Awe'den paramı nasıl alabilirim?

kojoli

Kayıtlı Üye
Aralık 2013'te birinden aweye bağlı birkaç kanal aldım ve birine video yükledim. Zaten aweyle tek bağım da bu kanaldı ve maalesef ki hala devam ediyor. Kanal kazandırmaya başladı. Birkaç ay geçti ve nisanın ortalarında kanala 1 telif geldi. Zaten o güne kadar hiçbir ödeme de almadım. Teliften sonra yoğun yazışmalarım oldu ticketler aracılığıyla. İşte kanalda bir ihtar var youtube ödemeyi incelemeye almış. İnceleme uzun sürebilir falan filan. Ben de ihtardan öncekileri ödeyin dedim ama aynı hikayelere devam ettiler.

9 ay oldu hala bir kuruş ödemediler ve içeride para birikmeye devam ediyor. Çıkma isteği gönderdim, 1 hafta sonra reddettiler. Adamlar çıkarmıyorlar da ödemiyorlar da! Elinizde kanıt varsa videoların size ait olduğuna dair ödeyelim diyorlar. Sanki ödeme yaptıkları her kanaldan kanıt almışlar. Ayrıca elemanlar sürekli aynı mesajları atmaya devam edersem destek hesabımı askıya alacaklarını söylüyorlar!

Özetle durum bu arkadaşlar... Ben bu parayı nasıl alabilirim bunlardan, yardımcı olabilecek var mı?

hatırı sayılır bir paraysa mutlaka peşini bırakma...

videoları gizliye alanlar falan var bana vermiyorlar onlarda almasın gibisinden ama o konulara göz gezdirmeni tavsiye ediyorum..

çıkma isteğini diyelimki kabul ettiler bu sefer çıktın diye ödeme yapmama durumları olur mu onu bilemem..

son olarak nisanda telif geldi diyorsun 5 ay geçmiş 6 ay olacak.. videoları gizliye alıp telifin kalkmasını bekleyebilirsin..

hatırı sayılır bir paraysa mutlaka peşini bırakma...

videoları gizliye alanlar falan var bana vermiyorlar onlarda almasın gibisinden ama o konulara göz gezdirmeni tavsiye ediyorum..

çıkma isteğini diyelimki kabul ettiler bu sefer çıktın diye ödeme yapmama durumları olur mu onu bilemem..

son olarak nisanda telif geldi diyorsun 5 ay geçmiş 6 ay olacak.. videoları gizliye alıp telifin kalkmasını bekleyebilirsin..

Para bayağı birikti, belki de o yüzden ödemiyorlar. Telif ekimin ortasında kalkacak ama malum youtube genelde telif kaldırmıyor 6 ay geçse de. Ha bu defa telifin kalkacağı tarih yazılmış.

Geçenlerde bir arkadas, videoları gizliye alıp awe ye sildiğini söylemişti. Ardından parayı almıştı ancak oradaki durumla benim durumum aynı mi bilmiyorum. Gecmis konuları biraz taradım da denk gelmedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri