M.A.A
Mehmet Λkif Λkıncı
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende hiç kazanamıyorum 2 hafta olucak 15 kanalla gelir 0,03 $ ne olur çok kazananlar bir yardım etse bir el uzatsa![]()
daha 2 hafta olmus hocam sen bi söyle dur =)
Bu iş bana göre beyin fırtınası ile istikrarlı ilerliyor en önemli nokta hangi video çok izlenir hangi kategoride rekabet az talep çok tarzınds sorular cevap bulmakta.Spamla istikrar sağlamak imkansız sürekli video atmakta yorucu az ve öze indirgersen rahatlıkla kazanırsın hocam yabancı içerikten şaşma teknoloji magazin kategorisi iyi gelir getiriyor bende abone sayısı yüksek belkide onla alakalı çok daha özele indirmek gerekirse bir denemeni tavsiye ederim
Bende hiç kazanamıyorum 2 hafta olucak 15 kanalla gelir 0,03 $ ne olur çok kazananlar bir yardım etse bir el uzatsa![]()
arkana bakmadan at geç kapanacak diye korkma at geç 1 2 hafta sonra dua edersin bana![]()
8 aydır bu işteyimBiraz araştırma gerekiyor çok güzel bir ipucu vereyim sana ''empati'' kurman lazım gerek etiketlerde gerek başlıklarda gerek izlenebilecek videolarda bence çok güzel bir ipucu verdim sana
Hergün 1 kanal acsaydin içine 400 video atsaydın
bu zamana kadar 300 kanalın olurdu 50 si teliften vs kapansa
250 kanal 100.000 video olurdu
o kadar videodan da kesin para kazanırdın
[MENTION=144]M.A.A[/MENTION] hocam ya kendini gerçekten vermiyosun yani çok fazla ugrasmıyorsun hemen pes ediyosun. yada baska bi sıkıntıların var sıkıntı derken piskoloji stres vs bunlar çok büyük etken, mesela ben ikinci seçenekten dolayı kazanamıyorum emin ol bnm bildiklerimi söyle aklı basında biri bilse aylık 1k$ assa geliri olmaz ama kafamı veremiyorum ben, seninde kesin bu 2 seçenekten birisidir
Dediğiniz bazı şeyler var hocam, bu sene kpss ye gireceğim, başka bazı problemler, bazen çok dikkat dağınıklığı isteksizlik oluyor ama kazanmam gerekli bırakamıyorum bu işi.
Hocam çok araştırdım inanın yt de videolara gelen yabancı hitlerin kaynağını buldum hit gelen yabancı forumlara üye olup video atmayı denedim falan ama bişyler rast gitmiyor anlamıyorum.
Allah kolaylık versin hocam.
Yunus kardeşim attım geçtim de olmuyor bir şey
Hocam ben yabancı çalıştığım için kendim etiket falan giremiyorum. Türkçe denedim ama alakası olmayan adamlar telif yolluyor bıktırdılar. Ama yabancı dili olan bir arkadaş için çok güzel şeyler yapması mümkün görünüyor.
Hocam o zamanlar bilemedim işte tek tek yükledim 1-2 kanalla uğraştım. Ama şuan toplu çalışmalar yapıyorum tek korkum spama düşmek.
Dediğiniz bazı şeyler var hocam, bu sene kpss ye gireceğim, başka bazı problemler, bazen çok dikkat dağınıklığı isteksizlik oluyor ama kazanmam gerekli bırakamıyorum bu işi.
ben günlük 10 15 tl kazaniyorum bir kanalla oda uğraşmıyorum bi uğraşsam 60 65 kesin şuan baktım 12 tl kazanmışım yarına kadar 20 tl olur kolay kazanmak aslında nasıl kazanamıyorsunuz anlamıyorum
ben günlük 10 15 tl kazaniyorum bir kanalla oda uğraşmıyorum bi uğraşsam 60 65 kesin şuan baktım 12 tl kazanmışım yarına kadar 20 tl olur kolay kazanmak aslında nasıl kazanamıyorsunuz anlamıyorum
[MENTION=725]yumi[/MENTION] kardesim senin nekadar kanalin var ?son 1 ay içinde ne kadar kanal açtın ortalama her kanalda ne kadar video var ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.