Arkadaşlar uzun süredir youtube ile ilgilenen biriydim. geçen ay saçma bir sebep yüzünden ortada hiç bir şey yokken para kazanmam tekrarlanan içerikten ötürü kapandı. Neyse dedik düzenleriz yeniden başvururuz açarlar herhalde diye düşündüm ama bu arada içerik girmeye devam ettim. Hiç aksatmadan tıpkı para kazanma açıkmış gibi 1 ay boyunca (tamamiyle özgün) bakın altını çiziyorum kamera karşısına çıkıp green screen videolar yayınlarak devam ettim. başvuruya itiraz ettim kabul etmedi (benim ben olduğumu kanıtlamam gerekiyormuş!!) videolarımda benden başkası yok daha nasıl kanıtlayacaksam!
neyse dedik süresi doldu hazır güzel de ivme yakalamışım başvurayım belki açılır ümidiyle dün başvuruya gönderdim
Sonuca bakar mısınız!!!
onaya gönderdiğim anda saatlik 10k izlenen kanalımın izlenmeleri çakıldı. kanal short falan değil yanlış anlaşılmasın. artık bu sistemin de kendi adamlarına hizmet ettiğini tescillemiş oldum. kıçımızı başımızı açıp da izlenme kasmıyoruz. emeğimizle bişeyler yapmaya çalışırken önüme saçma sapan tiktok videoları tarzı içerikler önermesini biliyorlar. vay anasını be. bırakıyorum bu mesleği. TİKSİNDİRDİLER.

neyse dedik süresi doldu hazır güzel de ivme yakalamışım başvurayım belki açılır ümidiyle dün başvuruya gönderdim
Sonuca bakar mısınız!!!
onaya gönderdiğim anda saatlik 10k izlenen kanalımın izlenmeleri çakıldı. kanal short falan değil yanlış anlaşılmasın. artık bu sistemin de kendi adamlarına hizmet ettiğini tescillemiş oldum. kıçımızı başımızı açıp da izlenme kasmıyoruz. emeğimizle bişeyler yapmaya çalışırken önüme saçma sapan tiktok videoları tarzı içerikler önermesini biliyorlar. vay anasını be. bırakıyorum bu mesleği. TİKSİNDİRDİLER.