Artık Kanallara Bir Çözüm Bulma Vakti Geldi...

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Battal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar modlar sürekli tek konudan gidelim diyorlar ama bu açtığım konunun onla çok bi ilgisi yok.Oraya sadece kanalım kapandı yazıyoruz.Ben çözüm bulmak için bu konuyu açıyorum.Ricam konuyu kilitlememeniz.Çünkü artık bıçak kemiğe dayandı.
1.şoku atlattım tam toparlanmaya başladım derken yine para kazanmaları kapatmışlar tüm kanallarımda.Bugün bir çok arkaşın adsense ve kanalları uçmuş.Arkadaşlar eteğinizde ne varsa buraya dökün.Bu sorunu çözmemiz gerekiyor.Artık bu ayki paradan geçtim.Bundan sonra kanallarımız kapanmasın yeter.

Benim aklıma gelenler ;

1) Yeni bir vds almak

2) Kanalları para kazanmaya açıp ayın 28 i gibi adsense bağlamak.
(kanalları adsense e bağlamazsak sadece para kazanması kapatılan kanalla sınırlı kalır.Diğer kanallar etkilenmez diye düşünüyorum)

Siz de bir şeyler söyleyin dostlar.Şu problemi acilen çözmemiz gerekiyor.

Bu para kazanmaların kapatılması spamla alakalı değil tek çare telifli uyarı alan kanalları ve uyarı alabilecek kanalları silmek ve kanal sayısını en aza indirmek.

Kanal Sayısını aza indirip network şirketleriyle çalışmak

2. yi anlamadim. Kanallari istedigimiz gibi adsenseden ayirip, baglayabiliyor muyuz? Yada yeni bir kanal acip hic adsenseye baglamadan para kazanmayi acip 28 inde adsenseye baglamayi mi kastettin ?

2. yi anlamadim. Kanallari istedigimiz gibi adsenseden ayirip, baglayabiliyor muyuz? Yada yeni bir kanal acip hic adsenseye baglamadan para kazanmayi acip 28 inde adsenseye baglamayi mi kastettin ?

hocam o ancak şöyle olur sadece değiştirme var ayırma yapamazsınız, onun içinde az kanalla çalışmak gerek 5 kanalınız olur tek adsenseden ödeme almak istersiniz sınırı geçmek için 200 lirayı ya da her neyse. 5 kanalı o zaman bağlar kesinleşmişe sokar sonra tek tek ayrı adsenselere gene bağlarsınız ancak onada 4-5 kanala anca yapılır 15-20 kanalla çalışanlar bile yapamaz.

sıkıntı çıkarabilecek kanalların hepsini partner yapmak bence. Adsensede 1 kanal gümleyince digerlerinin hepsinin para kazanması gidiyo

ben para kazanmaya kapanan tüm kanalları öncelikle temizleyeceğilm(3.taraf,dünya geneli engellemeleri)Ayın 29unde tüm para kazanmaları plus bağlantısını keserek açacağım ki bu ay kazançları gelecek ay ödensin.(bu işlemi yapınca 3-4 gün para kazanma açık oluyor) Daha sonra bu kanallar ve adsenseye dokunmayacağım.Farklı bir adsenseye para kazanmaya kapanan kanalların kopyalarını yapacağım.Neden eski kanallar diye düşünenler olabilir.Temizlik yapmış olduğum için telif,3taraf vb almayacağı için para kazanmaya kapanmaz.6 ay sonra para kazanmalar açılıncada her kanala sadece 2-3 emin olduğum video atarak kanalları güncelleyeceğim

bence bundan sonra tek yol partnerlik gibi duruyor eğer gerçekten bir kanal patlayınca diğer kanallarda gidiyorsa bundan sonra açıkcası bu forumdaki herkes adsenseden zor ekmek yer gibi

denilmek istenen şumu : kanalı adsenseye bağlamasak bile kaznacını içinde biriktirir ve ayın son günleri bağlar adsenseye kazancı yansıtırız bu şekilde o ayı atlatırız ?

Arkadaşlar mümkün olduğu müddetçe adsense sınırları içinde kalarak çözüm bulmaya çalışalım.Pek çok arkadaşın birçok sıkıntıdan dolayı networkleri tercih edeceğini sanmıyorum.Gerçi şu durumda deniz/yılan ilişkisi mevcut ama bakalım daha ne fikirler gelecek.

---------- Mesaj saat 21:32:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:32:03 civarında gönderildi. ----------

Aynen öyle beyto
denilmek istenen şumu : kanalı adsenseye bağlamasak bile kaznacını içinde biriktirir ve ayın son günleri bağlar adsenseye kazancı yansıtırız bu şekilde o ayı atlatırız ?

Arkadaşlar tek çare hangı kanal sebebıyle kapandıysa para kazanma o kanalı sılınız ben oyle yaptım bı tanesı sıldım telıf gelenlerı sılın gıtsın yenı kanal acın onun yerıne .

her kanala ayrı bir adsense ile gitmek en zoru fakat en sağlamı öyle 100 lerce artık kanalı unutmak lazım

dostlar bazı kanallarda dunya engelei veren videolar oluyor. ve yukleme işlemi bitince video işlenirken veriyor bu hatayı. biz uyarı telif vs almadan otomatıkman siliyoruz ama yt atıyor hafızasına.. sonra da kafasına gore kapatıyor bütün kanalları.
köklü bi çözüm şart..

çunku atıyorum bi video yukledık dunya geneli verdi. videoyu ve kanalı sildik.. tamam skıntı olmazda 1 ileri 3 geri böyle de temiz olsa da çok yavaş ilerleriz. ki analstc e adsenseye yansısa bile kanal silindiği için kesinleşmiş kazanca yansımama ihtimali de yok değil..

oooff nabıcaz be kamil

Benimde birçok kanalım kapandı .Kara listeye alıyor sanırım ip ve pc'yi .

Arkadaşlar kanalları silersek bu sorundan kurtulacağımızı düşünüyorum.Ama tamamen kapatılan kanalların(teliften) bize ayak bağı olup olmayacağı hala bir muamma

Adsenseye bağlanmayacak bir kanal üzerinden videolar yüklenir uyarı alanlar yuklenmez temiz olanları adsenseye bağlı kanala yuklenir diye düşünüyorum. Fakat bundan önceki tecrubelerimde bazı videoları yüklediğimde 2-3 kanala, 2 tanesine uyarı veriyor 1 taneside vermiyordu. Net çözüm mü yoksa bir aşamamı bilemedim.

beyler bu sorunun çözümünü ben buldum. daha doğrusu ben bu tip sorunlar yaşamadım. ßenim ne kanallarım kapanıyor ne spama giriyorum nede kanallarımın para kazanması devre dışı kalan kanallarım var. Allaha şükür kendime bir yol çizdim ve hep o yol üzerinde küçükten büyüğe doğru zamana yayarak kazancımı artırmaya devam ediyorum. Formül : Tecrübe + Sabır + Zamandır... Eğer benim dediklerimle iş yaparsanız başaramazsınız. O yüzden burada anlatmayacağım. Çünkü bu olay artık anlatılacak bir olay olmaktan çıktı . Tamamen yaşanılması gereken bir sorun haline geldi.. Yani anlatmaya kalksam da nereden başlasam bilmiyorum.. Şunu şöyle şöyle yapın diyemiyorum, dediğim gibi tamamen acı çekmeniz lazım , gerçekten kazanmak için emek göstermeniz lazım, inanın bütün çözümler burada.. Forumda sayılı kişiler arasında olduğumu biliyorum yapacağım işin geleceğini düşünerek hareket ediyorum, ve artık bana zaman neler getirecek neler kazandıracak bunlarıda çok iyi biliyorum, Bu işin çözümünü bu şekilde bulamazsınız arkadaşlar.. Önemli olan bu işten çok para kazanmak değil.. Önemli olan bu işi en iyi şekilde zamana yayabilmek ve geleceğini sağlamlaştırmaktır. O yüzden Tecrübe ve sabır bunları çok iyi kullanmanız lazım, acele etmemeniz lazım ve kimsenin lafına kulak asmamanız lazım, kendiniz yapın kendiniz bulun, çalışın çabalayın , çözümü olmayan tek sorun ölümdür....

Arkadaşlar rahat olun.Ümidinizi söndürmek isteyenle prim vermeyin.1 haftaya kadar kaza bela gelmezse çözümü paylaşıcam.Şuan çözümü buldum.Ama bir hafta test etmek istiyorum.1 hafta sonra paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri