Auto Post Maker AIO - Youtube Video Manager, Wordpress ve Blogger Post, Imdb Bu Proramı Görmelisiniz

ilker1525

Kayıtlı Üye
Auto Post Maker AIO - Youtube Video Manager, Wordpress ve Blogger Post, Imdb Bu Programı Görmelisiniz

Auto Post Maker AIO İle Kullanıma Artık Hazır.

Program özelliklerini sitemizden inceleyebilirsiniz. Piyasada satılan programlardan çok farklı olduğunu deneyerek görebilirsiniz. Her işiniz için ayrı program kullanmanıza artık gerek yok. Youtube Video Yönetim Panelleri, Wordpress ve Blogger Konu Ekleme Panelleri, Imdb Film Hazırlama Panelleri, HTML Konu Hazırlama ve Spinner Ekleme Panelleri, Amazon ve Clickbank Ürün Bulme ve Ekleme Panelleri, Ping Hunter, Wiki Poster, Youtube Video Arama, Wordpress Comment Poster vb Bir Çok Modül Bu Programda Birleştirildi ve Fiyatında Artış Yapılmadı Aksine Fiyat Düşürüldü.

oxQJxlq.png

http://autopostmaker.com/Buy
Wordpress ve Blogger Post Programları Dahildir.

15.05.2014 Tarihli Güncellemeler Yayındadır.
http://autopostmaker.com/Features#15052014_Update

12.05.2014 Tarihli Güncellemeler Yayındadır.
http://autopostmaker.com/Features#12052014_Update

06.05.2014 Tarihli Güncellemeler Yayındadır.
http://autopostmaker.com/Features#06052014_Update

TL Olarak Ödeme Yaptığınız Tahtirde Kur 1.5 Üzerinden Hesaplanacaktır...

Programı Alan yada Almayanlardan Bir Ricamız Var Lütfen Önerilerinizi Bizimle Paylaşınız...

Program İle İlgili Bazı Özellikleri Yukarıya Ekledik Ama Denemeden Bu Özelliklerin Faydasını Göremezsiniz. Site Üzerinden Online Olarak Programı Alabilirsiniz.

Program Hakkında Görüş Öneri veya Düşüncelerinizi Lütfen Bizimle Paylaşın.

Yakında Program İçin Affiliate Kazanç Sistemide Açılacaktır.

Email : [email protected]

Herkes Kazansın Diye Programa Daha Fazla Modül Ekleyeceğiz.

Tüm İstek, Öneri, Eleştiriye Açığız

Not: Eski Blogger ve Wordpress Program Alan Üyelerimiz Talepleri Doğrultusunda Ek Ücret Almadan Bu Programa Eklenecektir.

Not 2 : Program içerisindeki modüllerin hepsi ücrete dahildir. Ek Ücret Talep Edilmez Youtube Video Manager' da Dahildir.

Resimleri Net Görmek İçin Aşağıdaki Linkleri Kullanınız
Ana Özellikler
Özellikler
Fiyat Tablosu
Youtube Post Maker

Son düzenleme:
Ne ise yaradigini anlayamadim. Video da yüklüyor mu bu bot?

Valla çok şukela bir şeye benziyor biraz daha inceleyelim bakalım. Deneme falan birşey varsa alabiliyormuyuz. Ref olabilirim.

dolar yok nasıl alıcaz :D

Artık Daha Ne Yapayım TL Ödeyerek Almak İsteyenler 1,5 Dolar Sabit Kurdan Artık Alabilirler. Şimdi Sayfayı Yenilerseniz Görebilirsiniz.
Yakında Banka Hesaplarıda Eklenecektir

Valla çok şukela bir şeye benziyor biraz daha inceleyelim bakalım. Deneme falan birşey varsa alabiliyormuyuz. Ref olabilirim.

Tabiki Siz Üye Olun Sisteme Size 10 Gün Benden Tam Sürüm Hediye Olsun. (Üyelik Mail Adresinizi Mesaj Atın)

Not: Çok Fazla Ref Talebi Olmazsa Sevinirim :)

Zaten Çok Pahalı Bir Program Değil. Modülleri İnceleyince Farkına Varacaksınız. Ayrıca Bu Sadece Youtube İçin Yazılmamıştır. Youtube Sadece Bir Modülüdür.

Youtube için video yüklemeden başka neler yapıyor hocam, sadece video mu yüklüyor?

Youtube için video yüklemeden başka neler yapıyor hocam, sadece video mu yüklüyor?

Youtube Para Açma, Ünlemleri Kaldırma, Video Arama Sayfaları, Kanal Takip Sayfası, 10 Siteden Video İndirme ve Yükleme. Zamanlanmış Görev Tanımlama, Wordpress ve Blogger Post Maker İle Tüm Bloglarınıza Veriler Gönderebilirsiniz.

Anlatmakla Bitmeyecek Bir Program Olduğuna İnanıyorum. Üye Olun Sizin İçinde 10 Günlük Tam Sürüm Yetkisi Açayım.

Siteden Detaylı Bilgi Alabilirsiniz...

deneme hesabı alabilirmiyim bende işime yarayabilir

1 deneme suresi alabilirmiyim , ilginc bi programa benziyor

galiba kendi internetimizi kullanıyor bu program?

1 deneme hesabı alabilirmiyim ?

deneme hesabı alabilirmiyim bende işime yarayabilir

deneme alabiliyorsak bende incelemek isterim

1 deneme suresi alabilirmiyim , ilginc bi programa benziyor

deneme süresi rica edebilirmiyim.teşekkürler

Deneme rica ediyorum. Bunu da incelemek lazım :)

Tabiki Arkadaşlar Siz Siteye Üye Olun Üyelik Mail Adreslerinizi Bizimle Paylaşın Üyeliklerinizi Aktif Edelim

Tüm Forumlara konu acan ve benim özgün videomu paylasan bir bot hazirlarsaniz satin alirim:)
Bu program sadece youtube için yazılmamıştır. Önceki versiyonlarında Blogger ve Wordpress tabanlı konu açma işlemleri yapıyordu youtube de ekledik.

galiba kendi internetimizi kullanıyor bu program?
Masaüstü Bir Program Olduğu İçin kendi bilgisayarınızda kendi internetinizi kullanarak çalışır.

deneme sürümü için mail attım. birde programın internetimizi kullanması kötüymüş :) malum türkiyede internetin hali baya kötü :) programı deneyelim beğenirsek vps vds de çalıştırız :)

deneme sürümü için mail attım. birde programın internetimizi kullanması kötüymüş :) malum türkiyede internetin hali baya kötü :) programı deneyelim beğenirsek vps vds de çalıştırız :) bu arada maildede belirttim. kayıt olurken ad soyad diyor. herşeyi girdim. kayıt işlemi bitti. giriş yap tıkladığım zaman kullanıcı adı ile şifreyi soruyor. fakat kayıt olurken kullanıcı adı bölümü yoktu. mail adresimi yazarak girmeye çalıştım fakat yine olmadı. nasıl giriş yapacağınız buna :)

VDS veya VPS ile vermeyi düşündük ancak bazı kişileri mecbur bırakmamak için o konudan vazgeçtik ancak ileride belki olabilir. Dediğim gibi programda sadece youtube yok. Asıl amacı Wordpress ve Blogger Sitelerine Özğü İşlemler Yapmak. IMDB Video Yapısını Kullanmaktır.

Email Adresiniz ve Şifrenizle Girebilirsiniz 10 Günlük Süre İle Aktif Ettim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri