Askıya Alınan Kanalın Hiç mi Çaresi Yok?

• Kullanıcı slhbstrk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

slhbstrk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar belli aralıklarla önemli kanallarım askıya alındı bunun çaresini bulamadım yardımcı olurmusunuz ?

Askıya Alınan Kanalın Çaresi varmı yokmu bilemem ama Askıya alınmamanın çaresi kanalı tr adsense'ye bağlamamak

Askıya Alınan Kanalın Çaresi varmı yokmu bilemem ama Askıya alınmamanın çaresi kanalı tr adsense'ye bağlamamak
1 senelik, 3m izlenimli 3-4dklık videolardan oluşan yarı özgün kanalı cuma günü kendi mailinden sıfır ingiltere adsense açıp bağladım. Bugün kapanmış. 2 günde kapanıcaksa niye 10k onayını geçiyo, niye adsense onaylanıyo. Kafayı yememek elde değil.

1 senelik, 3m izlenimli 3-4dklık videolardan oluşan yarı özgün kanalı cuma günü kendi mailinden sıfır ingiltere adsense açıp bağladım. Bugün kapanmış. 2 günde kapanıcaksa niye 10k onayını geçiyo, niye adsense onaylanıyo. Kafayı yememek elde değil.
Haklısın kardeşim benimde gunlük 1 m,lyon izlenımlı kanalım dahil 6-7 tane çok güzel kanalım kapandı Adsense'ye bağlamadıklarımda sorun yok Kendı kendıme çok kızıyorum bile bile hep düzelmiştir diye adsenseye bağladım Spam bitti desek hergun onlarca kanal açılıyor zaten youtube nın kendısı spam Sonuc olarak bende işin içinden çıkamıyorum çözümde yok gibi benim için bende kafayı yemek üzereyim Para gelmıyor kazanç yok ama faturalar düzenli olarak geliyor

Haklısın kardeşim benimde gunlük 1 m,lyon izlenımlı kanalım dahil 6-7 tane çok güzel kanalım kapandı Adsense'ye bağlamadıklarımda sorun yok Kendı kendıme çok kızıyorum bile bile hep düzelmiştir diye adsenseye bağladım Spam bitti desek hergun onlarca kanal açılıyor zaten youtube nın kendısı spam Sonuc olarak bende işin içinden çıkamıyorum çözümde yok gibi benim için bende kafayı yemek üzereyim Para gelmıyor kazanç yok ama faturalar düzenli olarak geliyor

Dediğiniz gibi hocam faturalar spamdan kapanmıyor

İngiliz ve Almanya adsenseye bağlı 2 tane kanalım kapandı benimde.İçerikler farklı farklıydılar.

Merhaba arkadaşlar belli aralıklarla önemli kanallarım askıya alındı bunun çaresini bulamadım yardımcı olurmusunuz ?

Azim. Israrla itiraz et 20 gunde acilansa oldu 22 gunde acilansa oldu hergun 2 itiraz et

Hocam haftada bir kez itiraz et sıkılmadan bir ayda da açılabilir bir itirazda da 6 ay sonrada açılabilir.benim son üç ayda anladığım her kanalın açılma ihtimali var.kendime çok kızıorum kanalları kökten uçurduğum için bazen.

Ama ret geliyor ret gelsede itiraz edilmeli mi?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum 20 gun itiraz edeceksen mantıken red geldikten sonra itiraz etmis oluyorsun 😂 itiraz gelsede bıkmadan et. Arada 1 2 gun kendine tatil verip itiraz etmeyebilirsin 😂 itirazlardan biri denk gelip açılıyo

Dostum 20 gun itiraz edeceksen mantıken red geldikten sonra itiraz etmis oluyorsun 😂 itiraz gelsede bıkmadan et. Arada 1 2 gun kendine tatil verip itiraz etmeyebilirsin 😂 itirazlardan biri denk gelip açılıyo
Kanal açıldıktan sonra kaç gün açık kalıyo? 10 senedir sağlam duran kanalı para kazanmaya açınca 2 gün sonra kapanıyo. Haftalarca uğraşıp açtırdıktan sonra yine 2 güne kapanıyosa boşuna uğraşmıyalım.

2 gün önce özgün kanalım kapandı ve itiraz formuna "Merhaba Youtube, kanalımdaki videolar bana ait bunları size ispatlayabilirim.Kanalımın tamamen yanlışlıkla kapandığını düşünüyorum tekrar incelenmesini istiyorum." yazdıktan sonra 7-8 saat içinde geri açtılar.Bu yazdığımı kopyalayıp deneyin.

Para kazanması açık telifsiz, ihtarsız 1k üstü izlenen her kanalı özgünde olsa eninde sonunda kapatıyolar. Ama para kazanması kapalı film, dizi,+18 vs. kanallar milyon izleniyo yine kapatmıyolar. Amaçları ne hala anlayamadım.

Para kazanması açık telifsiz, ihtarsız 1k üstü izlenen her kanalı özgünde olsa eninde sonunda kapatıyolar. Ama para kazanması kapalı film, dizi,+18 vs. kanallar milyon izleniyo yine kapatmıyolar. Amaçları ne hala anlayamadım.

Bir ara 2 özgün kanalım daha kapanmıştı.İtiraz forumundan önceki mesajdaki gibi yazıp göndermiştim.Ertesi gün açılmıştı.Mutlaka dene.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri