Awesomeness Adsense Gibi Kullanmak

mixnewss

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Herkese merhaba öncelikle şunu belirteyimki bu bir fikirdir sadece bilgilendirme yazısı değildir yani olmayan bir şeyi bulduğumu falan iddaa etmiyorum.

Spam ÇAlışan arkadaşlarımın çoğunun en az 10 kanalı olduğunu varsayarsak ki çoğumuzun bu adette kanalı zaten mevcut
Awesomeness Partnerliğinden çok sayıda arkadaşımızın ödeme aldığını veya almadığı hakkında oldukça konular açılıp kapandı ben nedendir bilmiyorum hep partnere sıcak baktıgım için çoğu konuyu takip ettim okudum eski yeni konu diyip ayırt etmeden ve sizlerinde fikrini almak istedim.
Örnek veriyorum x bir kategoride devamlılık gerektirmeyen güncellik gerekirmeyen bir kategoride çalışırsak. [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] hocamdan aldığım kanalları adsensede toplamak yerine Awesomeness Parterliğine soksak videoları (!) sıkıntısı yasamadan paylassak Örnek bir sayı olarak diyelimki 100 Kanal bu şekilde bağladık
Ay sonuna Kadar Telifdir benzeri şeyler geldi kanallara diyelimki 25 kanal gitti bu şekilde kaldı hepsi ;Ödeme sınırını geçmiş 75 kanal elimizde Awesomeness partnerliğinde zaten en az 100 dolar elimize geçen para olduguna göre 75*100 toplam 7500dolar yapacaktır ki ben forumun yarısı ödeme alıyor yarısı alamıyor diye düşünürsek bu rakamı 40 kanala ödeme yapmadılar 35 kanala ödeme yaptılar diye düşünsek bile en az gelir 3500 dolar yapar buda kendini bilen adam için bence gayet makul bir gelir benim hayallerimde aylık daha fazla bir para oluşmuyor en azından:))
Şimdi neden bunun yerine Adsenseye baglamıyorsun diye sorucak arkdaslar içinde bastan söleyim
1-)Kanallar tüm partnerlerde oldugu gibi hepsi kendi bacagından asılması yani Adsense banlatma kapatma para kazanma vs korkusu taşımaması
2-) Sürekli yeni bir adsense açmak veya para verip almak için ugrasmamak
3-) Bu adamlar 5-6 ay bile ödemeseler sıkıstırınca ödeme alan çok kişi var yorumlardan anladığım kadarıyla elimize ister istemez bir zaman toplu bana göre çok toplu bir miktarda para geçicek olması
4-) en azından kendi paylasımlarımın çapını bildiğim için aslında ödeme alamayan çoğu arkadasın gibi tek kanaldan 5-10 bin lira zaten kazanamıcak olmam
Lütfen okuyup fikrinizi belirtirseniz çok sevinirim

Güzel de 100 kanal açıp hepsinden 100 dolar kazanabilecek misin ?

Güzel de 100 kanal açıp hepsinden 100 dolar kazanabilecek misin ?

hocam aslında bu konuda güveniyorum allahmı yardım ediyor yoksa sogru kategoridemiyim bilmiyorum ama tek sorunum sahte telif:D yani ben bu şekilde bir iki Kanal Denedim aynı içerikli hemen hemen tabiki sürekli denememde devam ediyor ama hem farklı videolardan telif yiyorum kanal kapanıyor ama Ortalama 15 günlük yeni bir kanal 150 doları görüyor

aslında 75 kanal açıp aweye bağlamak kanalların içini doldurmak 2-3 gün sürmez bile. ama insan awe dedin mi bi durup düşünmeli..Ama yinede denenebilir ne kaybedersin ki !

ben nsu anda bu taktigi uyguluyorum hocam awede 5 kanal soktum 1 haftada 1 hafta daha gecsin bi 10 adet daha sokmayı planlıyorum.

ben nsu anda bu taktigi uyguluyorum hocam awede 5 kanal soktum 1 haftada 1 hafta daha gecsin bi 10 adet daha sokmayı planlıyorum.

hocam pm atarsanız karsılıklı istişarede yaprız konu hakkında teşekkürler yorumunuz için ben yokluk nedir çok çektim halada çekiyorum ne olursa olsun baskasının kazandıgında gözüm yok hep birlikde kazanalım istiyorum

hocam aslında bu konuda güveniyorum allahmı yardım ediyor yoksa sogru kategoridemiyim bilmiyorum ama tek sorunum sahte telif:D yani ben bu şekilde bir iki Kanal Denedim aynı içerikli hemen hemen tabiki sürekli denememde devam ediyor ama hem farklı videolardan telif yiyorum kanal kapanıyor ama Ortalama 15 günlük yeni bir kanal 150 doları görüyor

Güzelmiş hocam. Senin yerinde olsam bıkana kadar awe'ye kanal sokar bu taktiği denerim. 0'dan spamla 15 günde 150 dolar bana göre çok iyidir. Her kanala böyle yapsan aylık min. 10 milyar kazanırsın. Ödeme sıkıntısına girmiyorum :)

Güzelmiş hocam. Senin yerinde olsam bıkana kadar awe'ye kanal sokar bu taktiği denerim. 0'dan spamla 15 günde 150 dolar bana göre çok iyidir. Her kanala böyle yapsan aylık min. 10 milyar kazanırsın. Ödeme sıkıntısına girmiyorum :)

Valla Hocam artık canıma tak etti hep plan hep plan bende Allahın izniyle baslıyorum artık dediğniz gibi

Benımde 1 tane kanalım mevcut Zaten bu işlerde Çok yeniyim Lakin Bu yontemi Ugulasam Tutarmı acaba?

Beraber Çalışssak fikir alışverişinde Bulunsak nasıl olur acaba elimdeki imkanlar şunlar aşagıya yazıyorum hepsi boşta duruyor...

2 adet sınırsız 1 ylllık host
2 adet yt için domain
2 adet bot ytkazan ve videoyap
1 adet 300 + uzeri hazuv sistemli 2 aylık bot site linkini vermek istemiyorum yasak olabilir diye..lisanslı
1 adet lisanlı video sctirip
2 adet 100 k uzeri aktif aboneli şahsi facebook profıllerim
3 adet olmak uzere 62 k 50 k 25 k aktif facebook sayfası
2 adet twetter 7 k takıpci aktif
2 adet awe partner kanalı
ve ben ne yapacagımı bilemiyorum nerden nasıl başlayacagımı :( fikir için dahi kimse yardımcı olmuyor sanırım pes etmek üzereyim... yt işinden...

hocam hepimiz partnere kaçıyoruz şahsen ben yeni bi kaç kanal için upload bile yapmıyorum kanal partnere geçsin öyle

hocam hepimiz partnere kaçıyoruz şahsen ben yeni bi kaç kanal için upload bile yapmıyorum kanal partnere geçsin öyle

bencede en dogrusu hocam

---------- Mesaj saat 02:07:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:05:40 civarında gönderildi. ----------

Beraber Çalışssak fikir alışverişinde Bulunsak nasıl olur acaba elimdeki imkanlar şunlar aşagıya yazıyorum hepsi boşta duruyor...

2 adet sınırsız 1 ylllık host
2 adet yt için domain
2 adet bot ytkazan ve videoyap
1 adet 300 + uzeri hazuv sistemli 2 aylık bot site linkini vermek istemiyorum yasak olabilir diye..lisanslı
1 adet lisanlı video sctirip
2 adet 100 k uzeri aktif aboneli şahsi facebook profıllerim
3 adet olmak uzere 62 k 50 k 25 k aktif facebook sayfası
2 adet twetter 7 k takıpci aktif
2 adet awe partner kanalı
ve ben ne yapacagımı bilemiyorum nerden nasıl başlayacagımı :( fikir için dahi kimse yardımcı olmuyor sanırım pes etmek üzereyim... yt işinden...
pm at bana hocam

bencede en dogrusu hocam

---------- Mesaj saat 02:07:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:05:40 civarında gönderildi. ----------

pm at bana hocam

attım hocam Pm ayrıca bir şey belitrmek istiyorum sözüm sana değil sakın ama sakın yanlış anlama bu ımkanlarım olmasına ragmen bana yardımcı olmayıp ustune ustuleık emek hırsızlıgı ve para almak ısteyen çok oldu ben zamanında 4 sene boyunca film işinden peertomaıl sıstemı uzerınden oturdugum yerden çalışmadan para kazandım ve her zaman durustce bıldıgım herşeyı anlattım kendı forumlarımda yoneticisi oldugum forumlarda o donemlerde ve ben kazanıyorsam karşımdakıde kazansın dedim ama şimdi öyle değil herkes genelleme yapmıyorum bır kurnazlık bır emek hırsızlıgı tutturmuş gidiyor bakalım sonumuz nereye gidecek hayırlısı olsun.. bu yazdıkalrım sadece şahsı düşüncelerim kimse ustune alınmasını istemıyorum ;)

100 kanala awede ayda en az 100 000 dolar dan daha fazla çıkarmazsam bende adam değilim bu kadar iddalıyım ama ödeme yok nerde awe ödemeleri ??????

Ben de adsnseden kaçtım awe ve crative candır. hele awe günlük bgbm si 3 dolar süper gidiyor şimdi iki elimde iki kanal var. 7 tanesini de izletmeye çalışıyorum (şu an hepsi sıfırda tüm yöntemler sonuç vermedi yarın farklı bir modem ile yükleme yapacağım ayrı bir kanala)

creative kanal koya biliyorsanız koyun. Kanalınıza güveniyorsanız Awe'yi kaçırmayın derim.

Partner hakkında benim gibi ön yargılı olan arkadaşlar oş bir kanalınızla ile awe'ye başvurun deneme olarak. Sonra karar sizin.

Çok mantıklı konu.

Bir kere partnerde kanallar bireysel yani kötü bir durumda sadece o kanal etkileniyor birbirini etkileme durumları yok.

Awe boş kanal da alıyor. Millet 2-3 kanal bağlayıp awenin arkasından ağlıyor.

100 kanal yapsanız, her ay 10 tanesinden ödeme alsanız 1500 dolar o da 3.000 TL yapar.

Çok akıllıca tebrik ederim kendi uyguladığım bir yöntemdir.

Herşey adsense değil, ben de partnere daha çok ısınanlardanım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri