Athena'nın Marjinal Klibi

• Kullanıcı Fernando
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Klip iğrenç, şarkı kötü... Övecek azdır sanırım :)

bize birşey anlatmak istiyor galiba ama ben anlamadım.

:D sadece gülüyorum kime hitap ediyor bu şarkı ... Türkiye lan burası .

Şarkı sözlerini orta düzey bir dikkatle dinledim ama pek anlamlandırdığımı söyleyemem söyleyiş tarzından sanırım bunu beğenmedim. Klibi ilk açtığımda kendi şahsi görüşümden dolayı pek izlemek istemedim ama Athena'yı tanıyorsam burda olay farklıdır bir mesaj vardır elbet dedim. Klibin sonunda alınması gereken mesajı aldım sanırım. Haa klibin anlattığı olay tabi ki insanlık olarak yanlış bir şey. Başkalarına zarar olmadan yaşayan birine şiddet yanlıştır. Ancak klipte yer alan konuyu bende desteklemem kesinlikle hiçbir zaman anlayamadım sanırım anlayamayacağım da. Bana göre aşırı marjinal bir fikir. Velhasıl sonuç olarak ben beğenmedim. :)

Evet yorumlar devre dışı bırakıldı bu bile görmezden gelinen bir gerçeğin sonucudur. Biz ne kadar görmezden gelsek de varlar. Keşke bu kesimin bu hale gelmesindeki sebepler düşünülse bazı yaftalar yapıştırılmak yerine. Bence cesur ve çarpıcı bir klip hele ki "bu" "halde"yken.

Trans bireylerin maruz kaldığı şiddet ve nefret cinayetlerini konu alan video, medyanın 'tehlikeli gerginlik' gibi bir dil kullanarak aktarmayı tercih ettiği gericilik manzaralarına da işaret ediyor.

şarkı sözlerini anlamak için 3 kere dinledim :(
hemen bir kulak burun boğaza gitmem lazım

Yorumlar devre dışı. Şaşırdıkmı? Tabikide Hayır. Yayından da kaldırılır inşallah

benim görüşlerime tamamen ters. tamamen hem de yani. fakat madem çok gelişmiş ülkeyiz ya da gelişmekte olan ülkeyiz moderniz biz her yerde biz de olalım en güçlü biz olalım ayakları yapacaksanız her şeyden önce insana insan olduğu için saygı duymamız gerekmekte. Allahından bulsun deyin geçin size bir zararı olmadığı sürece. Neyse bu genel bir yorumdu burada da üstüne alınmak isteyenler alınabilir sadece bir tavsiye

Her gün onlarca her ülkeden Klip izleyen birisi olarak söylüyorum... Klip olmamış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri