ASUS N551JW-CN361T vs MSI GE70 2QE APACHE PRO

Hocam bende sayfalar açılmıyor.

Yoğunluktan dolayı sayfalar açılmıyor hocam
Siz ek olarak özelliklerini ve fiyatları yazıyım ;
ASUS N551JW CORE İ7 4720HQ 2.6GHZ-16GB-1TB+128 SSD-15.6-4GB-W10 NOTEBOOK 3.389,15 TL

MSI GE72 APACHE CORE İ7 5700HQ 2.7GHZ-16GB-1TB HDD -17.3''-GTX950M 2GB-W10 3.643,40 TL

Bende de sayfa açılmıyor ekran kartları ne hocam ayrıca msi 17.3 ekranmıs sahsen benm tercihim olmaz o kadar büyük ekran.

Bende de sayfa açılmıyor ekran kartları ne hocam ayrıca msi 17.3 ekranmıs sahsen benm tercihim olmaz o kadar büyük ekran.

Özellikle oyun için alıyorum hocam yoksa 2000 liraya bir laptop alıp geçerim 17 inç ideal msi GTX950M asus GTX960

Hocam msi daha yeni bir nesil ramlar felan aynı zaten başka bir siteden baktıgım kadarıyla Asus un ekran kartı gtx 960 m MSİ ın ekran kartından daha iyi ayrıyeten ssd var asusda ben olsam Asus alırdım.

Hocam msi daha yeni bir nesil ramlar felan aynı zaten başka bir siteden baktıgım kadarıyla Asus un ekran kartı gtx 960 m MSİ ın ekran kartından daha iyi ayrıyeten ssd var asusda ben olsam Asus alırdım.

Ben olsam asus alırım hocam.

MSi 1 ASUS 6 :D
Asusun ekranı küçük ya 15 inç :( hem msi 2 fan soğutma kullanırken asus 1 fan soğutma kullanıyor ama fiyat performans açısından asus daha iyi kararsızım

Performans olarak çok fark olmaz hocam en iyisi hangisi daha kullanıslı ve sık geliyorsa sana onu al

MSi 1 ASUS 6 :D
Asusun ekranı küçük ya 15 inç :( hem msi 2 fan soğutma kullanırken asus 1 fan soğutma kullanıyor ama fiyat performans açısından asus daha iyi kararsızım

Hocam bende asus'un Asus N56VZ-S4402H modeli var 2 sene önce aldım şuana kadar birkez bile oyun oynarken kapanmadı mesela Far Cry 4 oynuyorum fandan öyle bir hava çıkıyor ki elini 5 sn tutamazsın ama dediğim gibi hiç kapanmadı.Ayrıyeten birkesinde kendi hatam yüzünden laptop u bozdum kargo ile yolladım 2 gün sonra yapıp geri yolladılar yani servisleri de çok iyi çalışıyor.

Hocam bende asus'un Asus N56VZ-S4402H modeli var 2 sene önce aldım şuana kadar birkez bile oyun oynarken kapanmadı mesela Far Cry 4 oynuyorum fandan öyle bir hava çıkıyor ki elini 5 sn tutamazsın ama dediğim gibi hiç kapanmadı.Ayrıyeten birkesinde kendi hatam yüzünden laptop u bozdum kargo ile yolladım 2 gün sonra yapıp geri yolladılar yani servisleri de çok iyi çalışıyor.

Servisi kaliteli ona bir şey demiyorum Asus Zenfone 2 kullanıcısıyım zaten tam alınacak makina ama 15 inç oluşu kötü biraz daha bakıyım ben

Hocam bunlar çok kurnaz ya ben msi ge60 alcaktım baktım bir sitede 4 bin tl vatanda 3,4K Ekran kartı GDDR3 olarak millete çakıyorlar

ben olsam msi'i alırdım

1 yıldan fazla oldu kullanıyorum gram sorun yaşatmadı ^^

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri