Awesomeness analytics sorunu

lgnd003

Kayıtlı Üye
Web sitesi
t.me
yaklaşık 6 aydır awesomeness'ta bir kanalım var. müzik kanalı, ve şubatın 6sında telif uyarısı geldi ki en güzel günlerini yaşamaya başlamıştı kanal günde 20-30 dolar geliyordu. işte bu teliften sonra kanalı partnerlikten çıkarıp tekrar aldılar sonradan farkettim, ve analyticste para kazanmayı kapattılar. şu an videolarımda reklam çıkıyor awe'ye mail attım böyle durum var düzelecek mi diye, bug'dadır dediler. şu an kanalım para kazanıyor mudur? 20k izlenim geliyor videolar aynı olduğuna göre 15 dolar 20 dolar geliyordur herhalde ama göremediğim için bilemiyorum. bu haldeyken ödeme aldım 300 küsur dolar ocak ayı kazancımı. kanala bir şey yüklemiyorum bayadır ki para kazanmayı açamıyorum yeni videolarda. böyle bir şey yaşayan var mı? gelir mi bu para?

Aynısı aralıkta başıma geldi atıp geri aldılar bir daha da açılmadı. Ama ödemesini yaptılar sonra çıkış yaptım partnerden ödemeyi alınca :)

Aynısı aralıkta başıma geldi atıp geri aldılar bir daha da açılmadı. Ama ödemesini yaptılar sonra çıkış yaptım partnerden ödemeyi alınca :)

analyticsde gördüğün kazançtan fazlasını mı ödediler? yani analyticsi kapattıktan sonra da kazandın mı?

aynı şekilde bi arkadışma öyle ödeme aldım teliften sonra kazanç gözükmüyordu ama ocak ayı kazancını aldı hala kazanç gözükmüyor.

Bende de aynı durum var üstelik 1-2 aydır. Bir diğer garip nokta ise eski videolarım da dolar yeşil ama yeni video atında yeşil olmuyor :( ayrıca para kazanmasını açmak istesem bile yapamıyorum çünkü öyle bir seçenek yok artık :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri