Asus Laptop Garanti ?

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.A Arkadaşlar Bundan 6 7 Ay Önce İstanbul Bilişim'den Asus Laptop Aldım Yarın SSD , HDD ve Ram Alıcam Bunları Ben Takarsam Garantisi Bozuluyormuş Servisin Takması Lazım Fakat Elimde Ne Garanti Belgesi Nede Satın Alma Belgesi Var Her Yere Baktım Bulamadım Ne Yapmam Gerekiyor Bılen Varmı Acaba ?

hocam sorum su sımdı ben yarın servise laptopu gotursem hallederlermı ısımı ılla bır belge gereklımı acaba ?
teknık destegın numarasına bak netten ara sor en ıyı bılgıyı onlar verır sana hıc basıma gelmedıgı ıcın ne soylesem yalan olur

Servise götürdüğümde benden faturasını istemişlerdi. Garantiyi sistemden kontrol edebiliyolar.

fatura yokkı kayıp :D ıstanbul bılısımden ıstesem verırlermı acaba ?

Ugraştırabilirler ama verirler diye düşünüyorum . Önce servise durumu anlatman daha mantıklı . Zaten kayıtlardan senin ismini görebilcekler. Kimligimle gelsem olur mu de ? Olmaz derse istanbul bilişimden fatura örnegi istersin .

Ugraştırabilirler ama verirler diye düşünüyorum . Önce servise durumu anlatman daha mantıklı . Zaten kayıtlardan senin ismini görebilcekler. Kimligimle gelsem olur mu de ? Olmaz derse istanbul bilişimden fatura örnegi istersin .

eyvallah hocam yarın arayım sorayım bı sagolasın :)

eyvallah hocam yarın arayım sorayım bı sagolasın :)

ürünün seri numarasından vs yaparlar telefonda çoğu mesela hiç bir belge olmadan yapıyor imei numarasıyla. Bendede asus var sor bi kendimiz takarsak gidiyormuymuş garanti :d

S.A Arkadaşlar Bundan 6 7 Ay Önce İstanbul Bilişim'den Asus Laptop Aldım Yarın SSD , HDD ve Ram Alıcam Bunları Ben Takarsam Garantisi Bozuluyormuş Servisin Takması Lazım Fakat Elimde Ne Garanti Belgesi Nede Satın Alma Belgesi Var Her Yere Baktım Bulamadım Ne Yapmam Gerekiyor Bılen Varmı Acaba ?

asus faturayı kesin istiyor artık ben hepsiburadadan almıştım 10 dkda yollamışlardı fatura örnegini

aradımda dedi ram için altta ayrı bi kapak varsa garanti dışı kalmaz ama alt kapağı komple açarsanız alt kasayı garanti dışı kalır yani ramin olduğun yerde ayrı bi kapak varsa onu çıkar tak bişi olmaz diyo

Asus adını duymaktan nefret eder hale geldim. Ekran kartı aldım R9 380 daha 2. ayında 2. defa garantiye gidiyor.

Altında ram değiştirmek için ayrı bir bölüm oluyor o varsa garanti dışı kalmaz. Ancak ssd yi servis takması lazım onda da asus kendi ürünlerini takıyor galiba servise danışmadan ssd almayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri