Awasomeness'ten gelen şaka gibi cevap

cemil2006

Kayıtlı Üye
Ticket attım, ve kanalımda bir sahte telif ihtarı oldu, telif ihtarı olan kanala ödeme yapıcak mısınız dedim.

Bana gelen cevap: Ne yazıkki telif ihtarı almışsınız, youtube videonuzu illegal olarak değenlendirmiş, sana yardım edemiyoruz çünkü bizde illegal paylaşımı desteklemiyoruz.İstersen git itiraz et.

Eğer istersen yeni bir kanalda açıp, tekrardan bizim partnere başvur veyasal haklarıyın oldugu videolar yükle.

Ben ödeme alabilirmiyim diyorum adam bana sanki telif hakkını nasıl sildirrim diye sormussum gibi cevap atmış, üstüne de bir bardak su içmemi söylemiş.

Olan içindeki 194 dolara oldu.Aralık ayının ödemesi bu ben şimdi partnerden çıkmak istesem ve bu para aralıgın parasıydı, para adsenseye yansır mı. Yanı bir şekilde partnerden ayrılsam ayın 15 den evvel ve adsenseye baglasam para oraya geçer mi? Yoksa Mack dedigi gibi bir bardak su mu içmeliyim?

evet ne çıkarıyorlar ne paramızı veriyorlar allah kahretsin bunları daha söylenecek çok söz var ama forumda yazamıyorum

zommin creative gibi network lar telifli kapanmış kanalın parasını ödüyor da onlara youtu be parayı veriyor da aweyemi vermiyor bunlar mı ödemiyor bence soğuk su için o para bizim demek istemişler

Öyle kolay değil o işler,youtube un şart ve koşulları belli bu paçozlara insiyatif bırakır mı koskoca google sana ne oluyor,bir kaç gün daha bekleyin derim toplu bir şikayet yapılırsa google bunların köküne kibrit suyu döker.

Öyle kolay değil o işler,youtube un şart ve koşulları belli bu paçozlara insiyatif bırakır mı koskoca google sana ne oluyor,bir kaç gün daha bekleyin derim toplu bir şikayet yapılırsa google bunların köküne kibrit suyu döker.

Aynen arkadaşlar bir kaç gün daha bekleyin illaki forumca birşeyler yaparız inşallah bu üçkağıtçılara.

ayın 7si oldu arkadaşlar 6 gün gecikti adamlar ve açık açık parayı vermeyeceklerini söylüyorlar. Net bir şekilde üstüne yatacaklar paranın yoksa parayı kendi kesintilerini yapmadan iade mi edeceklerdi ? bence konuya ve diline hakim arkadaşlardan biri oluştursun bir şikayet formu , bize göstersin örneğini başlayalım artık . hala beklemenin bir anlamı yok bence.

Ne demek ya? Awe sırf bir tane ihtar oldu diye kapanmayan kanalın parasını vermeyecekler mi?

beyler bu durumla ilgili herkes mağduriyetini farklı farklı konular açarak belirtiyor ancak o kadar kişi mağdur olduğu halde bütünleşmeniz yok. awesomeness tek telif konusunda kararını açık bir şekilde belirtmiş. ödeme yapmayacağız demiş destek elemanı. yapacağınız:
- awesomeness mağdurları için sabit bir konu açılıp bu başlık altında neler yapılabileceğini hangi mercilere başvurabileceğimizi konuşacağız. şahsen awede partner kanalım olmadığım halde şikayet durumunda gerekli yerlere maili, şikayeti seve seve yaparım. nitekim ortada yüzlerce kişinin mağduriyeti ve dolandırıcı bir firma var.

Kanalında strike vardı. Işık kırmızı mıydı yoksa herhangi bir üçüncü taraf yüzünden mi aldın bu mesajı. Işık kırmızı olduysa ödemiyor bu şerefsizler bu durumda birşeyler yapmamız lazım. Muslera hocanın önderliğinde bir şikayet kampanyası başlatalım google'a youtube'a şikayet edelim bunları düpedüz hırsızlık. Google paramızı ödediği halde adamlar resmen cebe indiriyor. bu nedir arkadaş

benım anlamadığım toplu şikayet edelim konuları açılıp duruyor nereye şikayet edeceğiz ? google sankı bırebır bızımle mutahap mı oluyor ? 1 mılyon dk uzerı kanal olursa anca dırek mesaj açmanızı aktıflıyor kı ben oradan da mesaj attım dönüş dahi yapmadı google ?

ayrıca geçen ay benim baktığımda bir arkadaş bu şirket ödemiyor telefonla konuşuyorum adamlar vermeyecez diyor yazıktır günahtır kanmayın deyip duruyordu her yerde. çocuğu susturdular kaç kere forumda ben adama güvendim awe ile o aralar yollarımı ayırdım şükür.

arkadaş buradaysa gelip yazarsa çok iyi olur. o zaman neden ortada kimse yoktu hayret ediyorum cidden

sen sadece TR deki kanallara ödenmediğini mi zannediyorsun kimsenin parasını ödemediler yurtdışı dahil adamın canına okurlar.

Kanalında strike vardı. Işık kırmızı mıydı yoksa herhangi bir üçüncü taraf yüzünden mi aldın bu mesajı. Işık kırmızı olduysa ödemiyor bu şerefsizler bu durumda birşeyler yapmamız lazım. Muslera hocanın önderliğinde bir şikayet kampanyası başlatalım google'a youtube'a şikayet edelim bunları düpedüz hırsızlık. Google paramızı ödediği halde adamlar resmen cebe indiriyor. bu nedir arkadaş

Kanalımda ışık kırmızı strike 1 di ,bu mesajı attım çünkü o zamanlar telif yiyen kanala ödeme verilmeyecek diye forumda yazı görmüştüm dogrulamak için yazdım, aradan 15 gün sonra cevap geldi.

bende şimdi awe kanalımda sahte telif yedim.
telifi yollayan herif isminin arkasına limited yazmış yollamış
video da benden başka kimsede yüklü değil
zaten 50 defa izlenmiş işe yaramaz bir video
..........................................................
nereye kadar yüklemeyecek onu da merak ediyorum.ödemesin 6 ay sonra o para orda duruyor olacak ve bu telif gün gelecek kalkacak.o zaman birikeni seve seve ödeyecek.telif var diye ödememek mantık işi midir?adam yolluyor telifi ne yapalım,kontrol etmeden yapıştırıyor google da...

devam edecek olursa bu saçmalık işi bilen birisi metin hazırlasın yollayalım..

Kimse ödeme almadı mı Allah aşkına telifsiz kanallar bile ödeme almadı mı? Benim ki aralık ayı kazancı olduğundan daha ödeme yapıp yapmadıklarından hala emin değilim ki bide bende telifde var lanet olası sahte telif yedim.

patron beni işten çıkarmış çalışmamı beğenmediği için ama son bir kez maaaşımı göndermiş bankaya havale ile parayı çekmeye gidiyorum,gişedeki banka memurunun ben size bu parayı ödemem iyi çalışmamışsınız demesine benziyor :D Daha az saçma değil.

bunlar kendi başlarına iş yapıyor saf bulursak severiz mantığıyla ama bakalım ne çıkacak bu telif kuralının arkasından.

arkadaşlar topluluk ihtarında ödeme sorun yaratıyor mu acaba?

yani anlamadığım şu özgün de çalışsak adamın biri uyuz oldu sahte telif attı vs falan. O zaman da mı ödemeyecekler?? Çok saçma açıklamalarıyla çelişiyor Awesomeness elemanları. Adam örneğin +16 videolar yüklüyor bir bakmışsın 1 gün sora partner olmuş. Hani illegal içeriğe karşılardı neden kabul ediyorlare o zaman partnerliğe? Bu soruya cevap vermeleri lazım asıl. Ayrıca google'dan para almadıklarını söylüyorlarsa bu KÜLLİYEN YALANDIR. Bana da öyle demişlerdi biraz daha üstlerine gidince en sonunda tamam ödeyecez dediler. Bakalım bekliyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri