awe partner kanal fiyat sorgulama

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

dRaCk

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Sadce aliciya para odendikten sonra
Kanal Kategorisi : DİZİ
Kanal Dili : Türkçe
Abone Sayisi : 2500+
izlenim Sayisi : 4,5milyon+
Kanalinizda UYARI Varmi : yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 80-100$
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : uyarı yok arkadaşlar
Kanal Satis Fiyatiniz :Teklif usuli
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :Kanal 8 aylıktır. 3 5 aydır adnsense baglıydı sonra awe partner geçirdim. Su an aramalarda kendi kategorisinde ilk sirada cikmaktadir.900+ video vardir kanalda , aralık ayi kazanci kesinti haric 2,7k$ dolardir , ocak ayi kazanci 1,5k dolar:(ocak ayı herkeste reklam sorunu vardı) , subat ayı 4 5 gunluk kazanc 370 dolar ve günlük izlenim 50 -70k

Fiyat sorgulama diye satis konusu acmissin.konunun tam amacini anlayamadim

son 2 ay ve bu ayın gidişatına göre kazancının ortalaması x 2 yada 3 olarak hesaplıyorduk eskiden ona göre :D

Bildiğimiz kriterlere göre hesaplarsak,son dönemdeki belirsizlikleri de düşünürsek bu kanalın hakkı 10-15k lira arası.

Yalnız bence kanal satışlarında fiyat belli rakamları geçtiği zaman artık mantıklı yatırım olmaktan çıkıyor herşey de kağıt üstünde hesap değil,bu işin makul seviyeleri benim gözümde 0-2000 lira arası,bu aralıkta ticareti yapılır bu işin,bunun üstü çok körleme geliyor alıcı açısından.sonuçta en temiz kanalda olsa illegal tarafları ya da başka riskleri muhakkak oluyor orjinal olmadıktan sonra.

son 2 ay ve bu ayın gidişatına göre kazancının ortalaması x 2 yada 3 olarak hesaplıyorduk eskiden ona göre :D

evet selcuk bende öyle dusunuyorumda ocakta herkeste sorun olunca kazanc dustu bakalım bu ay ne kadar getircek.. Rabbim kazadan beladan korusun ekmek yiyoruz bır sekılde bu kanaldan..

Bildiğimiz kriterlere göre hesaplarsak,son dönemdeki belirsizlikleri de düşünürsek bu kanalın hakkı 10-15k lira arası.

Yalnız bence kanal satışlarında fiyat belli rakamları geçtiği zaman artık mantıklı yatırım olmaktan çıkıyor herşey de kağıt üstünde hesap değil,bu işin makul seviyeleri benim gözümde 0-2000 lira arası,bu aralıkta ticareti yapılır bu işin,bunun üstü çok körleme geliyor alıcı açısından.sonuçta en temiz kanalda olsa illegal tarafları ya da başka riskleri muhakkak oluyor orjinal olmadıktan sonra.

haklısın hocam fıyat yukseldıkçe aslında sorun hem satıcı acısından hem alıcı acısından. ama fikrini beyan ettiğin için tsk ederim

Orjinalde de fiyatlar ucuk , burda satiyorlar 430 bin aboneli bir kanal 130 bin dolar istiyor adam :)

Orjinalde de fiyatlar ucuk , burda satiyorlar 430 bin aboneli bir kanal 130 bin dolar istiyor adam :)

iyi de hocam orjinal kanal satan adam da 3 aylık fiyata vermez herhalde,orjinal demek getirisi belli düzeyde sabit yatırım demek gayet normal 430k aboneye 130k dolar,fiyat az bile sayılır. 1.5 -2 senelik kazançtan aşağı satılacağını sanmıyorum.

iyi de hocam orjinal kanal satan adam da 3 aylık fiyata vermez herhalde,orjinal demek getirisi belli düzeyde sabit yatırım demek gayet normal 430k aboneye 130k dolar,fiyat az bile sayılır. 1.5 -2 senelik kazançtan aşağı satılacağını sanmıyorum.

orjinal kanalı satın alırsan o videoları yapan adamıda satın almak lazım :D yoksa ne halta yarayacak :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri