Awe'den Para Alamayanlar Baksın

drexler

Yasaklanmış
ben konuştum şimdi adamlarla arkadaşlar dedikleri şu telıf almıs kanalların parasını içeride tutuyoruz kontroller sonrası ödeyeceğiz. Bende ne kontrolu telifli olmasına rağmen ödenmiş kanallar var dedim kanıtını gönderın herkesın ödemesını bır ıs gunu içerisinde yapacağız dediler. Daha önceden telifli,kapanmış kanalından ödeme alan varsa aranızda fotoğrafını göndersın ben de gönderıp telden bır daha arayıp Allah ın ıznıyle hepımızın parasını kurtarayım :) adam kabul etmıyor biz ödeme asla hiç bir tarıhte yapmadık kımseye dıyor. aksını ıspatlayacak delilimiz olursa tamam gibi duruyor iş

ben konuştum şimdi adamlarla arkadaşlar dedikleri şu telıf almıs kanalların parasını içeride tutuyoruz kontroller sonrası ödeyeceğiz. Bende ne kontrolu telifli olmasına rağmen ödenmiş kanallar var dedim kanıtını gönderın herkesın ödemesını bır ıs gunu içerisinde yapacağız dediler. Daha önceden telifli,kapanmış kanalından ödeme alan varsa aranızda fotoğrafını göndersın ben de gönderıp telden bır daha arayıp Allah ın ıznıyle hepımızın parasını kurtarayım :) adam kabul etmıyor biz ödeme asla hiç bir tarıhte yapmadık kımseye dıyor. aksını ıspatlayacak delilimiz olursa tamam gibi duruyor iş

Boyle diyen hicbir partner ile calismayin. Size parayi vermeyecekler de geri mi yollayacaklar google'a geri ? Hayir .... Catir catir yiyecekler paralari.

Madem telifli kanal ,ode o kanal icin google dan aldigi parayi cikar partnerinden. Bu kadar basit. Ama yok milletin parasini yemek daha kolay geliyor .

Bu tur partnerlerde telifli kanaliniz var ve buna ragmen sizi bagli tuttugu halde partnerde paranizi odemiyorsa , ozgun , guclu kanaliniz yok ise silin icindeki videolari.

Allah yardimciniz olsun.

O awe yetkilisi bilmezde bizim bi atasözümüz var simdi benimde aklima gelmiyorda vardir kesin :D eglence bir yana cidden sinir bozucu bisey ya koskoca bi networkun boyle cabalara girmesi..

hocam awe ye bağlı kanalı patnerlikten kaç günde çıkarabiliyoruz peki

Boyle diyen hicbir partner ile calismayin. Size parayi vermeyecekler de geri mi yollayacaklar google'a geri ? Hayir .... Catir catir yiyecekler paralari.

Madem telifli kanal ,ode o kanal icin google dan aldigi parayi cikar partnerinden. Bu kadar basit. Ama yok milletin parasini yemek daha kolay geliyor .

Bu tur partnerlerde telifli kanaliniz var ve buna ragmen sizi bagli tuttugu halde partnerde paranizi odemiyorsa , ozgun , guclu kanaliniz yok ise silin icindeki videolari.

Allah yardimciniz olsun.

Aynen kimse parasını yedirmesin bunlara koskoca network s firması ama adam olamamış.Videoları sileceğim madem öyle

Beyler aweye bağlı ve tek kazancımın olduğu kanalda telifli video yok ama 2 tane ihtar yedi kanal. bu paramı alamayacağım anlamına mı geliyor?

Allah yardimciniz olsun.

1,5 ay kadar önce açtıgım bi ticket a mesaj gelmiş bugün.bi sorun var mı,yardımcı olabilecegim bişey varmı diye.bende sizin partnere geçtim geçeli 1 kuruş kazandıgım yok,resmen paramızı yiyordunuz bende partnerden çıkmak için form gönderdim.yardımcı olucaksanız bian önce formu onaylayabilirsiniz dedim.tabi bakarız ama çıkacagınızı garanti edemem tarzı bişey yazmış bende en son " bu kanal benim için önemli degil,sırf nasıl hizmet verdiginizi görmek için test amaçlı baglamıştım sizin aga.ama gördügüm en berbat partnersiniz,özellikle destek sıfır sizde.kanalı agınızdan çıkarmazsanız silerim içinde ne kadar video varsa.madem sizin yüzünüzden ben aylardır 1 kuruş kazanamıyorum,sizde kazanamazsınız" dedim :) güzel güzel içimdekileri saydım valla.ister çıkarsın partnerlikten,ister çıkarmasın şu saatten sonra umrumda degil.dedigim gibi en fazla silerim içindekileri olur biter.ben zaten o kanalda ümidimi keseli çok oldu.3 kuruş bile olsa benim sayemde kazanmasınlar arkadaş...

de burada paranın alındığı görülüğyor sadece. adam dıyor kı kapanan kanal olduğuınu nerden bıleyım mailleştiksey hanı maıl kanıtın fotosunu at veya kanalın adı ne sanı ne kapanmış bundan deme alınmışsa kanıtlık hiç mi bir şey yok vs vs yani işin suyunu çıkarıyor ama büyük konuştu herkesın parasını öderım dedı en azından ağzıma gelenı demem için tam net kanıt lazım bana

de burada paranın alındığı görülüğyor sadece. adam dıyor kı kapanan kanal olduğuınu nerden bıleyım mailleştiksey hanı maıl kanıtın fotosunu at veya kanalın adı ne sanı ne kapanmış bundan deme alınmışsa kanıtlık hiç mi bir şey yok vs vs yani işin suyunu çıkarıyor ama büyük konuştu herkesın parasını öderım dedı en azından ağzıma gelenı demem için tam net kanıt lazım bana

Kapanan kanalın fotografının olamayacagını anlatın bece.

Kapanan kanalın fotografının olamayacagını anlatın bece.

adamlar pusmuş zaten parayı yatırmamak için buna ikna etmek zor olacak sorun şu ki 105 dolar almışsın hanı ödeme sınırını aşmış normal kanal derler bu fotoya 80 90 dolar yatmış olsa üste çıkardım :) maıl adresıne aweden o dönem bi bilgiendırme mesajı veya ne bıleyım herhangıbır başka örnek olursa ıkna etmem kolay olur bence. zaten bır daha tövbe çalımam bu adamlarla da olan oldu işte

Arkadaşlar tüm foruma önerim şudur ki ödeme beklediğiniz kanalların istatistiklerini yani analytics'teki genel bakış, tahmini kazançlar ve reklam performansı verilerinin ScreenShot olarak kaydedin. Bu tarz "yok ben kanalı görmedim, sistemimizde yok" falan gibi dalgalar için Awesomeness'ın gözüne sokarsınız.

hocam açık açık tehdit ediceksiniz bende geçtim bu ay para ödenmezse videoları durduracağımı söylüyeceğim keyifleri bilir benim gibi 10-20 kişi daha bırakırsa seve seve öderler

Arkadaşlar ben bu partnerle sorun yaşamadım çok şükür ama yaşamayacağım anlamına gelmez tabi bu. Madem bu kadar sorun var bu partnerle neden bu adamlarla muhatap oluyorsun ki? Belirleyin 2-3 gün önceden bir saat aralığı. Herkes hazırlansın ve o saat arasında youtube'a bu partner için şikayet mailleri atılsın. Bakın o zaman nasıl geri dönüş yapıyorlar..

Ama birde şöyle bir durum var. Herkes %80 spam çalışıyor. Spam kanalların telifi size ait olmayan kanalların hakkını youtube da aramak ne kadar doğru olur bilinmez. Ama herşeye rağmen planlı bir şekilde bunu denemek lazım. Yoksa bu adamlar her türlü haklı durumda youtube gözünde..

Çogumuz kendimize ait olmayan icerikleri yüklüyor ama madem boyle birsey var neden partnerlik agina bizi kabul ediyorlar bunu sorgulamak lazim.

Diger yandan mail icerigi biraz sert olunca o zaman geri donus yapiyorlar.

hocam açık açık tehdit ediceksiniz bende geçtim bu ay para ödenmezse videoları durduracağımı söylüyeceğim keyifleri bilir benim gibi 10-20 kişi daha bırakırsa seve seve öderler

Dostum adamlara 70-80 bin kanal bağlı partner olarak. 10 kişi 20 kişi sence ne kadar sıkıntı yaratabilir?

70-80 bin kanaldan 100 tanesinde ödeme yapmasa en az 20 dolardan 2000 dolar yapar...çakallık yapmaları normal,boşuna boş kanalı kabul etmiyorlar...bir de 145 dolara ulaşamadan kapanan kanalların parası da ceplerine kalıyor.oh ne ala..

benimde ödemelerini alamadıgım kanallar var kapanan ve suan acık olan 1-2 hafta önce mail attım bu gün dönüs yapmıslar burda ne demek istemişler ?

Were you contacted by an ATV correspondent regarding payment that month?

benim bir telifli kanalım var 1000$ geçkin bu paranın uzerine yatarlarmı bu ayın 4 de bagladım awe ye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri