Artik Yoruldum 'Hoşçakalın'

Hmzslymn

Kayıtlı Üye
Adsense 4. defa hesabımı banlıyor uğraş didin çalış pinin tam gelmesine 4-5 gün kala yine sonum hüsran yeter artık,size iyi çalışmalar ...

---------- Mesaj saat 14:48:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:47:57 civarında gönderildi. ----------

Sayın Kullanıcımız,

İtirazınızda sunduğunuz ek bilgiler ve AdSense programına gösterdiğiniz sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Hesap verilerinizi ayrıntılı bir şekilde inceledikten ve geri bildiriminizi değerlendirdikten sonra, uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden etkinleştirmemizin mümkün olmadığı kanısına vardı.

Sizinde uzmanlarınızında.... neyse susuyorum...

Yanlis yaptigim biseylr vardir
yorulmadin pes ettin.
realde basarilar

Gerçek hayatında başarılar

hocam ben eylülde başladım daha paranın yüzünü göremedim.kısmet olmadı bir türlü.bırakmayada niyetim yok.kendime söz verdim.eger bu yt işini bırakacaksam parasını yemeden peşini bırakmayacagım.gittigi yere kadar artık.ama sen bırakmaya karar vermişsin.ne diyeyim yolun acık olsun.işlerin hep yolunda gider inşAllah.

geçersiz tık yoksa banlamaz youtube, ama benim görüşüm aynı pc de 2.adsenseni kullanırken 1.sıne giriş yapmışsın veya 3.yü kullanırken 2. veya 1. ye veya onlara bağlı olan kanallara giriş yapmışsın bu kesinlikle ban sebebidir... bunlara dikkat ettinmi hiç

Ilk kez adsense hesabin banlandiginda adamlara zarar verecek bisey yapmissindir. Mimlendigin icinde surekli banlaniyorsun suan. Eger kendi reklamlarina tikladiysan, sirf tbm yukselsin diye videolarinla alakasiz etiket girdiysen, kasitli olarak baskalarina tiklattiysan adsense hesabinin kapanmasi gayet normal. Kac yuz tane insan var forumda adsense kullanan, hic birinde haksiz yere problem yokken, adsense durduk yere sana takmis olamaz zaten.

Adsense 4. defa hesabımı banlıyor uğraş didin çalış pinin tam gelmesine 4-5 gün kala yine sonum hüsran yeter artık,size iyi çalışmalar ...

---------- Mesaj saat 14:48:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:47:57 civarında gönderildi. ----------

Sayın Kullanıcımız,

İtirazınızda sunduğunuz ek bilgiler ve AdSense programına gösterdiğiniz sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Hesap verilerinizi ayrıntılı bir şekilde inceledikten ve geri bildiriminizi değerlendirdikten sonra, uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden etkinleştirmemizin mümkün olmadığı kanısına vardı.

Sizinde uzmanlarınızında.... neyse susuyorum...

arkadaşlar boşuna yazmayın adam gitmiş..?

Yok burdayım forumu sevdim belki yt'den sadece kazanmayı denerim blogdan gitti adsensem yt hesabımdada normal olarak kaldırıldı reklamlar...

Yok burdayım forumu sevdim belki yt'den sadece kazanmayı denerim blogdan gitti adsensem yt hesabımdada normal olarak kaldırıldı reklamlar...

Blog yada youtube farketmez. Reklamverenleri zarara ugrattiginda google affetmiyor malesef.

Bi adsenseyi hem site için hem youtube için kullanmak intihar resmen

:( :( :( artık oldu hesabımı başka gmail adresine aktarabilirmiyim içindeki 1 kanalı veya...

---------- Mesaj saat 16:21:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:18:55 civarında gönderildi. ----------

Blog yada youtube farketmez. Reklamverenleri zarara ugrattiginda google affetmiyor malesef.

İlk bu işe başvurduğumda kocaman yazılarla reklama tıkla fln yazıyodum onun öcünü alıyor google galiba :D 700 € yapmıştım sayfalarım fln vardı daha sonra uğraşmadım 3-4 hafta sonra pin geldi bi açtım hesabınız kapatılmıştır :D

---------- Mesaj saat 16:24:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:21:10 civarında gönderildi. ----------

Kanallarım başka bir gmail adresine aktarılsa belki bir kez daha denerim ...

Youtubede böyle birşey var mı ? 'Hesap Özeti' sekmesinde yine başvurabiliyorum ama ''Yukarıdaki şartları okudum ve kabul ediyorum.'' kısmında 3 şeyi işaretleyip kaydol dedikten sonra eror veriyor.

:( :( :( artık oldu hesabımı başka gmail adresine aktarabilirmiyim içindeki 1 kanalı veya...

---------- Mesaj saat 16:21:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:18:55 civarında gönderildi. ----------

İlk bu işe başvurduğumda kocaman yazılarla reklama tıkla fln yazıyodum onun öcünü alıyor google galiba :D 700 € yapmıştım sayfalarım fln vardı daha sonra uğraşmadım 3-4 hafta sonra pin geldi bi açtım hesabınız kapatılmıştır :D

Gmaili adsense dışındaki diğer yerlerde kullanabilirsin hala ancak sen hep kolayı seçiyorsun gibi gözüküyor tıklama resimleri vs google banlamakta haklı bana sorarsan bile bile lades yapıp banlandı diye üzülmemelisin. Bende istemeden lades yaptım unutkanlık ve tahmin edememezlik sonucu 3000 tlmin 2500 tlsi ve günlük 240 tl getiren kanalım uçtu. Pes etmek yok yola devam

geçersiz tık yoksa banlamaz youtube, ama benim görüşüm aynı pc de 2.adsenseni kullanırken 1.sıne giriş yapmışsın veya 3.yü kullanırken 2. veya 1. ye veya onlara bağlı olan kanallara giriş yapmışsın bu kesinlikle ban sebebidir... bunlara dikkat ettinmi hiç

iki adsense var bende.farklı tarayıcılardan kullanıyorum.iki adsense hesabı da açık oluyo sıkıntı olurmu?

Gmaili adsense dışındaki diğer yerlerde kullanabilirsin hala ancak sen hep kolayı seçiyorsun gibi gözüküyor tıklama resimleri vs google banlamakta haklı bana sorarsan bile bile lades yapıp banlandı diye üzülmemelisin. Bende istemeden lades yaptım unutkanlık ve tahmin edememezlik sonucu 3000 tlmin 2500 tlsi ve günlük 240 tl getiren kanalım uçtu. Pes etmek yok yola devam

Kardeşim cevabımı alamadım verdiğin bilgiler beni umutlandırdı zaten aklımda birşeyler var ama sorularım :
1-Şimdi benim 1 kanalım var başka gmail hesabı açıp o kanalı başka hesaba attırabilirmiyim (diğer gmailde o kanalla adsenseye başvurayım) yöneticiler kısmı vardı galiba bi kere görmüştüm.
2-Şimdi ben banlandım nekadar uğraşırsam uğraşayım tekrar IP'me bakarak adsense beni banlıcak mı ? öyle bir ihtimal var mı ?

iki adsense var bende.farklı tarayıcılardan kullanıyorum.iki adsense hesabı da açık oluyo sıkıntı olurmu?

demek istediğim banlanan bir adsense ve ona bağlı olan kanallar bir daha açılmamalı.. banlanmadığı sürece sorun olmaz bende 2 adsense aynı tarayıcıdan kullanıyorum.

Ben özgün video çalışacağım halde bir adsenseyi,hem youtube hem de siteyi bağlamayım mı?

Bana göre ne olursa olsun bağlanmamalı youtube ile adsensenin banlanması zor gibi gözüküyor ancak sitede okadarda zor değil sitede yapılan bir hata yüzünden neden sizin özgün kanalınız gitsin ki ? çok zor durumda kalırsınız o ayrı ancak ikisini ayrı tutmak bana hep daha doğru geliyor.

Kardeşim cevabımı alamadım verdiğin bilgiler beni umutlandırdı zaten aklımda birşeyler var ama sorularım :
1-Şimdi benim 1 kanalım var başka gmail hesabı açıp o kanalı başka hesaba attırabilirmiyim (diğer gmailde o kanalla adsenseye başvurayım) yöneticiler kısmı vardı galiba bi kere görmüştüm.
2-Şimdi ben banlandım nekadar uğraşırsam uğraşayım tekrar IP'me bakarak adsense beni banlıcak mı ? öyle bir ihtimal var mı ?

1 soru hakkında hiç bi fikrim yok.Gmailden basit birşey yok yeni açıp başvurabilirsin.Ancak seni kara listeye aldıklarını zannetmiyorum zaten ip ile alakalı olacağınıda zannetmiyorum. Öyle bir durumda adsense başvurularını kabul etmemeleri daha mantıklı olmaz mı ?

adsensede olmdıysa partnerde dene şansını 3 5 kazanırsın heveslenirsin.

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neden?

---------- Mesaj saat 18:25:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:23:45 civarında gönderildi. ----------

bende aynı sekılde kullanıyorum bı sakatlık olurmu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri