Arkadaşlar modlar sürekli tek konudan gidelim diyorlar ama bu açtığım konunun onla çok bi ilgisi yok.Oraya sadece kanalım kapandı yazıyoruz.Ben çözüm bulmak için bu konuyu açıyorum.Ricam konuyu kilitlememeniz.Çünkü artık bıçak kemiğe dayandı.
1.şoku atlattım tam toparlanmaya başladım derken yine para kazanmaları kapatmışlar tüm kanallarımda.Bugün bir çok arkaşın adsense ve kanalları uçmuş.Arkadaşlar eteğinizde ne varsa buraya dökün.Bu sorunu çözmemiz gerekiyor.Artık bu ayki paradan geçtim.Bundan sonra kanallarımız kapanmasın yeter.
Benim aklıma gelenler ;
1) Yeni bir vds almak
2) Kanalları para kazanmaya açıp ayın 28 i gibi adsense bağlamak.
(kanalları adsense e bağlamazsak sadece para kazanması kapatılan kanalla sınırlı kalır.Diğer kanallar etkilenmez diye düşünüyorum)
Siz de bir şeyler söyleyin dostlar.Şu problemi acilen çözmemiz gerekiyor.
1.şoku atlattım tam toparlanmaya başladım derken yine para kazanmaları kapatmışlar tüm kanallarımda.Bugün bir çok arkaşın adsense ve kanalları uçmuş.Arkadaşlar eteğinizde ne varsa buraya dökün.Bu sorunu çözmemiz gerekiyor.Artık bu ayki paradan geçtim.Bundan sonra kanallarımız kapanmasın yeter.
Benim aklıma gelenler ;
1) Yeni bir vds almak
2) Kanalları para kazanmaya açıp ayın 28 i gibi adsense bağlamak.
(kanalları adsense e bağlamazsak sadece para kazanması kapatılan kanalla sınırlı kalır.Diğer kanallar etkilenmez diye düşünüyorum)
Siz de bir şeyler söyleyin dostlar.Şu problemi acilen çözmemiz gerekiyor.