Arsenal beşiktaş maçını netten hangi siteden izleyebilirm

atay.serkan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar arsenal beşiktaş maçını netten hangi siteden izleyebilirİm önerileriniz nelerdir yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Yine boş vaktimde işe yarayabilecek bir şeyler karalayayım dedim.

Bizim için gerekli 2 şey mevcut: Virtualbox ve android işletim sistemi.

-------------------------------

İlk olarak işletim sisteminize uygun Virtualbox sürümünü aşağıdaki linkten indiriyoruz ve kurulumu basit bir şekilde tamamlıyoruz:

https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads

Bilmeyenler için virtualbox; istediğimiz şekilde sanal makineler oluşturup, istediğimiz işletim sistemlerini kurabileceğimiz bir yazılım.

Daha sonra aşağıdaki linkten android'i indirin,

http://android-x86.googlecode.com/files/android-x86-4.3-20130725.iso

Virtualbox kurulumunu gerçekleştirdikten ve android'i indirdikten sonra,

İlk olarak Dosya > Tercihler'e gelin. Daha sonra "Girdi" kısmına gelin. "Sanal Makine" sekmesine tıklayın. "Anamakine tuş birleşimi" kısmındaki kısayol kısmına tıklayın SAĞ CTRL tuşuna basın. (Klavyenizdeki sağ tarafta bulunan CTRL tuşu. Genelde ok tuşlarının hemen yanındadır :)) Tamam deyip çıkıyoruz. Bu sayede sağ CTRL tuşunu kullanarak rahatlıkla kendi pcmiz ve sanal makine arasında fare geçişini sağlayacağız.

----------------------------------

Daha sonra virtualbox'tan Yeni diyerek ana sanal makinemizi oluşturalım,

m8Ap5y.png

Daha sonra çıkan pencerede Adı: kısmına "Android Ana" (veya canınız ne isterse), Türü: Other, Sürüm: Other/Unknown (64-bit) seçiyoruz.

Sonraki ekrandan RAM miktarını 1024 olarak ayarlamanız yeterli.

Ardından ileri diyoruz.

Oluştur diyoruz hiç bir şeyi değiştirmeden.

Gelen ekranda değişiklik yapmadan ileri diyoruz.

Yine değişiklik yapmadan ileri diyoruz.

Harddisk boyutunu 2 GB seçmeniz yeterlidir. 2 GB yaptıktan sonra oluştur diyoruz.

Oluşturulan makineye çift tıklıyoruz ve çıkan kısımdan indirdiğimiz android'in yolunu gösteriyoruz. (Androidi nereye indirdiyseniz artık)

Başlat diyoruz.

Çıkan ekranda Enter'a basıyoruz direk.

ANDROID kurulumunuz başladı. Kısa süre sonra tamamlanacak, bu sırada kahvenizi tazeleyebilirsiniz.

Aşağıdaki resimdeki ekrana geldiyseniz sorunsuz devam ediyorsunuz demektir,

DkgmOo.png

Farenizi sanal makine içinde tıklayın. (UNUTMAYIN, GERİ ANA MAKİNENİZDEKİ FARENİZİ KONTROL ETMEK İÇİN SAĞ CTRL TUŞUNA BASABİLİRSİNİZ. Sonra deli olmayın fareyi çıkartamayınca android içinden :))

Ok tuşlarıyla TÜRKÇE'yi seçip tamam deyin.

Bir saniye.. diye bekletecek sizi.

Aşağıdaki ekranda ATLA'ya tıklayın. Çıkan pencereden Yine de atla'ya basın.

b47p9m.png

Asıl can alıcı noktaya geldik. Bu kısıma kadarki tüm aşamaları sadece 1 seferlik yaptık. Bundan sonra tekrarlamayacağız.

Aşağıdaki kısma geldiyseniz şahane,

Lo5N8V.png

Bu kısıma geldiğinizde, makineyi kapatmak için pencereyi kapatın ve çıkan ekranda "Makinenin durumunu kaydet" deyin.

Bu oluşturduğumuz sanal makine bizim ana android makinemiz. Bundan sonra her 1 mail için, bir kere bu makineyi kopyalayacağız. Maili açtıktan sonra o kopyalanmış android makineyi silip, 2. mail için yeniden ana makineden kopyalama yapacağız.

Bu ana andoid sanal makinemizin üzerine gelip sağ tıklayın ve çoğalt yapın. İleri ileri diyerek makineyi çoğaltın ve kopya sanal makinesini çalıştırın.

Çıkan ekranda google hesabınız var mı kısmına hayır deyin ve adımları takip edin.

Sadece ad-soyad-mail-şifre-captcha doğrulaması girerek oluşturacağınız mailiniz hayırlı olsun.

(Asla telefon onayı istemez. Doğum tarihi girmezsiniz. Cinsiyet seçmezsiniz. Ülke vs. seçmezsiniz.)

----------------------------

Bu yöntemle 1 saatte yaklaşık 30 sıfır gmail açılabilir.

----------------------------

Virtualbox'tan açılan maillerin spam'den kapatılmaya daha yatkın olduğu konusunda bir halk efsanesi olduğunu hatırlatarak konuma son veriyorum.

Anlatım, resimler vs. her şey bana aittir. Sadece ytpara için yazılmıştır ancak yinede kaynak gösterilmeden çalınabilir.

Son düzenleme:
bende merak ediyorum azarbeycan kanalları var ama daha araştırmadım..Şimdiden kullanan varsa bi yollasın bakalım.

Maçı yarın akşam biliyordum , yanılıyormuyum arkadaşlar. Maç bu akşam mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri