Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendiligindenmi acildi itirazmi ettiniz
Bir süre sonra düzelir hocam.
dikkat edin adsenseyide banlamasınlar benimkini açtılar 2 gün oldu sonra adsenseyi banladılar geçersiz etkinlikten videoyu izleyen yok kanal güya geçersiz tıklama almış adsense kapandı![]()
![]()
youtubenin işine bak sen ya.Boş adsenseyi kapatıp özgün kanalımı kötü duruma düşürüyorlar,50 tane itiraz gönderiyorum hepsi aynı mesaj.
![]()
![]()
Kardeş zamanında ahımı aldın. Bana çok kez telif yolladın. Hemde sana ait olmayan videolara. Rab***s inva***nyoutubenin işine bak sen ya.Boş adsenseyi kapatıp özgün kanalımı kötü duruma düşürüyorlar,50 tane itiraz gönderiyorum hepsi aynı mesaj.
![]()
![]()
ya arkadaş bunlar bana cevap bile vermıyor bi link atın bu nedir ya
Aynen bende itiraz formunu doldurup yolluyorum ama itirazınız bize ulaştı maili bile gelmiyor.
aynen benimde öyle. Kaç kere form doldurdum cevap gelmiyor. Başka bir linki falan mı var ki?
[MENTION=9303]WinAtHere[/MENTION] hala özgün kanallara bişi olmadığını düşünüyor musun ?![]()
Kardeş zamanında ahımı aldın. Bana çok kez telif yolladın. Hemde sana ait olmayan videolara. Rab***s inva***n
Kategorisinden. Hatırlarsın. Sadece bana da değil. Aynı kategoriyi çalışan bir arkadaşıma da göndermiştin. Biz sesimizi çıkarmadık ama şimdi iyi oldu sana da diyemiyorum. Sonuçta özgüne dönmüşsün. Ama ahımızı almıştın. Bil istedim. Sana karşı bir husumetim kesinlikle yok fakat zamanında yaptığın çok yanlıştı
Samsung Galaxy S7 Cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.