ATG partner deneyen var mı?

cagatayak

Kayıtlı Üye
Konuyu özellikle konu dışına açtım iyi bir partnerse çöp etmeyelim kesinti yüzde 10 muş sanırım. Rus networku yine. Deneyen arkadaslar varsa kapananları ödüyomu nasıl bilgi verirse sevinirim.
ATG

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyi bir partnere benziyo ama 1 eylülden sonra ne olur bilinmez.genede denemeden fayda var

Partnerlerle ilgili en büyük sıkıntı ağlarından kanal atmaları daha sonra kapanan kanalın parasını ödememesi ve kullanan arkadaşlar için movie,full episode gibi kelimeler yazılmaması ve açıklamaya link koyulmaması.

Şu kanal atma sıkıntısı olmasa sadece kapanan kanallarının parasını ödemiyoruz olsa bunu kabul ederim.ATG partner gibi bir çok partner şirketi var.Şu kurallar hepsini öğrenelim.Ben yinede %45 lik partnerden çalışma gibi pay kaldıysa ben çalışmaya razıyım bir yere kanalize olmamak lazım.

Apple tikladiktan sonra link bosa cikiyor anlasilan bunlarda kanal almiyor artik.

kapananı ödemiyor mn ve rec ile arasında fark yok

En az 1 aylık kanalınız olmalı
En az 40 abone
4000 izlenim olmalı kanalda
en az 5 video olmalı
Kesinti % 10

güncel şartları bunlar

Kapananı ödemiyor

Ayrıca artık kapananı ödeyen partner bulmak neredeyse imkansızlaştı
Spam için girilecek partner bulamassak şaşırmayın (kapananı ödemese bile)

aga hangi partnere bakarsan bak 1000 kota sınırını göreceksin. google, artık adsense çalışmamızı istiyor. olay sadece girişin zor olması, kapananı ödemesi değil ... partnerler 1000 kapanma kotasını doldurmamak için dönem dönem kanalları atacaktır. attıkları kanalın da parasını ödemezler.

En az 40 abone
en az 5 video olmalı
Kesinti % 10

güncel şartları bunlar

Kapananı ödemiyor

bu network forela'nın kardeşiydi.2-3 kanalım vardı.600 dolar gibi param kalmıştı 3-4 ay önce.Sonra cisnetwork oldu bu partner, şuan bu atg'nin forela ile ilgisi kaldı mı bilmiyorum.

En az 40 abone
en az 5 video olmalı
Kesinti % 10

güncel şartları bunlar

Kapananı ödemiyor

kanal alıyormu peki bu şartları karşılayan kanlaları temin edersek ?

bende yabancı forumlarda atg olarak millete kazık atıp sonradan adını ciss diye değiştirdi diye okumustum. Pek güvenilcek gibi durmuyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri