Auto Hide Ip ile Farklı Ülke Ipleri

Cagdaser

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar, Auto hide ıp le en kolay şekilde ıp'nızı değiştirip işlemlerinizi yapabilirsiniz, gmail açan arkadaşlar bunu kullanabilirler.

w arezturkeyde crackli versiyonları bulunmaktadır yada lisansını aylık ve ya yıllık satın alabilirsiniz.

benim kullandığım sürümü Auto Hide Ip 5.3.6.8

Program Hakkında :

Auto Hide IP ile internette anonim olarak dolaşıp, gerçek adresinizi gizlemiş olursunuz. Bunu yapmakta oldukça kolay. 'Hide IP' tuşuna bastığınızda sistem devreye girer (eğer bir güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız bu programın internete çıkışına izin vermelisiniz.). 'Choose IP Country' ile farklı ülkelerden IP adresi alıp bu ülkeler üzerinden bağlanabilirsiniz.

Program Windows başlangıcında çalışacak şekilde de ayarlanabilir. Ayrıca kolayca gerçek ve sahte IP adresleri arasında geçişte yapılabilir.

Program Internet Explorer, Firefox, Opera, Maxthon, MyIE gibi web tarayıcılarla uyumlu çalışır.

Özellikler:
Anonim web dolaşımı: İnternette dolaşırken gerçek IP adresinizin görünmesini engeller. IP değiştirme tuşuna sık sık basarak farklı adresler alınabilir.
Kimlik bilgilerini korur: Kimlik hırsızlığına karşı engelleme yapar.
IP ülke seçeneği: Farklı ülke IP'leri seçilebilir.
Anonim e-posta gönderilebilir.
Forumlarda IP engellemesinin önüne geçilebilir.
Bazı dosya innDirme sitelerindeki ülke kısıtlaması aşılabilir.

Kısıtlama ve lisans:
Deneme süresi 3 gündür ve IP adres seçiminde sınırlama vardır. Tam olarak kullanabilmek için satın almalısınız. Lisanslı fiyatı ise 29.95$'dır.

Görsel :

[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]

+ olaraksa

En kolay ve temiz gmail alma yolu android telefonunuza gmail ve google uygularımı indirerek 30 sn lik bi işlemle sürekli gmail sahibi olabilirsiniz.

ben daha önce kullanmıştım bu program ve benzerleri çok yavaştı hiç memnun kalmamıştım. bence en iyisi firefox anonymox eklentisi ve hotspot shield programı.

Almanya, İngiltere, Japonya ve brazilya ve bir çok ülke daha üzerinden hız konusunda bi sıkıntı yaratmıyor ki sadece vds den yükleme yaptıkdan sonra ana pc de kanallar arası gezintide açık olup, kanal açımında kullana bilmede en rahat program bence. Sonuçta kimse bunun üstünden yükleme yapmayacak, tabi en iyisi en rahat ettiğin programdır :)

şuan ihtiyacım yok ama proxy Swither vardı sanırım ordaki ipler oldukça hızlı çıkanlar oluyordu.Onu da deneyebilirsiniz.Yalnız merak ettiğim bi sıkıntı çıkarırmı bunlarla açılacak gmailler için

denemiştim güzel program ama Proxy Switcher daha güzel geliyor bana. Aralarından Ping en düşük olanı seçiyorsun bunun sayesinde internetteki yavaşlamada minimum düzeyde oluyor.

şuan ihtiyacım yok ama proxy Swither vardı sanırım ordaki ipler oldukça hızlı çıkanlar oluyordu.Onu da deneyebilirsiniz.Yalnız merak ettiğim bi sıkıntı çıkarırmı bunlarla açılacak gmailler için

denemiştim güzel program ama Proxy Switcher daha güzel geliyor bana. Aralarından Ping en düşük olanı seçiyorsun bunun sayesinde internetteki yavaşlamada minimum düzeyde oluyor.

O da arkadaşlar için bi alternatif olabilir tabi ki bu kadar iyi yorum aldığına göre Proxy Switcher da deneye bilirsiniz, yoo kesinlikle bi sıkıntı çıkarmaz. Her kanalı farklı ıp'den alıyorsunuz zaten ki ben bi sorun yaşamadım şuana kadar.

O da arkadaşlar için bi alternatif olabilir tabi ki bu kadar iyi yorum aldığına göre Proxy Switcher da deneye bilirsiniz, yoo kesinlikle bi sıkıntı çıkarmaz. Her kanalı farklı ıp'den alıyorsunuz zaten ki ben bi sorun yaşamadım şuana kadar.

O zaman şöle sorıyım ben günde 100 kanal için gmail alıcaz ıp değiştirerek her ıpden max. 2 mail alarak devam etsek günde 100 mail sıkıntı olurmu yada siz ne kadar denediniz bende arıyordum bunun gibi?

O zaman şöle sorıyım ben günde 100 kanal için gmail alıcaz ıp değiştirerek her ıpden max. 2 mail alarak devam etsek günde 100 mail sıkıntı olurmu yada siz ne kadar denediniz bende arıyordum bunun gibi?

Ben bundan canım isterse 10 - 15 tane şekilde alıyorum geri kalanıda daha fazla risk olur mu olmaz mı bilemediğimden riskede atmak istemediğimden, bi 10 -15 de android telefonla alıyorum gmail üzerinden.

Ben bundan canım isterse 10 - 15 tane şekilde alıyorum geri kalanıda daha fazla risk olur mu olmaz mı bilemediğimden riskede atmak istemediğimden, bi 10 -15 de android telefonla alıyorum gmail üzerinden.

Anladım dostum mantıklı gerçekten de bu şekilde almak deneyip görücez günde 10 gmail yeter li benim için şu anlık.

Zaten insan açarken sıkılıyor 5 den sonra :)

1.5 saatte 40 50 hesap açabilirim ben aslında.Kesin oyalanıyorsun dur 5 dakika video izliyim 5 dakika su içeyim 5 dakika wc ye gideyim :D

Aynen öyle oluyor zorunlu hissetmedikçe kendimi bu şekilde geçip gidiyor zaman :d yoksa max. 30 - 40 sn açılışı bi tanesinin.

hocam peki ip tmm tel onay kısmı için bişey var mı bu arada bilgiler için özellikle konuyu açan ve yardımcı olmaya çalışan herkeze teşekkürler

hocam peki ip tmm tel onay kısmı için bişey var mı bu arada bilgiler için özellikle konuyu açan ve yardımcı olmaya çalışan herkeze teşekkürler

malesef, textnow v.s gibi gene yardımcı free hizmetlerden sağlana bilir.

---------- Mesaj saat 11:34:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:33:44 civarında gönderildi. ----------

Güzel paylaşım teşekkürler.

ben teşekkür ederim :)

kanalların banlanmasını adsense bi zarar vermez dimi benim adsenseyi sadece kendi net imde kullanıyorum diğer kanalları 2 vps im var onlar üzerinden yönetiyorum bi sıkıntı yaşamam heralde 1 ay geçti bi sıkıntı yasamadım ama insan tereddüt ediyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri