Awe'de Paran Kalmaz Efsanesi Hala Doğru Mu?

Muslera07

Yasaklanmış
Ben portföyüme Awe'yi de eklemek istiyorum. Birkaç partner sokmayı planlıyorum. Eskiden Awe'de parası kalan kimse yoktur gibi bir şey vardı. Bu hala geçerli mi? Er ya da geç parayı alabiliyor muyuz?

Ben portföyüme Awe'yi de eklemek istiyorum. Birkaç partner sokmayı planlıyorum. Eskiden Awe'de parası kalan kimse yoktur gibi bir şey vardı. Bu hala geçerli mi? Er ya da geç parayı alabiliyor muyuz?

Valla bilmemde benim sadece bir kanalın parası kaldı. Oda kapanan kanal mayıs haziran hala ödenmedi

kardeş iki kere ödeme eşiğini aştım ikiside kapanan kanaldı ikisini de ödediler şu an üç kanalım daha bulunuyor .Bana düzenli ödüyorlar üstelik birisi 900 $ civarıydı .

Benim çok param kalmasına rağmen yine de severim awe yi hiç ummadığın bir anda ödeme yapıyor.

benimde 5 aydır ödeme beklediğim kanallar var hocam ödeyecek diye bi umut bekliyoruz işte :confused:

5k+ dolar telifsiz,uyarısız kanali 5 aydır odemiyorlar.

100 200 300 $ kazançlı kanalları 3 teliften kapansa bile ödüyorlar ama yüksek kazançları hiç bir telif falan olmadan ödemiyorlar.

Aklı olanda çalışmasın bunlarla. 6 aydır sorunsuz ödeme aldım , miktar yükselince youtube incelemeye aldı gibi yalanlar söylemeye başladılar.

Ben 3 aydır düzenli 1k $ alıyorum Awe'den.

benimde param kalmadı 8 günde kapanan kanalın parasını bile ödedi

100 200 300 $ kazançlı kanalları 3 teliften kapansa bile ödüyorlar ama yüksek kazançları hiç bir telif falan olmadan ödemiyorlar.

Aklı olanda çalışmasın bunlarla. 6 aydır sorunsuz ödeme aldım , miktar yükselince youtube incelemeye aldı gibi yalanlar söylemeye başladılar.

Aynen hocam.Partner olarak ilk defa aweye girdim.Mart ayı kazancım 1.5k $ dı.Ödemediler.En az 50 kere mesaj attım, en sonunda geri dönüş yaptılar.Youtube inceleme yapmış, sorununuzu youtube ile görüşerek halledin dediler.

ünlem sorunu yeni başladığı zamanlarda partnere yöneldim. Bir kanal açıp aweye soktum. Daha sonra awe hakkındaki yorumları okuyunca video yüklemeyi kestim bir daha da hiç giriş yapmadım kanala. yaklaşık 15 gün önce paypaldan awe size ödeme gönderdi diye mail alınca çok şaşırdım. şu anda o kanalın şifresini dahi hatırlamıyorum.

nisandan beri beklemedeyim her ay ufak bir miktar ödeme geliyor ama içerde kalan parayıda er yada geç ödeyeceklerini düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri