Aşırı İsteksizlik

narhosting

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda kanal açmaya aşırı isteksizim 3-4 gün önce de zorlayarak günde 1-2 kanal açtım ama artık hiç kanal açasım vs yok daha önce böyle olan var mı tavsiyeleriniz neler?
Bilgisayardan da uzaklaştım ama değişen pek bir şey olmadı

ihtiyaç meselesi hocam paran varsa demek ki :)

Öğrenci isen git hafta sonu bi işte çalış sana verdikleri paraya bak ve eve dönüp kanal aç.

aynı durumdayız heleki son 1 haftada videoların tek tek reddedilmesi kendimi cs go ya adadım nefessizce oynuyorum :D

Benzer bir konu açmıştım zamanında. Dostum çok iyi bilirim bu durumu. Şuan hala yaşıyorum bunu. Çaresi öyle ara vermek falan değil ara verince daha beter oluyor.

O isteksizliği yenip başlayacaksın 2-3 günü atlatınca başından kalkamıyorsun :)

Ben şuan vize falan bıraktım vizelerden sonra hemen geri başlayacağım mesela. Yine çok isteksiz olacağım ama o 1-2 günü atlatınca zevkle yapacağım.

Eğer kazancın çoksa da böyle durumlar olabiliyor. Zaten kazanıyorum pek gerek yok çalışmaya gibisinden.

Şuan tek zoruma giden Bbg ve To oranların düşük olması , yılbaşında bile bu kadar düşük değildi oranlar .

düzenli olarak bu işi yapan herkezin sürekli başına gelir bu isteksizlik

- gerekirse 1 hafta bilgisayar başına oturma
- çalışma alanını değiştir
- düzenli ve sabit saatlerde çalış
- uyku çok önemli düzenli olmalı.

En büyük 2 sebep bence çalışma saatleri ve uyku düzeni

Herseyi kendin yapma işini kolaylaştıracak şeyleri kullan ve kafanin estigi gibi değilde zamanlarını böl ve insan içine çık sevdiklerine zaman ayir kazandığın parayi sevdiklerine yedir 10 kanal yapıp 1 hafta acaba bunlar izlenecekmi kazanacakmi diye sabah akşam kara kara düşünme vur kır Parçala :)) gecicek

Bi dalda ben alırım. Zaten kazanç yok olmayınca iyice hevesi kaçıyor insanın, video atıyorum reddedildi, uygunsuz içerik, 5 dk içinde topluluk yiyorum ondan sonra gel de video yükle

Benzer bir konu açmıştım zamanında. Dostum çok iyi bilirim bu durumu. Şuan hala yaşıyorum bunu. Çaresi öyle ara vermek falan değil ara verince daha beter oluyor.

Ben şuan vize falan bıraktım vizelerden sonra hemen geri başlayacağım mesela. Yine çok isteksiz olacağım ama o 1-2 günü atlatınca zevkle yapacağım.

Eğer kazancın çoksa da böyle durumlar olabiliyor. Zaten kazanıyorum pek gerek yok çalışmaya gibisinden.

Direk aklima senin konu geldi :D

ben aylardır böyleyim keşfe çıkmadım uzun zamandır konuyu takip edeyim :)

Senin durumlarına dustum hocam , hatta bize kazanamadan dusunce daha beter oluyorsun dıyorsun kı kendıne ''Ulen zaten kazanamyorsun , zaten keyfın yok , canında istemıyor , salla gitsin ...'' Ama tek care içindeki sesi sallamayıp ''ABANMAK'' atalarımızın dedıgı gibi ''ÇİVİ ÇİVİYİ SÖKER'' :D Ben sorunu boyle cozdum , eşşek gibi yoruluyorum eve gıdene kadar ama napalım gıdınce elımnden geldıgınce yıne abanıyorum , o kadar yorgun olsam da bu boyle dun aksam bile öyle yorgun oyle uykusuzdum hatta başladım aksam 20:00 den sorna ama 23:30 gibi uyuyp kalmısım pc baısndan hanım kaldırdı :D

ben bu durumların havadan kaynaklandığını düşünüyorum.Herkesin bu durumda olması da bunu doğruluyor.

Öğrenci isen git hafta sonu bi işte çalış sana verdikleri paraya bak ve eve dönüp kanal aç.

Onu da yapıyorum hocam :)

aynı durumdayız heleki son 1 haftada videoların tek tek reddedilmesi kendimi cs go ya adadım nefessizce oynuyorum :D
Oyun oynamayı da sevmiyorum ki oyun oynayayım amaçsızca forumda geziyorum :)

Peki bunu nasıl yenicez :)

düzenli olarak bu işi yapan herkezin sürekli başına gelir bu isteksizlik

- gerekirse 1 hafta bilgisayar başına oturma
- çalışma alanını değiştir
- düzenli ve sabit saatlerde çalış
- uyku çok önemli düzenli olmalı.

En büyük 2 sebep bence çalışma saatleri ve uyku düzeni

Bende ikisi de düzensiz bunu da deneyeyim :)

Herseyi kendin yapma işini kolaylaştıracak şeyleri kullan ve kafanin estigi gibi değilde zamanlarını böl ve insan içine çık sevdiklerine zaman ayir kazandığın parayi sevdiklerine yedir 10 kanal yapıp 1 hafta acaba bunlar izlenecekmi kazanacakmi diye sabah akşam kara kara düşünme vur kır Parçala :)) gecicek

Öyle pek para harcamayı seven birisi değilim biriktirme taraftarıyım ama borçlar izin vermiyor buna :)

Ben de bayadır bu sorunu yaşıyorum aşamadım bir türlü bu sorunu.

aynı durum yaklaşık 1 aydır bende de var..
hele ki 3-5 bişeyler kazanmaya başlayınca bu rehavet maalesef daha da fazla arttı..
normalde bu tip isteksizlikler/boşlama hiç bana göre değildir ama nedenini bir türlü çözemedim..
umarım önümüzdeki günlerde üstesinden geliriz :)

Ders çalışmak gibi düşün. İlk başlangıç çok önemli. Alışkanlık haline geliyor sonra. Valla ben üstüne gidince oluyor. Vucüd alışıyor kendi istemeye başlıyor devamında

benim sorunum video yüklemekte değil kanal açmaya çok sıkılıyorum inanılmaz zor geliyo nedense.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri