Artık cafer ile devam ediyoruz :)

merkezi haber

Yasaklanmış
özgün düşün düşün bulamadık neler yapabiliriz falan diye geçenlerde ilginç bilgiler üzerine gitmek istedim sıkıldım şuan cafer ile devam ediyorum ilerleyen günlerde daha iyi videolar hazırlamak isterim

aslında millet olarak birçok meziyete ve mizaha sahibiz,ama ortaya çıkarmaya gelince zor oluyor nedense-bende bugün özgün videolara başladım..hakkımızda hayırlısı..

Benim de özgün birkaç kanalım var her gün farklı tarzda video çekeyim diyorum konu bulamıyorum.Yeni videolarını bekliyoruz dostum :)

az önce bir kanala denk geldim.adamlar dans salonunda süper müzikler eşliğinde dans edip çekmişler.her video en az 300k izlenmiş.profesyonel dansçılar ve kanal almış yolunu.

Baadin gibi önce yazilarla sevdirelim sonra bir hayran jkitlesi yaratalim belki olur :)

10-15 şikayetle bu video silir :)
Alexandra Stan - Mr Saxobeat yanılmıyorsam arka plana eklenmiş bu şarkı ( her ne kadar farklı versiyon olsada)

Ben fikir verem sana hocam, (haddim değil ama aklıma gelmişken paylaşıyım dedim)

Bir laz şivesi ve bir anadolu şivesi olan 2 kişi ayarla,
Viral telefon şakası yap viral sonuçta ama olsun sosyal medya sever böyle şeyleri,

Hatta önce arka plandan kayıt et telefonla filan,
Facebook üzerinde telefon numarasını paylaşan bir kurban arıyoruz diye,
Sonra bulduğun hesaptan telefonu ara ve başla şaka konuşmasını yapmaya,

Telefon şakasının senoryosunuda kendin ayarlarsın artık :)
Saksafon çalan bir bayan, Vurmalı aletler kullanan birisi, Estetik operasyon yapan bir firma,
Araç satan bir firma, vs.. vs.. zilyon tane kişi çıkar burdan. Hatta sersini yaparsın.

Bu sayede hem daha inandırıcı olur, hem sosyal medyanın ilgilisi çeker, hem firmaya daha sonra email atarsın video'yu

biraz +16 kelimeler kullanırsan veya iyi bir senorya ile ciddi ilgi çeker :) :)

1-2 Tane telefon hattı almaya bakar :) sermayesi olan bir iş değil.

Sadece senin konuyu okuyunca aklıma gelen bir fikir, Üstüne 3-5saat düşünüp, 1-2 saat araştırma yapsan çok daha verimli konular çıkar ortaya :)

10-15 şikayetle bu video silir :)
Alexandra Stan - Mr Saxobeat yanılmıyorsam arka plana eklenmiş bu şarkı ( her ne kadar farklı versiyon olsada)

Ben fikir verem sana hocam, (haddim değil ama aklıma gelmişken paylaşıyım dedim)

Bir laz şivesi ve bir anadolu şivesi olan 2 kişi ayarla,
Viral telefon şakası yap viral sonuçta ama olsun sosyal medya sever böyle şeyleri,

Hatta önce arka plandan kayıt et telefonla filan,
Facebook üzerinde telefon numarasını paylaşan bir kurban arıyoruz diye,
Sonra bulduğun hesaptan telefonu ara ve başla şaka konuşmasını yapmaya,

Telefon şakasının senoryosunuda kendin ayarlarsın artık :)
Saksafon çalan bir bayan, Vurmalı aletler kullanan birisi, Estetik operasyon yapan bir firma,
Araç satan bir firma, vs.. vs.. zilyon tane kişi çıkar burdan. Hatta sersini yaparsın.

Bu sayede hem daha inandırıcı olur, hem sosyal medyanın ilgilisi çeker, hem firmaya daha sonra email atarsın video'yu

biraz +16 kelimeler kullanırsan veya iyi bir senorya ile ciddi ilgi çeker :) :)

1-2 Tane telefon hattı almaya bakar :) sermayesi olan bir iş değil.

Sadece senin konuyu okuyunca aklıma gelen bir fikir, Üstüne 3-5saat düşünüp, 1-2 saat araştırma yapsan çok daha verimli konular çıkar ortaya :)

Serdar Gökalp var bu işin ustası onu geçemeyecegimize göre pek tutulacagını sanmam :)

[MENTION=4632]merkezi haber[/MENTION]

Peki sen bilirsin :)

[MENTION=4632]merkezi haber[/MENTION]

Peki sen bilirsin :)

bide şöyle bir durum var bunlar alıştırma :) yani ıspartada radyo ve televizyon okudugum sırada kızlı erkekli 50 den fazla komedi videosu çektik onları yakında pc ye yükleyip kanalda paylaşıma sunucam tam özgün olacak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri