoya almamıştım.

Unlemi hemen silmeniz durumunda cok sorun yasamazsiniz arkadaslar.Bu gibi sorunlar, uyarili videolarin kanallarinizda bir sure beklemesinden sonra cikar..Yoksa uyariyi gondermelerinin bir anlami kalmaz..Onlar uyaracak , bizler silecegiz..Eger silmezsek cezasini cekecegiz..

tek sorun bence dünya genelinde engellendi olan videolar videoları anında silseniz bile fayda etmiyor 4 5 tane videoya gelmiş mail adreslerim yönlendirmeli olduğundan hemen sildim ertesi gün para kazanma devre dışı kaldı

Geçmiş olsun sürekli üzerine gitmek zorundayız bu tip şeylerin.. Listede bazen ünlemleri bende görüyorum ve gördüğüm gibide siliyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri