azizacarr
Yasaklanmış
yeni kanal açıyorum 3,5 video koyuyorum 4gün geçmeden telif vs gelmeden sadece para kazanma devre dışı oluyor sizce neden?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
işte kanal giriş yapamıyorum silemiyorum?
o kanalım giriş yapıyorum böyle diyor
"Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı."
valla ben kanal açarken tüm kanallarım yeni kanal oluştur diyorum alt kanal değüil yani?Hesap alt kanal mı, direk google hesabımı ? Eğer google hesabı ise, G+ sayfasına girmeyi denedin mi, eğer alt kanal ise, ana kanala giriş yapabiliyormusun, önemli olan kanalların g+ sayfasına girmek, youtube kanalına girmen ya da girememen pek birşey değiştirmiyor.
Bir de cevap yazarken alıntılayarak yazarsan biz de görür cevap veririz, konuyu takip edemem her zaman![]()
Hesap alt kanal mı, direk google hesabımı ? Eğer google hesabı ise, G+ sayfasına girmeyi denedin mi, eğer alt kanal ise, ana kanala giriş yapabiliyormusun, önemli olan kanalların g+ sayfasına girmek, youtube kanalına girmen ya da girememen pek birşey değiştirmiyor.
Bir de cevap yazarken alıntılayarak yazarsan biz de görür cevap veririz, konuyu takip edemem her zaman![]()
valla ben kanal açarken tüm kanallarım yeni kanal oluştur diyorum alt kanal değüil yani?
Benim de kanalım bugün kalıcı olarak kapandı yazıyor g+ girmeye çalışınca tel onayı istiyor.Bu yazıyor ; Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik. Hesabınıza erişimi hemen geri kazanmak için, hesabınızı nasıl doğrulayacağınızı seçin. Fakat nasıl tel onaylatıcam bilmiyorum?
Hocam eğer yeni bir gmail hesabı açmıyorsanız, o şekilde kanal oluştur diyorsanız o alt kanal olur. maili:
[email protected] şeklinde olur. Yeni [email protected] şeklinde hesap açıp yapıyorsanız sorun yok.
Önceden telefon numarası ile onaylama yaptıysanız o numarayı bulup tekrar o noya sms ile doğrulatma yapmanız gerekmekte, yoksa yeni bir telefon numarası ile doğrulama yapabilirsiniz, kendi telefonunuz, anne baba v.s farketmez. İki ihtimali de yazdım hangisi söz konusu bilmediğim için.
bu kanalı silmem gerekhocam adsensede baglı buna 1mail işte?bu sayfa açıkken https://accounts.google.com/b/0/DeleteAccount şu linke tıklayın hocam, kutucukları işaretleyin sil deyin. Sayfa açılırsa silinecektir hesap komple. Açılmazsa g+ sayfasına da ulaşım sağlanmıyo demek. Şimdi çıkıyorum, gelince Tw ' den bakabilirim.
DİKKAT: Eğer adsense hesabınız bu maile bağlı ise bu işlemi yaparsanız adsense hesabınız da gider.
hocam adsensede baglı buna 1mail işte?
Peki arkadaşlar böyle kalıcı olarak kapatılan kanalların parasını alabiliyormuyuz?
geçen ay aldım hocam.
hocam kanalı silsek de oluyor degilmi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.