avea jet belası

P
  • Kullanıcı Pancu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
P

Pancu

Guest
arkadaşlar bugün avea jet aldım 6gb kota sınırlı 21 mphs hızı olan bi modem neyse fiyatta felen anlaştık her şey iyi gidiyodu ama yurda geldiğimde interneti açtım 3-4 diş çekmesine rağmen internet hızı maksimum 10 20 kbs hızı gibi çok az bi hızda idi pazartesi geri vermeye gidicem ama bu jetin ilk ay parasını %90 alacaklar bunu vermemek için ne yapmalıyım para sorun deil 40 tl bişi ama ben paramı bu avea belasına kaptırmak istemiyorum hem de hiç kullanmadığım halde

hocam 4 sene evvel olması lazım ilk çıktığında almıştım o günde aynı hızdaydı.keşke netteki yorumları okuyup alsaydınız.

malesef şuan bende kullanmak zorundayım . Şuan 3 diş çekiyor ve 2 mbit 'e çıkmış durumda . Tam baş belası bende geri verecem muhtemelen .

12 ay taahhüt ile aldım ama alırken adam bana çekmezse müşteri hizmetlerini arayıp iptal edebilirsin demişti şimdi ben bunu geri vereceğim bana ceza kesmeye kakışmazlar demi?

12 ay taahhüt ile aldım ama alırken adam bana çekmezse müşteri hizmetlerini arayıp iptal edebilirsin demişti şimdi ben bunu geri vereceğim bana ceza kesmeye kakışmazlar demi?
Hayır ceza kesmiyorlar yeni aldıysan sadece ilk ay parasını taahhütsüz hesap üzerinden alırlar birde modem parasını keserler.

Bende avea jet kullanıyorum. Bu avea jeti almadan önce dikkat edilmesi gereken şeyler var.

1- Aldığınız yerde çekim gücüne değil kullanacağınız yerdeki çekim gücüne bakın
2- Taahahütlü olup olmadıgına dikkat edin.

Benim avea jet memlekette mesela yalovada çekim gücü yok diyebilirim resmen sürünüyo. Ama okulda marmariste full çekiyor hızı çok iyi. Yani aldığınızda iyi olabilir ilk denemek lazım çekim gücünü kullanacağınız yerde. Taahütlü ise 1 senelik ücreti alırlar kapatmak istersen

Ben alırken adamlara dedım çekermı hızı nasıldır adam çeker hızlıdır dedı ben google yarım saatte giriyorum ben 1 kuruş para ödemem tüketici haklarına giederim böyle şerefsizlikmi olur dolandırıcılar.............

Bende avea jet kullanıyorum. Bu avea jeti almadan önce dikkat edilmesi gereken şeyler var.

1- Aldığınız yerde çekim gücüne değil kullanacağınız yerdeki çekim gücüne bakın
2- Taahahütlü olup olmadıgına dikkat edin.

Benim avea jet memlekette mesela yalovada çekim gücü yok diyebilirim resmen sürünüyo. Ama okulda marmariste full çekiyor hızı çok iyi. Yani aldığınızda iyi olabilir ilk denemek lazım çekim gücünü kullanacağınız yerde. Taahütlü ise 1 senelik ücreti alırlar kapatmak istersen

hocam biz hiç kullanamadık alalı 3 saat oldu hiç çekmıyor adam çeker dedi ve hızlı dedı ben niye bu adamlara para kaptırayım tüketici hakları denen birşey yokmu ?

Arkadaşlar sakına sakın avea ile hiçbirşey yapmayın hepsinin allah belasını versin hattı hat değil hiçbiyerde çekmez jeti 5 para etmez google girmiyor insanları dolandırıyor bunlar dolandırıcı şerefsizler.......

Hocam 40 tl dışında 350 tl falan bişi istiyolar ama kesinlikle verme durumu anlat. Ben öyle yaptım müşteri temsilcisiyle görüşün pc başındayken eğer bizden kaynaklı sorun varsa iade edersiniz dediler aradı temsilci bi kaç şey söyledi olmadı sonra bulundugum bölgede çekmiyo falan dedi aslında 3-4 diş çekiyodu ama hız düşüktü kabul ettiler iade ettim, daha da bulaşmam :)

Hayır modem parası cart curt hiç birşey ödemeyeceksin.Arayacakın aveayı bu çekmiyor diyeceksin taahhütü falan feshedeceksin.Onlar sana işlem açaçaklar online pazartesi gidip herhangibir avea bayisine teslim edeceksin modemi, bayiden işlemi tamamlayacaklar.Bu kadar basit.

Hayır modem parası cart curt hiç birşey ödemeyeceksin.Arayacakın aveayı bu çekmiyor diyeceksin taahhütü falan feshedeceksin.Onlar sana işlem açaçaklar online pazartesi gidip herhangibir avea bayisine teslim edeceksin modemi, bayiden işlemi tamamlayacaklar.Bu kadar basit.

ben alalı 4 saat oldu hiç kullanmadım sadece takıp baktım google ye bile 4-5 dakikada giriyo ben yarın gidip teslim etsem hiç para vermiyecekmiyim?

hızını nerden test ettiniz umarım speedtest.net ten dir yoksa kendi aptal programına bakmayın, bende avea kullanıyorum teahhütü bitince kapatıcam memnun degilim bende

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri