Artık bende kazansam!

• Kullanıcı M.A.A
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

M.A.A

Mehmet Λkif Λkıncı
MAA%2B%25282%2529.png

Son düzenleme:
Bu iş bana göre beyin fırtınası ile istikrarlı ilerliyor en önemli nokta hangi video çok izlenir hangi kategoride rekabet az talep çok tarzınds sorular cevap bulmakta.Spamla istikrar sağlamak imkansız sürekli video atmakta yorucu az ve öze indirgersen rahatlıkla kazanırsın hocam yabancı içerikten şaşma teknoloji magazin kategorisi iyi gelir getiriyor bende abone sayısı yüksek belkide onla alakalı çok daha özele indirmek gerekirse bir denemeni tavsiye ederim

Bende hiç kazanamıyorum 2 hafta olucak 15 kanalla gelir 0,03 $ ne olur çok kazananlar bir yardım etse bir el uzatsa :)

8 aydır bu işteyim :) Biraz araştırma gerekiyor çok güzel bir ipucu vereyim sana ''empati'' kurman lazım gerek etiketlerde gerek başlıklarda gerek izlenebilecek videolarda bence çok güzel bir ipucu verdim sana

Hergün 1 kanal acsaydin içine 400 video atsaydın
bu zamana kadar 300 kanalın olurdu 50 si teliften vs kapansa
250 kanal 100.000 video olurdu
o kadar videodan da kesin para kazanırdın

[MENTION=144]M.A.A[/MENTION] hocam ya kendini gerçekten vermiyosun yani çok fazla ugrasmıyorsun hemen pes ediyosun. yada baska bi sıkıntıların var sıkıntı derken piskoloji stres vs bunlar çok büyük etken, mesela ben ikinci seçenekten dolayı kazanamıyorum emin ol bnm bildiklerimi söyle aklı basında biri bilse aylık 1k$ assa geliri olmaz ama kafamı veremiyorum ben, seninde kesin bu 2 seçenekten birisidir

Bu iş bana göre beyin fırtınası ile istikrarlı ilerliyor en önemli nokta hangi video çok izlenir hangi kategoride rekabet az talep çok tarzınds sorular cevap bulmakta.Spamla istikrar sağlamak imkansız sürekli video atmakta yorucu az ve öze indirgersen rahatlıkla kazanırsın hocam yabancı içerikten şaşma teknoloji magazin kategorisi iyi gelir getiriyor bende abone sayısı yüksek belkide onla alakalı çok daha özele indirmek gerekirse bir denemeni tavsiye ederim

Hocam çok araştırdım inanın yt de videolara gelen yabancı hitlerin kaynağını buldum hit gelen yabancı forumlara üye olup video atmayı denedim falan ama bişyler rast gitmiyor anlamıyorum.

Bende hiç kazanamıyorum 2 hafta olucak 15 kanalla gelir 0,03 $ ne olur çok kazananlar bir yardım etse bir el uzatsa :)

Allah kolaylık versin hocam.

arkana bakmadan at geç kapanacak diye korkma at geç 1 2 hafta sonra dua edersin bana :)

Yunus kardeşim attım geçtim de olmuyor bir şey :)

8 aydır bu işteyim :) Biraz araştırma gerekiyor çok güzel bir ipucu vereyim sana ''empati'' kurman lazım gerek etiketlerde gerek başlıklarda gerek izlenebilecek videolarda bence çok güzel bir ipucu verdim sana

Hocam ben yabancı çalıştığım için kendim etiket falan giremiyorum. Türkçe denedim ama alakası olmayan adamlar telif yolluyor bıktırdılar. Ama yabancı dili olan bir arkadaş için çok güzel şeyler yapması mümkün görünüyor.

Hergün 1 kanal acsaydin içine 400 video atsaydın
bu zamana kadar 300 kanalın olurdu 50 si teliften vs kapansa
250 kanal 100.000 video olurdu
o kadar videodan da kesin para kazanırdın

Hocam o zamanlar bilemedim işte tek tek yükledim 1-2 kanalla uğraştım. Ama şuan toplu çalışmalar yapıyorum tek korkum spama düşmek.

[MENTION=144]M.A.A[/MENTION] hocam ya kendini gerçekten vermiyosun yani çok fazla ugrasmıyorsun hemen pes ediyosun. yada baska bi sıkıntıların var sıkıntı derken piskoloji stres vs bunlar çok büyük etken, mesela ben ikinci seçenekten dolayı kazanamıyorum emin ol bnm bildiklerimi söyle aklı basında biri bilse aylık 1k$ assa geliri olmaz ama kafamı veremiyorum ben, seninde kesin bu 2 seçenekten birisidir

Dediğiniz bazı şeyler var hocam, bu sene kpss ye gireceğim, başka bazı problemler, bazen çok dikkat dağınıklığı isteksizlik oluyor ama kazanmam gerekli bırakamıyorum bu işi.

Dediğiniz bazı şeyler var hocam, bu sene kpss ye gireceğim, başka bazı problemler, bazen çok dikkat dağınıklığı isteksizlik oluyor ama kazanmam gerekli bırakamıyorum bu işi.

brakmayın zaten hocam admlar aylık 15bin$ kazanan bile var bu forumda asla brakmayın ama önce kendi sorunlarınızı halledin yoksa gerçekten basaramazsınız bu isi kafanızı tamamen buraya vermeniz gerek, video yüklerken bir yandanda ah ulan napcam ben nolucak bu isler dememeniz gerek önce bi kendinizi toparlayın emin olun gerisi gelicek ben yavas yavas toparlanmaya basladım ve + sını görmeyede basladım

dedim gibi önce bu stresi nasıl atabilrim diye düsünün ve onu hallettikten sonra baslayın bu ise

Hocam çok araştırdım inanın yt de videolara gelen yabancı hitlerin kaynağını buldum hit gelen yabancı forumlara üye olup video atmayı denedim falan ama bişyler rast gitmiyor anlamıyorum.

Allah kolaylık versin hocam.

Yunus kardeşim attım geçtim de olmuyor bir şey :)

Hocam ben yabancı çalıştığım için kendim etiket falan giremiyorum. Türkçe denedim ama alakası olmayan adamlar telif yolluyor bıktırdılar. Ama yabancı dili olan bir arkadaş için çok güzel şeyler yapması mümkün görünüyor.

Hocam o zamanlar bilemedim işte tek tek yükledim 1-2 kanalla uğraştım. Ama şuan toplu çalışmalar yapıyorum tek korkum spama düşmek.

son 1 ay içinde ne kadar kanal açtın ortalama her kanalda ne kadar video var ?

ben günlük 10 15 tl kazaniyorum bir kanalla oda uğraşmıyorum bi uğraşsam 60 65 kesin şuan baktım 12 tl kazanmışım yarına kadar 20 tl olur kolay kazanmak aslında nasıl kazanamıyorsunuz anlamıyorum

ben günlük 10 15 tl kazaniyorum bir kanalla oda uğraşmıyorum bi uğraşsam 60 65 kesin şuan baktım 12 tl kazanmışım yarına kadar 20 tl olur kolay kazanmak aslında nasıl kazanamıyorsunuz anlamıyorum

Hocam bende çabalıyorum gerçekten çabalıyorum bu güne kadar 3 defa bot 2 defa vds aldım çalıştım fazlaca :( Yardımlarınızı bekliyorum dostlar.

Hocam içerik sıkıntısı izletme imleme bunları öğrensek zaten sıkıntı kalmayacak :D

Bir kilit nokta var oraya nokta atışı yapabilsem.Küçücük bir kilit nokta :)

Bende yaklaşık 3 aydır bu işin içindeyim aynı parayı kazanıyorum hocam sizinle. Günde attığım video 5'i geçmiyor :)

Ben zamanında günlük 10-15 saat çalıştım 2.5 ay boyunca şimdi biraz yavaşladım okul falan başladı sizin günlük çalışma saatiniz nedir? Biraz da şans olucak

son 1 ay içinde ne kadar kanal açtın ortalama her kanalda ne kadar video var ?
[MENTION=725]yumi[/MENTION] kardesim senin nekadar kanalin var ?
Yani 100 den fazlaysa kazancin nasil ? 500Tl den fazla mi yoksa az mi ?
Bende cok kanal acabilirim ama o izlenmeleri nasil alacagiz. Bilgilerini paylasabilirmisin :)

Bi öneri de ben verebilir miyim :) arkadaşlar işin başı sabır. kanal kazanmasa da ilk başlarda sabırla çalışmaktır. Ve şunu söyleyeyim. ben bir senedir youtube'deyim. hiç bir defa ne sunucu almışlığım var ne ip değiştirmişliğim.ne de bu otomatik kanallardan video çeken programları kullanmışlığım var. Yani demek istediğim şu ki manuel çalışmanızı tavsiye ederim. Unutmayınki Allah herkese emeğinin karşılığını verir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri