Awe Ödeme Formu Değişmiş?

Birisi detaylı bir şekilde anlatsa iyi olur benım bu ay param hesap tutuyor formu nereye dolduracam nereye yazacam ne yazacam birisi anlatım videosu yapsa güzel olur

Tural üstad anlatmıştı resim vermişti hatta kaydettim bilgisayara ama bu sekmede eklenmiş , adamlar doğru olmak zorunda burası diye üstüne basa basa uyarınca sormak istedim.

---------- Mesaj saat 04:30:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:05:11 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar bir bilen yokmu ?

---------- Mesaj saat 04:37:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:30:55 civarında gönderildi. ----------

Tamam gönderdim doğru veya yanlış artık.

oraya youtube kullanıcı adınızı yazcaksınız http://www.youtube.com/user/VitalyzdTv kalın olan kısım yanı hemen altınadaki kutucuğada direk olarak kanal adresini yazın

URL'de gözüken kanal adı yazılacak yani doğrumudur?
URL ve Kanal adı farklı çünkü benim kanalımda.

[MENTION=4220]sysroot[/MENTION]

vsk1d.png

Tural üstad anlatmıştı resim vermişti hatta kaydettim bilgisayara ama bu sekmede eklenmiş , adamlar doğru olmak zorunda burası diye üstüne basa basa uyarınca sormak istedim.

---------- Mesaj saat 04:30:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:05:11 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar bir bilen yokmu ?

---------- Mesaj saat 04:37:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:30:55 civarında gönderildi. ----------

Tamam gönderdim doğru veya yanlış artık.

mail geldimi ödeme formu doldurun diye.

[MENTION=4220]sysroot[/MENTION]

vsk1d.png

Hocam ben awesomeness başvurusunda paypal adresimi irtibat adresi olarak göstermiştim. Şimdi merak ettiğim dashboard da kanal mailiniz olacak demişsiniz. Benim kanalım alt kanal, normak gmail adresimi giricem, yoksa dashboard da gözüken irtibat adresini mi yoksa alt kanalın adresini mi.
Teşekkürler

[MENTION=4385]SeaNoNe[/MENTION]

awesomeness dashboardına login ol partnerli kanalınla. Bak mailde hangi mailse onu gönder. Alt kanal mailinide gönderebilirsin sorun değil.

[MENTION=4385]SeaNoNe[/MENTION]

awesomeness dashboardına login ol partnerli kanalınla. Bak mailde hangi mailse onu gönder. Alt kanal mailinide gönderebilirsin sorun değil.

Üstad benim alt kanal.
Dolayısıyla alt kanalda user bölümü çıkmıyor direk kanal linki var.
Ben user bölümüne ana kanalımın kullanıcı adını mı yazmalıyım?
Onunda dışında mail adresine pages pages.plusgoogle ile olan mail adresini yazdım.
Doğrumu bu şekilde ?

Özetle
Kullanıcı adına ana kanalımın kullanıcı adını yazmak zorunda kaldım.
Channel link'e ödemesini istediğim alt kanalın linkini verdim.
Emaile alt kanalın emaili olan @pages.plus... şeklinde verdim
Gerisi bildiğimiz gibi.

Doğrumu Tural Aliyev

Üstad benim alt kanal.
Dolayısıyla alt kanalda user bölümü çıkmıyor direk kanal linki var.
Ben user bölümüne ana kanalımın kullanıcı adını mı yazmalıyım?
Onunda dışında mail adresine pages pages.plusgoogle ile olan mail adresini yazdım.
Doğrumu bu şekilde ?

Özetle
Kullanıcı adına ana kanalımın kullanıcı adını yazmak zorunda kaldım.
Channel link'e ödemesini istediğim alt kanalın linkini verdim.
Emaile alt kanalın emaili olan @pages.plus... şeklinde verdim
Gerisi bildiğimiz gibi.

Doğrumu Tural Aliyev

youtubeye @pages.plus ile giriş yap ve bak kanal isminde /user den sonra neyse onu yaz. maile @pages.plus şeklinde yaz geriside aynı

[MENTION=2384]Tural Abiyev[/MENTION] benımki alt kanal değil ama videolar google plus olan hesapta ee haliyle onun maili google.plus oluyor ama ana mail [email protected] :S ben anlamadım bunu ne yazacagım tam :S

youtubeye @pages.plus ile giriş yap ve bak kanal isminde /user den sonra neyse onu yaz. maile @pages.plus şeklinde yaz geriside aynı

Üstad ondan bahsediyorum işte, o şekilde giriş yapsam bile benim ana kanalıma bağlı alt kanal olduğu için user diye biryer çıkmıyor direk channel diye link çıkıyor.

Ana kanalımın userden sonraki gelen yerini yazdım bende mecburi.
?

[MENTION=2384]Tural Abiyev[/MENTION] benımki alt kanal değil ama videolar google plus olan hesapta ee haliyle onun maili google.plus oluyor ama ana mail [email protected] :S ben anlamadım bunu ne yazacagım tam :S

google.plus ile olanı yaz. yada avenin sitesine login ol bak kanalının malili olarak ne görünüyor onu yaz.

Üstad ondan bahsediyorum işte, o şekilde giriş yapsam bile benim ana kanalıma bağlı alt kanal olduğu için user diye biryer çıkmıyor direk channel diye link çıkıyor.

Ana kanalımın userden sonraki gelen yerini yazdım bende mecburi.
?

sorun değil hocam zatne sıkıntı olrusa yazarlar.

google.plus ile olanı yaz. yada avenin sitesine login ol bak kanalının malili olarak ne görünüyor onu yaz.

sorun değil hocam zatne sıkıntı olrusa yazarlar.

awe sitesine login oldugum mail [email protected] olarak :S google plus baglantısını acmıstım o yüzden plus hesabıda cıktı karıstı ortalık :D

---------- Mesaj saat 18:25:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:20:15 civarında gönderildi. ----------

ayrıca türkçe karakter isim kullanmamız sorun olur mu isim yazarken?

awe sitesine login oldugum mail [email protected] olarak :S google plus baglantısını acmıstım o yüzden plus hesabıda cıktı karıstı ortalık :D

---------- Mesaj saat 18:25:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:20:15 civarında gönderildi. ----------

ayrıca türkçe karakter isim kullanmamız sorun olur mu isim yazarken?

Sorun teşkil etmez hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri