Askıya Alınıp Tekrar Açılan Kanal

• Kullanıcı Talkav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Talkav

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bir kanalım spam ve kötüye kullanım bahanesiyle, topluluk kuralları ihlalinden, 2 ay önce kapatılmıştı ve yaptığım son başvuruyla tekrar açıldı.

Kanalda şuan para kazanma aktif ve aboneler yerinde fakat videolarda "video kaldırıldı: kanal askıya alındı" uyarısı var. Kanalda hiçbir içerik görünmüyor, topluluk kısmında paylaşılan postlar yok olmuş vaziyette.

Daha önce bunu deneyimleyen ya da tahmini olan var mı, bir süre sonra videolar geri gelecek mi acaba, yoksa böyle kalacak mı?

İnternette ve forumda çok araştırmama rağmen bir cevap bulamadım, teşekkür ederim şimdiden.

2016-2017 yıllar arasında askıya alınan bir kanalı açtırabildim, o zaman videolar hepsi duruyordu. Askıya alınma süresi 4-5 gün olmuştu.. 24 saat içinde belki düzelebilir.

Hatırlıyorum uzun süre askıda kalan kanallarını açtıran kişiler oldu. Yazarlar ( hangi nickli üyeler olduklarını hatırlamıyorum)

Merhaba arkadaşlar, bir kanalım spam ve kötüye kullanım bahanesiyle, topluluk kuralları ihlalinden, 2 ay önce kapatılmıştı ve yaptığım son başvuruyla tekrar açıldı.

Kanalda şuan para kazanma aktif ve aboneler yerinde fakat videolarda "video kaldırıldı: kanal askıya alındı" uyarısı var. Kanalda hiçbir içerik görünmüyor, topluluk kısmında paylaşılan postlar yok olmuş vaziyette.

Daha önce bunu deneyimleyen ya da tahmini olan var mı, bir süre sonra videolar geri gelecek mi acaba, yoksa böyle kalacak mı?

İnternette ve forumda çok araştırmama rağmen bir cevap bulamadım, teşekkür ederim şimdiden.

[email protected] veya [email protected] 'a mail atarak videoları geri getirebilirsin. Normalde kanal açılınca otomatik geri geliyorlar fakat seninki bugda kalmış sanırım

iki ihtimal var ya videoların spam ve topluluk kurallarına aykırı oldupu için kaldırıldı ve kanalın açıldı yada bug da kalmış kanalın muhtemelen, bir kaç gğn bekle düzelmezse twitter dan yt creator'e mesaj at.

2016-2017 yıllar arasında askıya alınan bir kanalı açtırabildim, o zaman videolar hepsi duruyordu. Askıya alınma süresi 4-5 gün olmuştu.. 24 saat içinde belki düzelebilir.

Hatırlıyorum uzun süre askıda kalan kanallarını açtıran kişiler oldu. Yazarlar ( hangi nickli üyeler olduklarını hatırlamıyorum)

Anladım hocam, ben de ilk defa bir kanali geri getirebildiğimden, belki de videolar gelmiyordur diye düşündüm. 24 saat geçti hala bir kıpırtı yok.

Eylül 2018den beri her 15 günde bir itiraz ediyorum açılan eden yok :D Sizde şans varmış yine.

Sorma hocam o kadar şaşıdım ki açılmasına, YT işte sürprizlerle dolu :)

[email protected] veya [email protected] 'a mail atarak videoları geri getirebilirsin. Normalde kanal açılınca otomatik geri geliyorlar fakat seninki bugda kalmış sanırım

Hocam bu maillerden cevap verirler mi ki, daha önce deneyimlediniz mi bu gibi bir durum? Deneyeceğim bunu teşekkür ederim.

iki ihtimal var ya videoların spam ve topluluk kurallarına aykırı oldupu için kaldırıldı ve kanalın açıldı yada bug da kalmış kanalın muhtemelen, bir kaç gğn bekle düzelmezse twitter dan yt creator'e mesaj at.

Hocam topluluğa aykiri filan olsa başka bir uyari verebilir diye düşünüyorum fakat "video kaldırıldı - hesap askıya alindı" ibaresi var videolarin yaninda ve kullanım dışılar. Bugda kalmiş olma ihtimali yüsek, ilk olarak maillerden iletişime geçeceğim sonra twitter ve support forumlarini denerim, teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 23:22 ---------- Önceki Mesaj 23:07 ----------

Şimdi kontrol ettim de videoların hepsi geri gelmiş görünüyor, hesaplayınca 24 saatten biraz az sürede gelmiş bulundu hepsi. Dediğiniz gibi biraz sabır lazımmış :) Destekleriniz için tekrar çok teşekkürler arkadaşlar...

Evet o maillerden %100 cevap alıyorsun. Sorduğun soruya bağlı 10 dakika da cevap veriyorlar 24 saatte de.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri