Awe veya Zoom Partnerli Kanal Satın Almak İstiyorum

Chipoyun

Kayıtlı Üye
Alex isimli Arkadaşın Konusundan Alıntı Yapılmıştır

* Ana Kanal olmalı.
* Para Kazanma kısmı gelmiş olmalı.
* Özel URL atanmamış olmalı.
* Temiz kanallar olmalı.

Herşeyiyle kullanıma hazır olmalı yani partner kanal.

ve Kafama Takılan bazı sorulara cevap bekliyorum mesela kanala başvurulduğunda yapılan paypal ödeme adresi değişebiliyormu ve kanalı satan kişi kanal belli bir kişi sayısına ulaştığında kanala hak sahipliği başvurusunda bulunabilirmi , partnerlik bilgilerini kendime göre düzenlediğimde bi sıkıntı çıkarmı ?

Teşekkürler..

bildiğim kadarıyla özel url atanmadan partner olamıyorsun.

* Ana Kanal olmalı.
* Temiz kanallar olmalı.

ve Kafama Takılan bazı sorulara cevap bekliyorum mesela kanala başvurulduğunda yapılan paypal ödeme adresi değişebiliyormu ve kanalı satan kişi kanal belli bir kişi sayısına ulaştığında kanala hak sahipliği başvurusunda bulunabilirmi , partnerlik bilgilerini kendime göre düzenlediğimde bi sıkıntı çıkarmı ?

Teşekkürler..

Benim bildiğim kanal oluşturulmadan partnerlik alınmıyor alex isimli arkadaşda bu şekilde yazmış bende heralde benim bildiğim doğrudur diye bu şekilde yazdım

Karizma ingilizce isimlerde olabilir. ama öncelik isimsizler

Hocam url almana falan gerek yok awe de, Aç bir tane boş kanal 1 günlük bile olabilir. Tüm ayarlarını yap. Direk başvur en geç 3 günde onaylarlar :) Çok boş bir şirket bence :D (6 kanalım var orada :( )

Hocam url almana falan gerek yok awe de, Aç bir tane boş kanal 1 günlük bile olabilir. Tüm ayarlarını yap. Direk başvur en geç 3 günde onaylarlar :) Çok boş bir şirket bence :D (6 kanalım var orada :( )
3-4 gün önce açtım başvurdum ama daha cevap gelmedi dostum

Dear ---------
This email is to inform you that Awesomeness TV has indicated it would like for you to join its network. If you would like to link your YouTube Account(s) --------- to Awesomeness TV YouTube Account, please click the link to link
This should not be the first time you are hearing about this from Awesomeness TV. If you feel that you have wrongfully received this invitation please dismiss this invitation.
Sincerely,
- The YouTube Team

şöyle bir mail gelmiş bu nedir

satın aldıgım bikaç awesome partneri kanal var,hiçbirisinde url alınmamış hocam.

---------- Mesaj saat 19:07:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:06:56 civarında gönderildi. ----------

Dear ---------
This email is to inform you that Awesomeness TV has indicated it would like for you to join its network. If you would like to link your YouTube Account(s) --------- to Awesomeness TV YouTube Account, please click the link to link
This should not be the first time you are hearing about this from Awesomeness TV. If you feel that you have wrongfully received this invitation please dismiss this invitation.
Sincerely,
- The YouTube Team

şöyle bir mail gelmiş bu nedir

kabul edilmişsin hocam işte,youtube a gir onayla daveti.

satın aldıgım bikaç awesome partneri kanal var,hiçbirisinde url alınmamış hocam.

---------- Mesaj saat 19:07:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:06:56 civarında gönderildi. ----------

kabul edilmişsin hocam işte,youtube a gir onayla daveti.

dostum o yazan yere geldi yeni bir kanal oluşturma bölümü geldi ve bende yeni bir kanal oluşturdum yapacaklarım bu kadarmıki ?

fatihin katkılarıyla kendi hesabımı onaylattım teşekkür ederim.

* Ana Kanal olmalı.
* Temiz kanallar olmalı.

Teşekkürler..

http://www.ytpara.com/partnerli-kan...rli-kanallar-satiliktir-5-alana-1-bedava.html
lazımsa hala

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri