Attığım Her Video İnceleniyor ??

MarshallTeach

Yasaklanmış
10 Saat geçti halen reklamlar yanmadı normalde max 6 saatte yanarken halen yanmadı anlamıyorum sizdede böylemi ? denemediğim yol kalmadı bi türlü olmuyor.. :(

spmmp.png

[MENTION=1002]MarshallTeach[/MENTION] seni yanlış yönlendirmeyeyim sadece kendi fikrimi söyleyeyim sana yaklaşık 2-3 gün içinde yada akşam sana telif gelicek şuan sen anime yüklüyorsun degilmi ? piyasadaki tüm animeleri denedim hepsini neredeyse her seferindede telif yedim ama hemen degil belli bir süre sonra hiçbirindede para kazanma yanmadı yananlar oldu ama dedigim gibi telif yiyebilirsin benim fikrim bu

[MENTION=1002]MarshallTeach[/MENTION] seni yanlış yönlendirmeyeyim sadece kendi fikrimi söyleyeyim sana yaklaşık 2-3 gün içinde yada akşam sana telif gelicek şuan sen anime yüklüyorsun degilmi ? piyasadaki tüm animeleri denedim hepsini neredeyse her seferindede telif yedim ama hemen degil belli bir süre sonra hiçbirindede para kazanma yanmadı yananlar oldu ama dedigim gibi telif yiyebilirsin benim fikrim bu

Bu 2 video telif yermi bilemem ama diğerlerini sanmam attığım videoyu kontrol edip yüklüyorum sıkıntı çıkarmıyor.

klasik yöntemle para kazanma kapat sayfa yenile tekrar aç gene sayfa yenile yaptığında hala inceleniyor yazıyorsa o videonun bi daha para kazanılan olma ihtimali çok düşük o yüzden ben hemen siliyorum

klasik yöntemle para kazanma kapat sayfa yenile tekrar aç gene sayfa yenile yaptığında hala inceleniyor yazıyorsa o videonun bi daha para kazanılan olma ihtimali çok düşük o yüzden ben hemen siliyorum

1 tane videoyu kendim hazırladımda sözlerini felan yazdım eng sub olarak ona acıyorum dün gece saat 1 gibi yükledim sabah 110 izlenme olmuş artıyoda o yansa çok iyi olur.

Maksimum 5-6 saat bekle dostum. Eğer hala yanmıyorsa direk sil videoyu. Işık yanmamasının iki ayrı nedeni var biri normal biri riskli. Öncelikle normal olanı açıklayayım, videon uzun olabilir ve reklama uygun bulunmayabilir 1-2 gün sonra inceleniyor yazısı yerine reklam için uygun değil gibi bir yazıyla karşılaşırsın bunda bir problem olmaz siler başka bi videoda şansını denersin. Ama riskli olan ise telif yiyebilirsin. O yüzden 5-6 saatten fazla inceleniyor durumunda kalıyorsa silmeni tavsiye ederim :) Kusura bakma cümleler devrik olmuş olabilir 2 gündür doğru dürüst uyku uyumuyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri