Avrupa'da Bir Gün

• Kullanıcı baris13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

baris13

Kayıtlı Üye
Merhabalar ;

Yeşil pasaport sahibiyim. Avrupa ülkelerine seyahatlerim oluyor.
20 Kasım'da Milano başta olmak üzere , Paris, Brüksel ve Amsterdam'a gideceğim.

Neler yapılabilir ?

Vize ihtiyacım olmadığı için uygun bilet buldukça yurt dışına çıkabilirim. Bununla ilgili neler yapabilirim ?

Not 1 : Bu konuda markasını/firmasını tanıtmak isteyen kişilere viral fotoğraflar veya videolar çekebilirim.

vay arkadaş o yeşil pasaportu bir ben alamadım ulan o kadar kıdem temzili almasaydım keşke :D iyi tatiller hocam

Teşekkürler hocam, keşke alsaydınız çok faydasını gördüm. Görmeye de devam ediyorum.

Ekleme : Kendimde aksiyon kamerası mevcut, bir kaç ekipman aksesuar ile güzel işler çıkartabilirim. Bu konuda fikir/bilgi alışverişi yapabileceğim insanlar varsa çekinmeden yazsınlar. Konuşalım, tartışalım.

Merhabalar ;

Yeşil pasaport sahibiyim. Avrupa ülkelerine seyahatlerim oluyor.
20 Kasım'da Milano başta olmak üzere , Paris, Brüksel ve Amsterdam'a gideceğim.

Neler yapılabilir ?

Vize ihtiyacım olmadığı için uygun bilet buldukça yurt dışına çıkabilirim. Bununla ilgili neler yapabilirim ?

Not 1 : Bu konuda markasını/firmasını tanıtmak isteyen kişilere viral fotoğraflar veya videolar çekebilirim.
hocam yesıl pasaportu nasıl alabıldınıx yardımcı olur musunuz

Hocam ,Bulanacağınız şehirlerde o tarihlerde festival v.b. etkinlikler varsa çekip youtube yükleyebilirsiniz...

hocam yesıl pasaportu nasıl alabıldınıx yardımcı olur musunuz
Ailede memur var. Kıdem seviyesine göre veriyorlar. Belirli bir çalışma süresinden sonra. O sayede aldım, annem uzun zamandır çalışıyor.

Hocam ,Bulanacağınız şehirlerde o tarihlerde festival v.b. etkinlikler varsa çekip youtube yükleyebilirsiniz...

Etkinlik vardır ama büyük festival, konser yok araştırdım biraz. En azından günlük yaşamlarını çekmeyi planladım. Şu sıralar amerika da yaşan bir youtuber var ''İlkay Zaman'' günlük olarak videolar paylaşıyor. Bu tarz bir şey düşündüm ama tabii bunlar içinde biraz ekipman lazım. Paraya ihtiyaç yok ama ekipman olmazsa çekemem.

+ mesajım bulunsun akşam detaylı konusuruz [MENTION=44072]baris13[/MENTION]

Aklıma bir fikir geldi ama, envato da resim ve video satarak para kazanabilirsin. Nasıl dersen mesela milano'da meklanların özel yerlerin fotoğraflarını çek stock fotoğraf olarak bunları paket veya tane olarak satabilirsin. Aynı şekilde video çekerek de olabilir benim fikrimce.

Milano'yu hiç sevmedim. Brüksel yerine brüj'e gitmemizi tavsiye ederim. Amsterdam prag'dan sonra beni en çok etkileyen şehirdi Paris, parise gittim demek için gidilecek bir şehir. Tabiki şehirleri çok detaylı gezmedim belki benim göremediğim güzellikleri siz görebilirsiniz, İyi eğlenceler.

Edit: ben gezmek için gidilecek sandım :) ben de youtube a yüklemiştim red light tan başka bişey izlenmiyor boş iş :)

Son düzenleme:
Aklıma bir fikir geldi ama, envato da resim ve video satarak para kazanabilirsin. Nasıl dersen mesela milano'da meklanların özel yerlerin fotoğraflarını çek stock fotoğraf olarak bunları paket veya tane olarak satabilirsin. Aynı şekilde video çekerek de olabilir benim fikrimce.
Bilmiyordum bunu hiç bir araştırayım hocam, teşekkür ederim. İntro gibi kısa videolar ve fotoğraflar çekerek satabiliyor muyum bunları ?
Milano'yu hiç sevmedim. Brüksel yerine brüj'e gitmemizi tavsiye ederim. Amsterdam prag'dan sonra beni en çok etkileyen şehirdi Paris, parise gittim demek için gidilecek bir şehir. Tabiki şehirleri çok detaylı gezmedim belki benim göremediğim güzellikleri siz görebilirsiniz, İyi eğlenceler.

Edit: ben gezmek için gidilecek sandım :) ben de youtube a yüklemiştim red light tan başka bişey izlenmiyor boş iş :)

Gezi için gideceğim zaten de, ekstra birşeyler kazansak da fena olmaz :) Paris'e ben hayran kaldım iki günde 55km yol yürüdüm her noktasını gezdim. Milano için evet endişeliyim pek bir şey yok sanırım. Brüj başka sefere, amsterdama ise ''ateş seni çağırıyor'' diye bağırıyor şimdiden :)

Hocam facede boyle bir grup var Interrail Türkiye bu grupda kesınlıkle sorularına çok net cevap bulabılırsın

Hocam facede boyle bir grup var Interrail Türkiye bu grupda kesınlıkle sorularına çok net cevap bulabılırsın

Boşverin onları hocam, kaç kere kamplarına gittim. Grupta uzun zamandır üyeyim, birçoğu bilgili evet ama bilgili olmayanlar kulaktan dolma şeylerle daha fazla konuşup yanlış bilgiler veriyorlar. Bana gidip gören gerçek bilgi sahibi adam lazım. Çoluk çocuk değil. Ciddi anlamda bilgisi olanlarda grupta genelde yazmıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri