Awesomeness 17 mart Vakası

HellRider

Kayıtlı Üye
17 Martta birkaç kanalımı ağdan çıkarıp tekrar bağlamışlar bu kanalların kazanç kısmları da gözükmüyor muhtemelen ödeme de yapmayacaklar...

17 Martta birkaç kanalımı ağdan çıkarıp tekrar bağlamışlar bu kanalların kazanç kısmları da gözükmüyor muhtemelen ödeme de yapmayacaklar...

Aynı olayı bende yasadım 2 ay önce. Hatta yanlış hatırlamıyorsam çoğu kişi yaşamıştı. Kazançlar kısmı bende de yok ama paramı aldım ;) Bu ay yine almayı umuyorum :)

konu doğru başlığa taşındı konu açarken dikkat edelim.

soruna gelince bu durumda olup ödeme alan arkadaşlar olduğunu biliyorum ama almayanlarda var beklemekten başka çare gözükmüyor.

Aynı olayı bende yasadım 2 ay önce. Hatta yanlış hatırlamıyorsam çoğu kişi yaşamıştı. Kazançlar kısmı bende de yok ama paramı aldım ;) Bu ay yine almayı umuyorum :)

Sizi de ağdan çıkarıp tekrar bağlamışlarmıydı ?

aynı şey şubat 14de bana oldu. ben de ocak ayı kazancımı aldım. şubatı bilemiyorum ne kadar kazandığımı hala göremiyorum çünkü.

para alma barajını geçtiysen bekleyeceksin.
geçemediysen geçmiş olsun.

Banada oldu hocam bu ay bu durum öncedende olmuştu ancak ödeme eşiğini aşmayan bir kaç kanalda olmuştu. Bu olayı yaşayan arkadaşlar genelde düzenli ödeme alan arkadaşlarımızsa ödemelerini aldılar eğer eşiği geçmişlerse.

Sınırı geçtim de, benim bildiğim ağdan çıkarıp tekrar ağa bağlam işlemini 2 telif yediğimizde yapıyorlardı ve ödeme gelmiyordu, şimdi aynı durumu temiz kanallar için yapmışlar, ayrıca creative de bu aralar ödemeyceklerini vs söylüyorlar o yüzden çok olumsuz düşüncelere kapılmış durumdayım.

---------- Mesaj saat 01:06:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:05:46 civarında gönderildi. ----------

Evet hocam :) O olaydan sonra kazanç kısmı gitti ve yeni attığım videolarda dolar yeşile dönmüyor artık :( ama ödeme alıyorum eski videolar sağ olsun :D

Tam benim durumuma uyan bi bilgilendirme içimi rahatlattın teşekkürler

benimde bi kanalımı öyle yapmışlar bekliyoruz ticket attım resim attım vs. beklemedeyiz.

para bölümü görünmyen ama ödeme alan tanıdıklar var.

Sınırı geçtim de, benim bildiğim ağdan çıkarıp tekrar ağa bağlam işlemini 2 telif yediğimizde yapıyorlardı ve ödeme gelmiyordu, şimdi aynı durumu temiz kanallar için yapmışlar, ayrıca creative de bu aralar ödemeyceklerini vs söylüyorlar o yüzden çok olumsuz düşüncelere kapılmış durumdayım.

---------- Mesaj saat 01:06:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:05:46 civarında gönderildi. ----------

Tam benim durumuma uyan bi bilgilendirme içimi rahatlattın teşekkürler

Rica ederim hocam :) Awe iyi bir network bence ama şu iletişim olayını ve ödeme olayını çözseler süper olur :D

benimde bi kanalımı öyle yapmışlar bekliyoruz ticket attım resim attım vs. beklemedeyiz.

para bölümü görünmyen ama ödeme alan tanıdıklar var.

hocam benim tüm videolarda yeşil yanıyor fakat kazançları göremiyorum, reklam da çıkıyor. bu kanaldan kazanıyor muyumdur? boşa gitmiyordur herhalde izlenmeler?

hocam benim tüm videolarda yeşil yanıyor fakat kazançları göremiyorum, reklam da çıkıyor. bu kanaldan kazanıyor muyumdur? boşa gitmiyordur herhalde izlenmeler?

boşa gitmiyor izlenimler kazandırmaya devam ediyor büyük ihtimalle ticketin atıp durumu anlatın belki hallederler ben yanıt vermelerini bekliyorum.

limiti geçtiysen alırsın. Aynı şekilde aldım paramı.

limiti geçtiysen alırsın. Aynı şekilde aldım paramı.

Teşekkürler ben hariç herkes mi yaşamış bu durumu, peki sadece 1 seferlik mi ödüyor yoksa yeniden bağladıktan sonraki kazançaları da ödüyormu sonuçta reklamlar çıkıyor videolar para kazanmaya açık.

Kesinlikle katılıyorum, bu haliyle bile sürekli kanal bağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum :)

Yerli networklere basvurdum 10 numara kalan ile 3 gün geçti bir dönüş yapan olmadı bende Awe'e basvurdum :) sabah davetiye geldi :D Ayrıca BGBG oranında bence baya iyi :D

---------- Mesaj saat 21:17:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:16:20 civarında gönderildi. ----------

bu arada yeni fark ettim attığım videolarda para kazanma açılmıyor umarım genel bir sorundur.

Hocam dolar işareti yeşile mi dönmüyor ? Eğer öyleyse bende de aynı sorun var :( Partnerden atılıp geri alınma olayından sonra oldu :(

---------- Mesaj saat 21:18:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:17:54 civarında gönderildi. ----------

Teşekkürler ben hariç herkes mi yaşamış bu durumu, peki sadece 1 seferlik mi ödüyor yoksa yeniden bağladıktan sonraki kazançaları da ödüyormu sonuçta reklamlar çıkıyor videolar para kazanmaya açık.

Ben partnerden atılıp geri alınma olayından sonra 2 kere ödeme aldım 3. de gelir herhalde :)

Yerli networklere basvurdum 10 numara kalan ile 3 gün geçti bir dönüş yapan olmadı bende Awe'e basvurdum :) sabah davetiye geldi :D Ayrıca BGBG oranında bence baya iyi :D

---------- Mesaj saat 21:17:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:16:20 civarında gönderildi. ----------

Hocam dolar işareti yeşile mi dönmüyor ? Eğer öyleyse bende de aynı sorun var :( Partnerden atılıp geri alınma olayından sonra oldu :(

---------- Mesaj saat 21:18:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:17:54 civarında gönderildi. ----------

Ben partnerden atılıp geri alınma olayından sonra 2 kere ödeme aldım 3. de gelir herhalde :)

para kazanma bölümü olmadığı için herhalde para kazanma bölümü gelse düzelir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri