Attığınız videolarda dolar ışığı yanmıyormu ?

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Yumi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yunusmitan.com
Evet arkadaşlar foruma göz gezdirdim bu konu ile ilgili bir çok başlık açılmış o yüzden bende bilgilendireyim dedim.
Dolar ışığı yanmıyor diye çok kişi şikayet ediyor benimde öyleydi yanlız bulduğum bir yöntemi denedim işe yaradı.
Etiket başlık yada açıklamayı değiştirmedim nasıl yaptığımı anlatıyım

Arkadaşlar videoyu attıktan sonra para kazanmayı açmayın 1 gün bekleyin bir gün bekledikten sonra kanala girin 3. taraf yada para kazanmaya uygun olmayan videoları silin sonra para kazanmaya açık olmayan videolarınızı seçip topluca açın 2 saniye sonra açılıyor.

Ben yaklaşık 3 haftadır bu yöntemi kullanıyorum 1 gün sonra açıyorum para kazanmayı 2 saniyede tüm videolardaki dolar ışığı yanıyor. bilgilendireyim dedim.

Sağolasın mübarek yunuzzz. Güncel çalışanlar için kötü oluyor onlar içinde taktik bul la. :D

Ben de bazen 5 dk'de yanıyor. Ama bazen 1 gün "İnceleniyor" ve sonra reddediliyor.

ben 5 6 kere toplu aç kapa aç kapa yapıyorum hepsi sorunsuz oluyor

:d:d:d:d 1 gün beklemek niye onu allamadım

Valla ben bu yöntemle ışığı yakabiliyorum ama video attıktan hemen sonra açtığımda yakamıyorum. yakabiliyorsan hemen aç sen 1 gün bekleme :)

---------- Mesaj saat 20:09:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:08:56 civarında gönderildi. ----------

ben 5 6 kere toplu aç kapa aç kapa yapıyorum hepsi sorunsuz oluyor

onuda denedim bende olmadı kapatıp açmaktan bıktım bana göre şuanki en iyi yöntem yukarıda yazdığım yöndemdir.

Kırmızı ünlem çıkan yani para kazanmaya uygun değil ibaresi belirlenenler için hangi yöntemi deniyorsun?

Detaylı yazma şansınız var mı?

videoları yükleyip para kazanmayı açtıktan sonra örneğin 700 videodan 15 20 tanesini inceleniyor ise para kazanmaya reddedildi yazısı gelmeden başlık etiket değiştirerek aktif ediyorum eğer para kazanmaya reddedildi olursada videoya efect verip farklı kaydet yapıyorum o video açılıyor kırmızı olanı siliyorum

yanmayanlar kırmızı ünleme dönüyor deli oldum ya

evet uzun süre inceleniyor yazısıyla kalırsa kırmızı ünlem işareti çıkıyor hatta o konuylada ilgili konu açmıştım.

---------- Mesaj saat 21:10:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:08:23 civarında gönderildi. ----------

onlar ancak başlık etiket değiştirmekle yanıyor fakat baya bi yanmayan varsa yapmak işkence veriyor adama

kırmızı dikkat işare gelen videoları yakamazsınız imkansız gibi bişi :) benim 4 5 tane 200 binlik videomda var çaresini bulamadım hatta google mesaj attım işte bu video benim üniversitemde canon fotograf makinasıyla falan çekildi dedim yine yemediler.

şuanda inceleme sorunu var sanırım sabah yanmazsa kapatırız :)

bugün attıklarımda hiç yanmadı 1-2 bilinen taktikleri yaptım ama bakalım :S

Bendede son 2 gündür dolar ışığı yanmama sorunu var. Bunun için en kesin yöntem şu:

Önce videoyu düzenle deyip para kazanma tikini kaldırıp kaydedin sonra tiki tekrar işaretleyip kaydet deyin. 1 saniye ile 5 dakika arasında videonun dolar işareti mutlaka yanıyor. Eğer yanmaz ise birkaç dakika sonra aynı işlemi yanana kadar 2-3 defa daha deneyin. Yine olmuyorsa büyük ihtimalle o videoya inceleme sonunda para kazanma özelliği verilmeyecektir o yüzden yanmıyordur. İnanmayan denesin görsün.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri