Askıya alınan kanalım açıldı

• Kullanıcı ceza4635
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ceza4635

Kayıtlı Üye
Askıya alınan kanalım açıldı ama kanalın izlenme sayısı sıfır? son 28 gün istatistiğinde izlenmeler ve kazanç duruyor. İzlenme sayısı sıfırdan mı başlayacak yoksa gelecek mi rakamlar?

dikkat edin adsenseyide banlamasınlar benimkini açtılar 2 gün oldu sonra adsenseyi banladılar geçersiz etkinlikten videoyu izleyen yok kanal güya geçersiz tıklama almış adsense kapandı :D :D

Kendiligindenmi acildi itirazmi ettiniz

2-3 kez itiraz ettim. 3 hafta önce kapanmıştı. kapatmak için haklılardı aslında :D

ingilterede oynanan bir maçın başlığını spotunu ve etiketlerini yazarak, videoya atari oyunundaki soccer futbolu yüklemiştim :D Bir kaç tane de yine böyle farklı olaylara farklı videolar eklemiştim hit almak için. ama açıldı, umudum yoktu pek.

Bir süre sonra düzelir hocam.

Teşekkürler

dikkat edin adsenseyide banlamasınlar benimkini açtılar 2 gün oldu sonra adsenseyi banladılar geçersiz etkinlikten videoyu izleyen yok kanal güya geçersiz tıklama almış adsense kapandı :D :D

kısmet :D böyle bir mail gelmiş bu arada

yNyV8N.jpg

youtubenin işine bak sen ya.Boş adsenseyi kapatıp özgün kanalımı kötü duruma düşürüyorlar,50 tane itiraz gönderiyorum hepsi aynı mesaj.

PnRnkb.png

77O7vr.png

youtubenin işine bak sen ya.Boş adsenseyi kapatıp özgün kanalımı kötü duruma düşürüyorlar,50 tane itiraz gönderiyorum hepsi aynı mesaj.

PnRnkb.png

77O7vr.png

bende aynı durumdayım hocam 72k lık kanalım gitti 2 haftada 50 kere mesaj attım ama durum aynı.

benimki 50 güne yakın sürede açıldı, vazgeçmeden mesaj atmaya devam edin.
izlenim sayısı başta 0 gözüküyor, 2-3 güne geliyor.

PnRnkb.png

77O7vr.png
Kardeş zamanında ahımı aldın. Bana çok kez telif yolladın. Hemde sana ait olmayan videolara. Rab***s inva***n
Kategorisinden. Hatırlarsın. Sadece bana da değil. Aynı kategoriyi çalışan bir arkadaşıma da göndermiştin. Biz sesimizi çıkarmadık ama şimdi iyi oldu sana da diyemiyorum. Sonuçta özgüne dönmüşsün. Ama ahımızı almıştın. Bil istedim. Sana karşı bir husumetim kesinlikle yok fakat zamanında yaptığın çok yanlıştı

Samsung Galaxy S7 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

ya arkadaş bunlar bana cevap bile vermıyor bi link atın bu nedir ya

[MENTION=9303]WinAtHere[/MENTION] hala özgün kanallara bişi olmadığını düşünüyor musun ? :)

[MENTION=9303]WinAtHere[/MENTION] hala özgün kanallara bişi olmadığını düşünüyor musun ? :)

Özgün kanala bir şey olmuyor demedim. Aynı anda hem spam hem özgün çalışılıyorsa özgün kanal tabi ki etkilenir. Hem özgün yapayım hem spam denerim diye bir kafa yok zaten sonra özgün kanal kapandı oluyor..

Kardeş zamanında ahımı aldın. Bana çok kez telif yolladın. Hemde sana ait olmayan videolara. Rab***s inva***n
Kategorisinden. Hatırlarsın. Sadece bana da değil. Aynı kategoriyi çalışan bir arkadaşıma da göndermiştin. Biz sesimizi çıkarmadık ama şimdi iyi oldu sana da diyemiyorum. Sonuçta özgüne dönmüşsün. Ama ahımızı almıştın. Bil istedim. Sana karşı bir husumetim kesinlikle yok fakat zamanında yaptığın çok yanlıştı

Samsung Galaxy S7 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Ah almak derken hocam? Senin olan videoya telif atsam neyse.Benim oynadığım ve logomun bulunduğu videoları hiç emek sarf etmeden almıştın.Uyardım sil diye dönüş yapmadın ben de telif gönderdim.Ki telifi geri çekecek ve hatta hiç göndermeyecektim dönüş yapsaydın.Aynı şey sana yapılsa sen ne yapardın?

50 tane mesaj attım cevvap gelmiyor siz nasıl itiraz ediyorsunuz ??

%1 ihtimal açıyor ama, bilgisayarına ve ipine bir göz atıyorlar sonra farklı kanallara girdiğini anladığı an diğer kanallarda uçuyor bilginiz olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri