Askerlıgın yapmıs abiler konuya

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Askerliğini yapan abiler varsa 3-5 sorum olacaktı lütfen yanıtlarsanız sevinirim.

1-) Lise bitince direk askere gitsem askerliğimi yapsam ama askerde kalmak istiyorum ygs girip pc bölümünü kazansam bırakırlar mı 4 yıl okuduktan sonra geri döneyim?

Veya Sabah askerlik aksam ünv okuyabilir miyim?

Hayır askeriyede kalırsan askeriye dışında bişey yapacaksan ancak askeriyeden çıkabilirsin. Onda da tazminatını ödemen gerekli.

Kardeşim otelemi gidiyorsun :):)
Askeriye orası

Haklısın abi ama aşırı isteğim var. Şuan desinler ki savaş var yaşınız kaç olursa olsun gelin desinler. Gözümü kırpmadan vatana şehit olurum

---------- Spam Engelliyici 15:08 ---------- Önceki Mesaj 15:08 ----------

Hayır askeriyede kalırsan askeriye dışında bişey yapacaksan ancak askeriyeden çıkabilirsin. Onda da tazminatını ödemen gerekli.

Anlamadım biraz detaylı anlatır mısın abi bedelli askerlik istemiyorum

gençlik ateşi işte :D
savaş var deseler sorgusuz sualsiz gidecekmiş.
bu zamanda çıkan savaş kendimiz için çıkmaz.başkası için savaş çıksa da durma koşa koşa git sen. :D

Haklısın abi ama aşırı isteğim var. Şuan desinler ki savaş var yaşınız kaç olursa olsun gelin desinler. Gözümü kırpmadan vatana şehit olurum

Askere gidince geçer o, şimdi üşendim resim koymaya hayal gücünü kullan, şu sıralar moda onlarda ....... bizde ...... caps ve videoları, askerden önce ( elinde makinalı, bazuka arkada dağlar yüzü gözü boyalı komando hayal et), askere gidince (elinde pas pas beli bükük yorgun tıfıl asker)

Universite sinavina gir baraji geceni aliyor zaten kara harp okulu

tazminat öder çıkarsın. Sanırsam uzman jandarmalar yüzbin tl gibi bişeydi tazminatları o civarda bişeyler olur :D

---------- Spam Engelliyici 15:08 ---------- Önceki Mesaj 15:08 ----------

Anlamadım biraz detaylı anlatır mısın abi bedelli askerlik istemiyorum

Git git koşa koşa git savaşa. Şu an hangi topraklarda savaş çıksa seni ilgilendirir bir düşün de ona göre git.

Bir arkadaşa bakıp çıkmak yok askerde.
:D
Zaten Sözleşme imzalatıyorlar Askerde kalıcam dersen, yani bir girdim mi birdaha çıkamazsın.
Tazminat maddeleri çok ağır.

Öncelikle sorularının cevabı malesef hayır ..
Diğer bir konu
Rütbeli olmak istiyorsan neden gidip askerlik yapacaksın onu anlamadım , ikincisi lise bittiğinde ygs yi kazanmazsan ,askerde nasıl kazanacaksın yani askerde ygs için ders çalışacak vakti nerden bulacaksın....Askerde ders çalışmak şöyle dursun bildiklerini unutmazsan iyidir..

Son düzenleme:
Liseden sonra gidip istegine bagli olarak 3-5 veya 10 yil sozlesme yapablirsin.Btince de tazminatini alir isine bakarsin.

üni de harp okulunu kazan zekiysen orda askeriye için üni okursun askeri lisede var fiyo adında geçiyo harp okulunda var mı emin değilim askeri lise terkim bu arada :)

Askeri liseye gidebilirsin.
Normal lise okur gidersen şartlar uygunsa uzman çavuş olarak kalabilirsin.
Daha sonra sınavlara girip astsubay ve daha üst rutbeler için askeriyede sınavlara girebilirsin.

Bu saatten sonra işler malesef silah savaşları ile değil beyin savaşları ile dönüyor.

sabah askerlik akşam üni geceleride taksiye çıkarsın bu kafayla

Madem kardeşim 4 yıl okuyacaksın. 4 yılı okuduktan sonra pomeme gir. Polisliğe başvuru yap. Askerlik öyle filmlerde dizilerde izlediğin gibi değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri