Arkon Entertainment network ( partner )

kill19

Yasaklanmış
Arkadaşlar Arkon Entertainment networke yanlışlıkla kanal bağladım , bu partneri forelanın altbayisi zannettim davetiyesini kabul ettim. 1 hafta forela dan dasboard isteğinde bulundu ama sürekli hata verdi ( ağımızda böyle kanal yoktu ) diye... Bende maillere bir göz gezdirdim meğerse bana ayrı bir partner davetiye göndermiş ( başvuru yapmadığım halde ) davetiye alanında ilk o çıktığından bende kabul ettim ... şuan belki 3 hafta oldu kanal bağlı ama dashboard sistemlerine giremiyorum ödeme şeklini yazamadım ...

ArkonEntertainment hakkında bilgisi olan daha önce çalışan varsa bana yardımcı olabilirmi ?
Adamlara hem faceden yazıyorum hemde mail atıyorum birkere bile geri dönmediler ...

ArkonEntertainment
Arkon Digital Entertainment | Digital Media Company, YouTube Partnerships, Rights Management & More

https://www.youtube.com/user/ArkonDigitalENT

Son düzenleme:
freedomun alt bayisiler , freedoma mail at bir de

Hocam Arkon bizim çalıştığımız şirketten de gelen davet ayrıca. Ping networkle çaışıyoruz biz ama sorduğumda arkonla aynı cms yi kullandıklarını söylediler. Arkonla direk bir bağlantıları olmadığını belirtmişlerdi.

Hocam Arkon bizim çalıştığımız şirketten de gelen davet ayrıca. Ping networkle çaışıyoruz biz ama sorduğumda arkonla aynı cms yi kullandıklarını söylediler. Arkonla direk bir bağlantıları olmadığını belirtmişlerdi.

forela ya başvuru yaptım bana arkon dan davetiye gelmiş nasıl geldi bilmiyorum ama o sıra partner arıyordum ama bu kanalla başvuru yapmadım diye hatırlıyorum ... hocam skype sorunu çözülsün ben size yazıcam özelden ... sorunumla ilgilenen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim ...

Arkadaşlar Arkon Entertainment networke yanlışlıkla kanal bağladım , bu partneri forelanın altbayisi zannettim davetiyesini kabul ettim. 1 hafta forela dan dasboard isteğinde bulundu ama sürekli hata verdi ( ağımızda böyle kanal yoktu ) diye... Bende maillere bir göz gezdirdim meğerse bana ayrı bir partner davetiye göndermiş ( başvuru yapmadığım halde ) davetiye alanında ilk o çıktığından bende kabul ettim ... şuan belki 3 hafta oldu kanal bağlı ama dashboard sistemlerine giremiyorum ödeme şeklini yazamadım ...

ArkonEntertainment hakkında bilgisi olan daha önce çalışan varsa bana yardımcı olabilirmi ?
Adamlara hem faceden yazıyorum hemde mail atıyorum birkere bile geri dönmediler ...

ArkonEntertainment
Arkon Digital Entertainment | Digital Media Company, YouTube Partnerships, Rights Management & More

https://www.youtube.com/user/ArkonDigitalENT

hocam bana da bu partnerden davetiye gelmiş acaba özellikleri nasıldır? Güvenilir bir firma mıdır edindiğiniz bilgileri paylaşırsanız çok memnun kalırım.

hocam bana da bu partnerden davetiye gelmiş acaba özellikleri nasıldır? Güvenilir bir firma mıdır edindiğiniz bilgileri paylaşırsanız çok memnun kalırım.
valla hocam partner hakkında çok fazla bir bilgim yok nasıl davetiye geldi onu bile bilmiyorum ama okadar mail attım bir kere bile mail göndermediler panel şifresi yok kanal bağlı ama sadece bağlı ödeme şeklini giremedik ...

---------- Spam Engelliyici 01:30 ---------- Önceki Mesaj 01:28 ----------

kanallar spammı özgün mü ? onu belirtin :D
spam kanal ... maillerime bile cevap vermiyorlar kaç hafta mail attım ...

Son düzenleme:
1000 kapanma kotasını bypass edecek daha partner çıkmadı.

yakında yeni dashboardla geliyoruz diyor face sayfasında ama ne kadar dogru bilemem.

hocam sizi kandırmışlar olmasın evet sizden gelen davetiyelerde arkon yazıyor. yani bunlar freedom ?

arkadaşlar multi color network deki arkadaşla konuştuk arkon ikiye ayrılıyormuş multi color networkun çalıştığı arkon A mış birde arkon j varmış ... Arkon j dolandırıcı olduklarını belirtiler yani bana arkon j başvuru yapmadan davetiye göndermiş yani kısaca kanalı onlara hiybe ettik :D en iyisi silmek .... bilgilendirme amaçıyla yazıyorum sizlerede arkon davetiye gönderirse biraz araştırarak davetiyesini kabul edin ....

Millete partner davet gönderiyor bize geri dönen yok :D

Sende taktın buna yok öyle birşey. Olsaydı eylülden beri partner kalmazdı hepsi kapanırdı.

Kim diyor 1000 kotasi asilinca partner kapanacak diye? Sadece yeni kanal alamayacaklar bi sureligine o kadar. Zaten suan hic bi networkta kolay kolay kanal almiyor.

valla hocam partner hakkında çok fazla bir bilgim yok nasıl davetiye geldi onu bile bilmiyorum ama okadar mail attım bir kere bile mail göndermediler panel şifresi yok kanal bağlı ama sadece bağlı ödeme şeklini giremedik ...

---------- Spam Engelliyici 01:30 ---------- Önceki Mesaj 01:28 ----------

spam kanal ... maillerime bile cevap vermiyorlar kaç hafta mail attım ...

Maillere dönüş yapmayan partner sıkıntı...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri