Awedan ayrılma

Gamerali

Kayıtlı Üye
Merhaba ben awe başvursam daha sonra (ilerde birkaç ay sonra) istersem bu partnerlikten ayrılıp başkasına geçebiliyormuyum?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Beyler yardım lütfen ona göre awe a geçicem çünkü 300 abone de quiz e geçicem (kanalım 35 abone :D ) tabi 300 abone olana kadarda biraz tecrübe ve para kazanmam gerek birde bu para neye oranla veriliyor (atıyorum 50 izlenme 5$ gibi mi nedir onun oranı vs.)

Peki şimdilik önerin ne

dün beni aweden attılar, millet nasıl attırdın nolur söyle diye kuyruğa girdi. var sen düşün ayrılmak kolay mı zor mu :D

Kendimiz ayrılmak istediğimize dair mail fln atsak olmuyomu

Zoomin de varmış o da iyi gibi gözüktü bana (benim isteğim yeterki kazancım olsun :D (paragöz fln sanmayın)

ben de soracaktım bunu....şimdi ayrılabiliyor mu arkadaşlar ben cevaplardan bişey anlamadım.

ya şöyle özetleyeyim, forumda gördüğüm kadarıyla ayrılmak isteyen çok kişi ayrılamadı. bi şekilde oyalamışlar falan ayırmamışlar. ödemede de sorun yaşayan çok. bana sorarsanız kanalı kopyalayın daha mantıklı. fakat yine de bi mail atın şansınızı deneyin. belki de kolayca ayırırlar.

Tamam o zaman bekle beni life network

ben de soracaktım bunu....şimdi ayrılabiliyor mu arkadaşlar ben cevaplardan bişey anlamadım.

Kardeşim ben anlatıyım Awe -nin sagi solu belli olmaz, cikarada bilir cikarmayada bilir behaneler yaparak parani verede bilir vermeyede, bu networkta ben her turlu sorun gordum, bu networka bi giren sevinir bi cikan, girmesi bir dert chikmasi 2, bazi adamlarin kanalini sadece soru sogdugu icin networkdan atmishlar bazilarinkini durduk yerde bazilarinin kanallarinida istedigi halda networkdan cikarmiyorlar, bak boyle macera dolu Awe :DAllah Sabr Versin...

Machinima 'dan şaşmayin

Casper VIA A3216 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri