Asus DSL-AC68U Modem Kullanan Varmı?

hedefyoutube

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Asus DSL-AC68U modem kullanan varsa aramızda iki sorum olacaktı.
Bu modemin ip değiştirme hızı nasıl?
İp değişim kolaymı?
Bilgisayar_4121920.jpg

Son düzenleme:
hocam fiyatı çok yüksek. bu şartlarda kimse bu parayı vermez gibime geliyor. airties modem kullanıyorum. resmen işkence çekiyorum. 3 tane telefon modeme bağlandığında bilgisayarın interneti yerlerde sürünüyor. kablosuz bağlantıyı iptal ettiğimde sorunsuz giriyor. ne dandik birşey arkadaş. şuan ben de arayıştayım. fiyat ve performansı iyi olan bir ürün arıyorum

hocam fiyatı çok yüksek. bu şartlarda kimse bu parayı vermez gibime geliyor. airties modem kullanıyorum. resmen işkence çekiyorum. 3 tane telefon modeme bağlandığında bilgisayarın interneti yerlerde sürünüyor. kablosuz bağlantıyı iptal ettiğimde sorunsuz giriyor. ne dandik birşey arkadaş. şuan ben de arayıştayım. fiyat ve performansı iyi olan bir ürün arıyorum

Asusun bu modeli muazzam özelliklere sahip
Şu anda pahalı gibi görünen bu cihaz aslında işlevi gereği F/P ürünü denilebilir.
Bu cihazı tercih etmemin sebepleri
Nas depolama bağlayacağım, bu şekilde ev içi kablosuz olarak bütün arşivime cep telefonundan, tvlerden, ve bütün bilgisayarlardan ulaşım imkanı sağlamış olacağım.

Ac destekli modem olması 5ghz bandında yüksek veri transferlerine uygun olması beni cezbediyor. 5ghz kablosuzda devrimdir. Tabi bunun için modeminizin 812 11 Ac desteğinin yanında, diğer cihazlarınızdada 812 11 AC wriless kart olmasu gerekir. Eğer yoksa normal N standartında 2.4 ghz hızda verim alınır.

Misafir ağı oluşturulabiliyor olması muazzam bir özellik.

Modem hakkında hiçbir kötü yorum okumadım. Alan herkes memnun.
Benim merakım ip değişim hızı kaç saniye :)

Sizin sorununuza gelecek olursak her telefon için splitter deneyin.
Splitteri modeme değil!!!
Telefonlara takın.
Modemi ise direk splitter siz hatta bağlayın. Ben bu şekilde bağlantı sorunlarını çözdüm evde

Son düzenleme:
Asusun bu modeli muazzam özelliklere sahip
Şu anda pahalı gibi görünen bu cihaz aslında işlevi gereği F/P ürünü denilebilir.
Bu cihazı tercih etmemin sebepleri
Nas depolama bağlayacağım, bu şekilde ev içi kablosuz olarak bütün arşivime cep telefonundan, tvlerden, ve bütün bilgisayarlardan ulaşım imkanı sağlamış olacağım.

Ac destekli modem olması 5ghz bandında yüksek veri transferlerine uygun olması beni cezbediyor. 5ghz kablosuzda devrimdir. Tabi bunun için modeminizin 812 11 Ac desteğinin yanında, diğer cihazlarınızdada 812 11 AC wriless kart olmasu gerekir. Eğer yoksa normal N standartında 2.4 ghz hızda verim alınır.

Misafir ağı oluşturulabiliyor olması muazzam bir özellik.

Modem hakkında hiçbir kötü yorum okumadım. Alan herkes memnun.
Benim merakım ip değişim hızı kaç saniye :)
hocam amazon.de sitesine bakmanı öneriririm. en az 200tl kar edersin. ürün 10 gün içinde kapına kadar geliyor

hocam amazon.de sitesine bakmanı öneriririm. en az 200tl kar edersin. ürün 10 gün içinde kapına kadar geliyor

Senin sorununla alakalı yukardaki postu güncelledim son satırları okuyun hocam.

Amozon De ile almaya kalktığımda vergisi v.s türkiye fiyatını geçiyor. Bu yüzden türkiyeyi veya ikinci el tercih edeceğim

Senin sorununla alakalı yukardaki postu güncelledim son satırları okuyun hocam.

Amozon De ile almaya kalktığımda vergisi v.s türkiye fiyatını geçiyor. Bu yüzden türkiyeyi veya ikinci el tercih edeceğim

hocam evde 8 kişi var. bir de misafirler sürekli gelip gidiyor. açıkçası her telefona Splitter takamam. en iyi yöntem modemi değiştirmek

hocam evde 8 kişi var. bir de misafirler sürekli gelip gidiyor. açıkçası her telefona Splitter takamam. en iyi yöntem modemi değiştirmek

Modem değiştirmek sorunlarınızı çözmeyecek
Ne yazikki ev ortamında özellikle paralel bağlantı ev telefonlarında, veya telsiz ev telefonlarında, internete bağlanırken cihazlarda ip alamama sorunu ve sürekli bağlantı kopma sorunu yaşanıyor. Bende telsiz telefon var splitteri telefona modemi ise direk hatta splitter olmadan bağlayarak bütün sorunları aştım. Splitter 6 liraya dahi bulabilirsiniz. 1 adet alıp 2 telefonda test edin fark görürseniz 3. telefonada alırsınız.

Sonuçta splitter denilen kutunun tek görevi telefon sinyali ile internet sinyalini ayırt etmek. Oldukça basit

Modem değiştirmek sorunlarınızı çözmeyecek
Ne yazikki ev ortamında özellikle paralel bağlantı ev telefonlarında, veya telsiz ev telefonlarında, internete bağlanırken cihazlarda ip alamama sorunu ve sürekli bağlantı kopma sorunu yaşanıyor. Bende telsiz telefon var splitteri telefona modemi ise direk hatta splitter olmadan bağlayarak bütün sorunları aştım. Splitter 6 liraya dahi bulabilirsiniz. 1 adet alıp 2 telefonda test edin fark görürseniz 3. telefonada alırsınız.

Sonuçta splitter denilen kutunun tek görevi telefon sinyali ile internet sinyalini ayırt etmek. Oldukça basit

teşekkürler hocam. kardeşimin bir tane LG telefonu var. o modeme bağlandığında resmen modemi kitliyor. onun üzerinden deneme yapacam.

Son düzenleme:
bende bunun n14u yada n17u olanı var 2 tane,tam hatırlayamadım hangisiydi.süre tutmadım ama ip yenilemesi hızlı bana göre.2 yıldır kullanıyorum,şuana kadar en ufak bi sorunum olmadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri