AVM'de Stand Açıyorum

dizikit

Kayıtlı Üye
Merhabalar Arkadaşlar.

Birikmiş bir param var.İstanbulda bir avm de çanta standı satılıyor.Görüştüm kadınla.Kadın diyorki aylık cirosu 10 bin tl civarında.Net karı 5 bin civarında diyor.Baktım standa az çeşit vs var.Kadına dedimki kadın kemeri,eşarbı vs vs da koyma izni varmı.Diyoki istediğiniz herşeyi koyabilirsiniz ve çeşiti bol tutarsanız 2,3 katına katlarsınız geliri.Kadın bunu da belgeledi kanıtladı yani bana.Avm nin günlük girişi 2500,3000 bin civarı insan.Migros açılıyor şimdi avm ye giren kişi sayısı 2 katına çıkacak.Stand avm içinde iniş ve çıkış merdivenlerinin orada yani her avm ye giren standı mutlaka görüyor.Tüm masraflar çıktıktan sonra şuanda 5 bin geliri var aylık ve çanta ve çeşiti az olduğu halde.Sizce standı devir alıp geliştirsem bol ürün ve çeşitle geliri 2,3 katına çıkarsam değermi bu yatırıma aylık 10,15 bin gibi bir net kar olmuş olacak.Sizce gireyimmi beyler bu işe önerileriniz nedir ?

Hocam değer bence zaten kar çok iyi görünüyor da avm nin günlük girişi 2500-3000 den fazla olması gerekmez mi bi yanlış mı var acaba.. Hangi yakada bu veya hangi ilçede

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sizden devir parası nekadar istiyor bide kirası nekadar ? onlarda mantıklı gelirse kesinlikle kaçırma derim

Merhabalar Arkadaşlar.

Birikmiş bir param var.İstanbulda bir avm de çanta standı satılıyor.Görüştüm kadınla.Kadın diyorki aylık cirosu 10 bin tl civarında.Net karı 5 bin civarında diyor.Baktım standa az çeşit vs var.Kadına dedimki kadın kemeri,eşarbı vs vs da koyma izni varmı.Diyoki istediğiniz herşeyi koyabilirsiniz ve çeşiti bol tutarsanız 2,3 katına katlarsınız geliri.Kadın bunu da belgeledi kanıtladı yani bana.Avm nin günlük girişi 2500,3000 bin civarı insan.Migros açılıyor şimdi avm ye giren kişi sayısı 2 katına çıkacak.Stand avm içinde iniş ve çıkış merdivenlerinin orada yani her avm ye giren standı mutlaka görüyor.Tüm masraflar çıktıktan sonra şuanda 5 bin geliri var aylık ve çanta ve çeşiti az olduğu halde.Sizce standı devir alıp geliştirsem bol ürün ve çeşitle geliri 2,3 katına çıkarsam değermi bu yatırıma aylık 10,15 bin gibi bir net kar olmuş olacak.Sizce gireyimmi beyler bu işe önerileriniz nedir ?

Aylik net 10-15 bin kar yapicam diyorsunuz 'kadin' bunu belgeleriyle kanitladi diyorsunuz ve oldurucu bir darbeyle "deger mi beyler buna?" diyorsunuz!

Uzerinize alinmayin ya da alinabilirsiniz;
Youtube'un en buyuk kotulugu kolay parayi tattirmak olmus. Ozgecmisinizi bilmedigimden affiniza siginarak madem sordunuz benim fikrim bu ise girmeden once asgari ucretli bir iste debelenmeniz. Onu da yapamiyorsaniz birkac asgari ucretle calisan insanla bu konuyu tartisin.
Eger uzman birinden yardim isterseniz istanbulda avm'de yillardir canta standi olan kuzenim var sormak istediklerinizi sorabilirim.
Hayirlisi olsun...

hocam ne istediği önemli devir ücreti nedir
hocam kadın elvneip şehir dışına çıkıyormuş.Eşi toptancıların arasına girmesine izin vermiyormuş.devir ücreti 21 bin e el skıştık.
Gir, zengin olursan "gir" payı alırım. :D
:D:Deyw hocam.
Hocam değer bence zaten kar çok iyi görünüyor da avm nin günlük girişi 2500-3000 den fazla olması gerekmez mi bi yanlış mı var acaba.. Hangi yakada bu veya hangi ilçede

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam haftaiçi rakam bu.haftasonu ve özel günlerde uçuyor tabi rakam.İstanbul anadolu yakasında.
sizden devir parası nekadar istiyor bide kirası nekadar ? onlarda mantıklı gelirse kesinlikle kaçırma derim

hocam kadın elvneip şehir dışına çıkıyormuş.Eşi toptancıların arasına girmesine izin vermiyormuş.devir ücreti 21 bin e el skıştık.Kirası da 500 euro ve 40 tl fatura gelir dedi.Başka gider yok.

6 ay içinde kâr'a girebileceğiniz bi iş. hayırlı olsun hocam. youtube çok geç döndüm. yoksa bende böyle birşeyler düşünüyordum. sonraki yıllara kaldı

Fiyat kesinlikle çok iyi hocam.İsterseniz gidin bi kaç saat orda takılın izleyin gelen giden nasıl.Doğruysa 6 ayda kara geçmeye başlıyorsunuz.

Aylik net 10-15 bin kar yapicam diyorsunuz 'kadin' bunu belgeleriyle kanitladi diyorsunuz ve oldurucu bir darbeyle "deger mi beyler buna?" diyorsunuz!

Uzerinize alinmayin ya da alinabilirsiniz;
Youtube'un en buyuk kotulugu kolay parayi tattirmak olmus. Ozgecmisinizi bilmedigimden affiniza siginarak madem sordunuz benim fikrim bu ise girmeden once asgari ucretli bir iste debelenmeniz. Onu da yapamiyorsaniz birkac asgari ucretle calisan insanla bu konuyu tartisin.
Eger uzman birinden yardim isterseniz istanbulda avm'de yillardir canta standi olan kuzenim var sormak istediklerinizi sorabilirim.
Hayirlisi olsun...

hocam soracağım soruları kadına sordum ama kuzeninize sorarmısınız işin artı ve eksileri nelerdir,işin püf noktaları nelerdir,nelere dikkat etmem gerekir vs vs. diye.

İşinizi garantiye almak için sahibinden de devren satılık stant sahipleriyle de konuşup aldığınız bilgileri birbiriyle karşılaştırabilirsiniz.

Şimdi kadın madem bu kadar kar ediyor neden satıyormuş sordunuz mu? Asıl soru bu olmalı bence

Şimdi kadın madem bu kadar kar ediyor neden satıyormuş sordunuz mu? Asıl soru bu olmalı bence

sordum hocam.Evlenecekmiş ve eşi ile şehir dışına gidiyormuş.İşe ilk girerken nişanlısı izin vermiş.Ancak sürekli beyazıta,bayrampaşaya vs gidip piyasa kovalaması gerekiormuş.Kadın kapalı ve muafazakar bir ailede.Eşi bir kez gitmiş onunla toptancıların arasına ortamı filan görmüş çok rahatsız olmuş.Kadın diyoki birde bir erkek gibi arabayla her istediğim yere gidemiyorum arabam yok.Bir erkek gibi rahat rahat konuşup her şeyi konuşmak pek mümkün olmuyor.Yani eşinin izin vermemesi,evlenip şehir dışına gidecek olması vs vs gibi nedenlerden dolayı.

Hangi avm ve aylık gideri ne kadar? Ona göre değer ya da değmez denilebilir hocam. Şimdiden hayırlı olsun sizlere.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri