Artık Özgün Videolar Çekmeliyiz

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Alex

Kayıtlı Üye
Partnerliğe daha fazla önem vermeliyiz, uğraşıp kendi videolarımızı çekip sağlam abone çekebilirsek 1 kanaldan ciddi miktarlar kazanmak hayal değil, birçok şey üretebiliriz ilgi çekecek ve artık bu kopyalama mantığını bir kenara bırakıp kendi videolarımızı çekelim diyorum, sizin görüşleriniz neler arkadaşlar?

Bu gune kadar herseyi yaptiniz,yaptik,yaptilar ve tecrube sahibi olduk oldular oluyorlar. :)

Artik seninde dile getirdigin konu gibi,Turkiye olarak bizimde ozgun kendimize ait kanallarimiz olacak,bunlar cogalacak.Artik 1 adim daha atliyor Turkiyedeki youtuberler.

Bu yollardan herkes gecti,bizde gectik ve dahada genisletecegiz bu youtube isinde kendimizi.

Hani yabancilarin bir suru ozgun kanalalrini goruyoruzya,cok yakinda bu tur calismalar kanallar Turkiyede bir cok kisi tarafindan acilmis,calistiriliyor ve cok ilgi goruyor olacak.

Özgün kanal işinde birinci plana para kazanmayı değil de, bunu ben yaptım ve paylaşmalıyım demeyi alırsak o zaman kazanmaya başlarız. Evet, para kazanmak bu işin kaymağı fakat öncelikle bir şeyler üretmek gerekiyor. Fakat para kazanmak için değil, üretmek için.

Bizim aramızdan da İnternet fenomenleri doğacak, merakla bekliyoruz.

burak oyunda diye elemanın birisi 15-17 yaşlarında bir çocuk sanırım oyun oynuyor ve 83.000 abone çekmiş taktir ettim birçok orjinal güzel kanallar açabiliriz biz de

---------- Mesaj saat 01:07:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:05:13 civarında gönderildi. ----------

Bu gune kadar herseyi yaptiniz,yaptik,yaptilar ve tecrube sahibi olduk oldular oluyorlar. :)

Artik seninde dile getirdigin konu gibi,Turkiye olarak bizimde ozgun kendimize ait kanallarimiz olacak,bunlar cogalacak.Artik 1 adim daha atliyor Turkiyedeki youtuberler.

Bu yollardan herkes gecti,bizde gectik ve dahada genisletecegiz bu youtube isinde kendimizi.

Hani yabancilarin bir suru ozgun kanalalrini goruyoruzya,cok yakinda bu tur calismalar kanallar Turkiyede bir cok kisi tarafindan acilmis,calistiriliyor ve cok ilgi goruyor olacak.

İnsanın kendine has, şevkle ve zevk alarak ilgileneceği, emek vereceği bir kanalının olması ve kendi videolarını insanların yüz binlerin izlemesi müthiş bir duygudur bence.

Biraz tutkuyla kendi ilgi alanına yönelik orjinal kanallar açılırsa kazanç kendiliğinden gelecektir. Yani odak noktası para kazanmak olmayacak seveceğin uğraşırken zevk alacağın bir kanal olacak işte bu kanal çok tutar diye düşünüyorum.

burak oyunda diye elemanın birisi 15-17 yaşlarında bir çocuk sanırım oyun oynuyor ve 83.000 abone çekmiş taktir ettim birçok orjinal güzel kanallar açabiliriz biz de

---------- Mesaj saat 01:07:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:05:13 civarında gönderildi. ----------

İnsanın kendine has, şevkle ve zevk alarak ilgileneceği, emek vereceği bir kanalının olması ve kendi videolarını insanların yüz binlerin izlemesi müthiş bir duygudur bence.

Biraz tutkuyla kendi ilgi alanına yönelik orjinal kanallar açılırsa kazanç kendiliğinden gelecektir. Yani odak noktası para kazanmak olmayacak seveceğin uğraşırken zevk alacağın bir kanal olacak işte bu kanal çok tutar diye düşünüyorum.
Benim aklimda bile var sahsen boyle bir kanal ve cok iyi dikkat cekecek bazi seylerde yapabilirim surekliligi olacak sekildede,sorun Youtube'da taninmis olmam.Farkli karekterle cikmak istemiyorum bu yuzden yapamiyorum :)

sen yokmusun serkan abi varya para içinde yuzuyon helal olsun sana :)

oyun işi bu ara benim ciddi düşüncelerim arasında var oyun bilgime güveniyorum fakat seslendirmede özgüven fena eksik bende :)

oyun işi bu ara benim ciddi düşüncelerim arasında var oyun bilgime güveniyorum fakat seslendirmede özgüven fena eksik bende :)

aynen ben de gireceğim oyun işine ses tonum çok kötü geliyor kendime :)

---------- Mesaj saat 01:20:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:18:41 civarında gönderildi. ----------

Benim aklimda bile var sahsen boyle bir kanal ve cok iyi dikkat cekecek bazi seylerde yapabilirim surekliligi olacak sekildede,sorun Youtube'da taninmis olmam.Farkli karekterle cikmak istemiyorum bu yuzden yapamiyorum :)

Videoda hangi karaktere bürüneceksin merak ettim, senin tanıdığımız karakterin dışında tiyatro tarzı birşey mi olacak çok izleriz vallaha Serkan abi

---------- Mesaj saat 01:20:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:18:41 civarında gönderildi. ----------

Videoda hangi karaktere bürüneceksin merak ettim, senin tanıdığımız karakterin dışında tiyatro tarzı birşey mi olacak çok izleriz vallaha Serkan abi

bu adamlar işi biliyor bunlar kadar olamasamda yapacağım kısa zaman sonra

kazanılanla yetinmemek yeni yatırımlara da yönelmek lazım

Bakın Acun Ilıcalı nasıl zengin oldu, adam 1 proje yaptı parayı har vurup harman savurmadan yeni projeler satın aldı parayı çalıştırdı

Bu felsefeyi gütmek lazım aklıma geldi söyliyim dedim :)

---------- Mesaj saat 01:22:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:22:05 civarında gönderildi. ----------

bu adamlar işi biliyor bunlar kadar olamasamda yapacağım kısa zaman sonra

Bu adamlar ne kadar kazanıyordur sizce sadece bu kanaldan?

yine para odaklı düşündük :p

Ustad aslinda bende acaip ve asiri komik bir yan var,Hem konusma tarzimda ki videolarda konusma tarzimla uzaktan yakindan alaksi yokdur,hemde hareket,tavir vs lerden ve acaip sekilde ilginclaflar sozler kullanirim.Kucuklukden beri yani arkadas ortam lara dahil oldugumdan beri herkes bir eglence yapacaksa,bir muhabbet yapacaksa bir sohbet muhabbet yapacaksa ilk beni ararlar,cok abartmis olmayayim ama ben varsam o ortamda digerleri gelir,yoksam 2 kez dusunurler o derece yani :) Simdi bunu yapipda ya bu adamla bu adamin arasindaki farka bak diyecek cok kisi cikacakdir bu yuzden bilindigimiz gibi kalalim. :)

Ustad aslinda bende acaip ve asiri komik bir yan var,Hem konusma tarzimda ki videolarda konusma tarzimla uzaktan yakindan alaksi yokdur,hemde hareket,tavir vs lerden ve acaip sekilde ilginclaflar sozler kullanirim.Kucuklukden beri yani arkadas ortam lara dahil oldugumdan beri herkes bir eglence yapacaksa,bir muhabbet yapacaksa bir sohbet muhabbet yapacaksa ilk beni ararlar,cok abartmis olmayayim ama ben varsam o ortamda digerleri gelir,yoksam 2 kez dusunurler o derece yani :) Simdi bunu yapipda ya bu adamla bu adamin arasindaki farka bak diyecek cok kisi cikacakdir bu yuzden bilindigimiz gibi kalalim. :)

aslında tam da anlattığın yönünü ben görür gibi oldum, özellikle hayvan çiftleşme videosunda biraz gerçek rahat ve zihni açık senden esintiler vardı, mizacına falan bakınca da eğlenceli mizahi bir yönün var gibi duruyor abi değerlendirebilsen süper olur saygınlığın da azalmaz diye düşünüyorum o hayvan çiftleşme videosunda iyi gülmüştük, ne bileyim samimiyet daha da hissediliyor böyle videolarda :)

kazanılanla yetinmemek yeni yatırımlara da yönelmek lazım

Bakın Acun Ilıcalı nasıl zengin oldu, adam 1 proje yaptı parayı har vurup harman savurmadan yeni projeler satın aldı parayı çalıştırdı

Bu felsefeyi gütmek lazım aklıma geldi söyliyim dedim :)

---------- Mesaj saat 01:22:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:22:05 civarında gönderildi. ----------

Bu adamlar ne kadar kazanıyordur sizce sadece bu kanaldan?

yine para odaklı düşündük :p

Buradan daha rahat anlarsın kazançlarımı tahmini tabi bunlar daha fazlada olabilir daha azda ama helal olsun 3 4 arkadaş çok iyi yapıyor işlerini eğlenerek yapıyorlar önemlisi

benim beynimde cok guzel fikirler var onlari gerceklesdirmek isterim aslinda,cok guzel bir kanal acib cok guzel bir is cikarmak.Hatta ileriye giderek soyleyeyim ki, internet uzerinden bir takim kurub guzel bir kanal isletmek cok guzel olurdu.Kanalı bir tv kanal gibi dusunun, cok rengareng ve cok farkli.Hem iyi bir kar yapan kanal olurdu hem de gelirini ortaklasa paylasirdik. Bir dusunun yakin 10 ilde Televizyonlarin internet imkanlari cogalicak. İnsanlar klise kanallarin sunduklarindan biktiginda kendini bula bileceyi ozgun seyler isteyecek ve tabii bizim gibi farkli tur bir talanti olan fakat Televizyon Kanalinda bir program aca bilecek guce, maddi duruma ve diger seylere sahib olmuyan insanların acdigi kendine ozgun youtube kanalina bakmak imkanlari da cogalicak. Yeni televizyonlarin cogunda youtube fonksiyonu bulunuyor. Şahsen ben bir güzel entellektuel mi olsun tarihi ve ya bilimle ilgilimi olsun bu tur bir kanal acmak isterim, tarih konusu cok muthis olurdu. Hatta bakmayanlara tavsiyye ederim Stephen Fry-in quite interesting progr***** baksin. İste o tür bir sey ortaya cikartila bilir.

Aslina bakarsak boyle bir takim kurulsa kendimi o kadroda gormekden boyuk mutluluk duyarim.

Takimi boyle kurmak mumkun, bir kac arkadas montaj isinden anlayan kamerayla ilgilenen, bir kac arkadas iyi ingilizcesi olan bir kac arkadas iyi tahsilli olan ve okumaya merakli felan 6-8 kislik bir grub kurmak mumkun.

Abi bilindiğin gibi kalma işte.Sanki ayıp bişemi yapıyosun.Belki o yaptıgın iş seni birsürü kanal açıp o kadar video indir yükle uraştan kurtarıcak.Belki o yaptıgın iş işini çok çok kolaylaştırıcak.Sen diyodun herşeyi deneyin diye.Aklınızda soru işareti kalmasın diye.Bence yap.Sen yapki herkese yol gösteresin.Ama yine de sen bilirsin :)

Sonunu düşünen kahraman olamaz :)

Yeme bizi serkan abi ya bu işten para içinde sen yuzmeyeceksinde bizmi yüzücez

Acilan konuya bak,yazdigin mesajlar bak.Uzakdan yakindan alakasi bile yok mesajlarinin.Yani amacini hemen belli ediyorsun.Ustelik seni bu hallerdede gordumya Yazik yani gercekden. :)

Yeme bizi serkan abi ya bu işten para içinde sen yuzmeyeceksinde bizmi yüzücez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri